Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

translation below

Det var faktisk en ganske fin uge, sidste uge. Og før jeg for alvor tager hul på den nye uge (selv om det føltes rimelig meget sådan i morges klokken 08.00 på apoteket), så synes jeg altså, det er ret fint at samle op, vurdere. Hvad skal gøres bedre i denne uge, hvad var dejligt – og ligeså meget hvad overkom jeg.

Det kan anbefales at gøre en status hver mandag. Lad os gøre det!

translations done by Camilla, @clvc

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Jeg fandt endelig et kontor! Et fint og lille kontor, eller sådan set bare rum i et større kontor, som jeg skal dele med et par stykker, et par dygtige kvinder.

Jeg har lyst til at male og gøre ved, nu nu nu, og jeg skulle have nået det i weekenden. Det kom jeg ikke lige til, for lejerne var stadig ikke flyttet ud, så det bliver nok først den kommende weekend. Men manner, hvor jeg glæder mig.

Jeg tænker allerede på, at jeg skal have en lille kaffemaskine i hjørnet og drømmer om et fint skrivebord. Det bliver så godt!

(I finally found an office. Or a small room in an office that I’m sharing with my new office mates. I want to move in right away but don’t think I’ll actually have the time until next weekend. So at the moment I’m just fantasising about the new desk I’ll get, maybe a real computer, some coffee cups etc.)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

En hurtig bid bad på hvad der har været mit ene “udekontor” det sidste halve år, Rist på Værnedamsvej. Det er sådan en god mad, den der! Adam og jeg gik derned for et glas vin i lørdags, og jeg opførte og følte mig helt hjemmevant, haha!

(A quick bite at my second office for the past six months, café Rist on Værnedamsvej. And what a bite. They also serve wine by the glass so this Saturday we went down there and I felt right at home, ha!)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Man kan næsten se at luften er kold på det der billede ikke? Men de par dage, der har været den sidste uge – solen højt på himlen, kulde på kinderne. Jeg bliver så glad, og nu har jeg også fundet tid til at jule lidt udenfor. Stearinlys, lanterner, lyskæde. Det ser så hyggeligt ud i mørket.

(You can almost feel the cold air in this picture, right? There were a few freezing cold but amazingly beautiful sunny days and I finally got around to doing a bit of a Christmas makeover in front of the house with some lanterns and fairy lights)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Når Aarstiderne har oppet gamet!

Fransk gademad; socca. Vegetarisk, velsmagende og virkelig let at lave. Det var SÅ godt. De har deres perioder, hvor der er liiidt for mange rice bowls og boring stuff, men så opper de også til tider menuen, er kreative og finder på nyt godt. Det er nu også ret godt, når man har fået vegetarkassen on/off i tre-fire år. 

(French streetfood; socca. Vegetarian and super tasty AND so easy to cook. It was really good. We get these meal boxes loaded with organic ingredients for vegetarian dishes every Monday, and some times the team developing the recipes seems a bit stuck with their rice bowls. So to have them stir it all up – so good!)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Det smukkeste, julede bord hos Rudolph Care, hvor jeg var til banko. Jeg vandt ingenting, meeen (og nu tænker I sikkert, jeg siger noget med held og kærlighed) der var virkelig gode kager, og dem tog jeg mig gladeligt af, haha!

(A pretty golden table at Rudolph Care’s last week. I was invited to a game of bingo, and since I didn’t win anything I decided on taking good care of this tray of cakes)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Tullinsgade <3

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Et lille kaffebreak en travl arbejdsfredag med dagens vigtigste køb – en mistelten. Det var sådan en dag, hvor jeg rendte rundt, back to back om tusinde ting. Lidt i overkanten.

Men misteltenen var vigtigst! Så længe adventskranse, kalenderlyset og misteltenen er på plads, så kalder jeg det en jul herhjemme, og jeg står gerne åndssvagt længe og venter på, at Adam fanger mine små råb og kommer mig til undsætning.

