Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Jeg sad lige og kiggede igennem sidste uge, og det slog mig, hvor lidt jeg har lavet, haha! Eller hvor lidt spændende jeg har lavet. Ikke meget værd at tage billeder af i hvert fald. Jeg var simpelthen lige nødt til at tjekke kalenderen også – lavede jeg ikke noget?

Og jo dét gjorde jeg, men det var mest af alt en rigtig kedelig