(A small coffee break from a rather busy Friday where I caught myself running errands and in circles with a back to back kind of day. But I got the most important thing done. I bought the mistletoe. No Christmas without it. I’ll stand under it shouting for Adam to come kiss me for minutes before he hears it and I’ll wait patiently till I’ve gotten my reward)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Allerede bagud…

(Already behind)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

I lørdags slog vi rigtig til Søren. Vi fik rigtig meget vin, snakkede højt og længe og gik en god hundetur, og da vi kom hjem gik jeg på badeværelset for at gøre mig sengeklar. Det kan jeg bruge pænt lang tid på til Adams frustration, hehe… Så da jeg kom ud af badeværeslet lå Adam og Frida og sov på gulvet. SÅ sødt.

(We went all in this Saturday – ate out, had a lot of wine. And more wine. We talked about the future, the upcoming renovation project, took Frida out for a long walk. And when we got home I went straight for the bathroom – I do take my time, enjoying every bit of it. Removing my makeup etc. And when I came out, Adam and Frida were asleep on the floor – like, seriously, how cute is that?)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Weekendens menu: Croissanter, kaffe, kys!

(Weekend’s menu: Croissants, coffee and kisses!)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

At være tilbage i træningscentret – hvor er det bare dejligt. Virkelig, virkelig dejligt. Jeg har været i sauna (for at få varme i den kolde krop, min zoneterapeut siger, jeg har), hot yoga, barretræning, reformer. Jeg har tilmed i dag købt nyt træningstøj i H&M for at fejre det hele. Mit liv begynder så småt at ligne det, jeg havde for et år siden, før alt det her ferti-crazyness tog over.

(Oh the joy! To be back at the gym. I took a sauna session, did some hot yoga, barre work out and a reformer class. I’m beginning to feel like myself a year ago before being in fertility treatments. I even bought some new gym wear today in H&M to celebrate!)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Et styks kalenderglad type! 

Adam overraskede mig på sengen med alverdens julekalendre; skrabetypen, Kinder, M&M’s, en Toms. Oven i den jeg har fra Simply Chocolate vil jeg påstå, at jeg er rimelig godt med… Det var ret sødt – han forstår min kærlighed til børnechokolade (Kinder er jo verdens bedste chokolade).

(Adam surprised me having bought four different Christmas calendars. One with Kinder chocolates, one with Snickers and one with Mars in it – on top of the one I have from Simply chocolate, I’d say I’m really well equipped in that department)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Og Frida er jo ikke blevet snydt! Selvfølgelig er hun ikke det. Jeg har købt den tarveligste kalender i Fakta til hende. Den er umulig at åbne, alle godbidderne er pakket ind i plastik (ikke så pote- eller miljøvenligt), men hun æder dem råt. I kan jo selv se, hvor glad hun ser ud, haha! The excitement!

(And of course Frida got one too. Of course she did. I bought a Christmas calendar for doggies and it’s impossible to open. All treats are individually wrapped in plastic (not very paw or environment friendly) but look at that face. The excitement, haha!)

Og den smukkeste adventskrans jeg købte i starten af sidste uge – godt igang. Jeg vidste, jeg ikke ville få den lavet og nok heller ikke ville få købt juletræ i år, så jeg flottede mig med den smukkeste krans.

(In Denmark, we celebrate the Advent Sundays with four lit candles, one for each Sunday, and I splurged on my Advent decoration, thinking I’m probably not going to have a Christmas tree)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

Cichetti i lørdags – manner, det var godt. Også denne anden gang vi var der. Måske en af byens bedste italienere?

(Being in Copenhagen, looking for Italian? Look no further, but make sure to book a table at Cichetti!)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand

En hel weekendsdag med slentren og hånd-i-hånd (selv om Adam ikke er den store hånd-i-hånd type, og derfor sætter jeg ekstra pris på det). Solen højt over bygningerne. En løbende næse. Duften af gran. Hvid glögg. Et delehonninghjerte. Alt er som det skal være.

(A whole day spent hand in hand (especially with Adam not really being the hand-in-hand-type). The sun high on the sky. My runny nose. The smell of pinetrees. Danish mulled wine, gløgg. A heart-shaped gingerbread, honninghjerte, to share. Everything as it should be on a day in December)

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, OOTD, Tullinsgade

Glimmer, bamsetrøje, uld, hue, kaffe – alle favoritterne skal til på en kold dag.

(Glitter, a teddy sweatshirt, wool, a beanie, coffee – pulling all the favorites for a cold day).

 

18 kommentarer
 1. Det ser så hyggeligt ud <3
  December er altså bare for skøn – julekalender, stearinlys, gran og kærlighed. Så bliver det ikke bedre 😉

 2. Enig med Kinder!!! Det smager bare mega godt jo!
  Har du forresten prøvet infrarød sauna? Skulle efter sigende give en helt særlig form for varme- helt ind i knoglerne 😉

  1. Infrarød sauna er vildt godt men meget intenst, synes jeg. Det er ret godt til specifikke ømme områder, fx ryggen. Min favorit er dog saltsauna, luften bliver lidt ligesom havluft, og det er simpelthen så skønt for muskler og hud! Føler mig altid lidt lækker efter sådan en omgang 🙂
   Forresten, fantastisk outfit med bamsetrøjen og glimmeret! Jeg blev helt inspireret til at forsøge det samme. Hvor er skoene fra, Nike?

   1. Whaaat, hvor kan man komme til saltsauna?
    Jeg går i infrarød sauna i Senses – det er så vanvittigt lækkert – men det bliver intenst, jeg plejer at holde til en time derinde 🙂

    Skoene er fra Adidas 🙂 KH

    1. De er så lækre, de sko! Du er sådan en stor inspiration, jeg har været meget mere farvemodig, efter jeg er begyndt at læse din blog.

     Saltsauna: Jeg bor i London og har kun prøvet det herovre, så ved ikke, hvor der er i Kbh. Men det er være at lede efter 🙂

 3. Besøgte ved et tilfælde Værnedamsvej forleden dag, og kunne ikke forstå, hvorfor navnet sagde mig noget, indtil jeg selvfølgelig kom til at tænke på dig. Hold nu op, hvor er det bare verdens hyggeligste gade! Vil meget gerne lokke en lille guide/cafe anbefalinger ud af dig, hvis muligt <3 <3

  1. Jaaa, er den ikke bare hyggelig? Min yndslingsgade! Jeg laver guiden færdig asap – billederne er klar, så skal bare tage mig tiden til at skrive den 🙂 KH

 4. Ahmen altså Frida er jo det kæreste! Jeg sætter virkelig pris på de daglige december instastories med godbids-kalender-åbning.. #cutenessoverload 😉

 5. Honninghjerte – det craver jeg helt vildt!! Men synes godt nok, det er dyrt i Lagkagehuset og lign. steder. Hvem laver mon de bedste honninghjerter i København?

  1. Det er skidedyrt, haha! Det synes jeg også! Jeg synes, at Lagkagehusets er udmærkede – men tror de findes bedre. Emmerys er jeg i hvert fald ikke glad for – de er SÅ tørre. KH

 6. Jeg bliver altid så inspireret af dine hverdagsglimt 🙂 <3 Hvor er det fine tørklæde fra, som du har på, på første billede?

  1. Det er jeg så glad for Isabella 😀 Det er fra Erdem X H&M – Adam havde købt det som en pocket square men det var alt for stort, så jeg har arvet det. Tror stadig, det er online! KH

 7. Mente at jeg havde set en opskrift på Socca hos dig – det var så ikke helt rigtigt, men heller ikke helt forkert! 😀 Så nu genfandt jeg lige dette indlæg. Kan du mon dele en opskrift på den? Eller, egentlig bare fortælle lidt om toppingen – socca’en har jeg lavet før, men det dér ser endnu bedre ud. Er det grønkål og squash, og er det tilberedt inden eller med socca’en? 😀
  Tak for hjælpen og tak for en dejlig blog <3
  (PS jeg elsker virkelig også Fridas julekalender.. og i det hele taget bare Frida-insta-stories 😀 )

  1. Ej sløjt at jeg ikke havde tjekket bedre før jeg spurgte – nu fandt jeg den på aarstidernes hjemmeside 🙂 Ellers tak!

Læg en kommentar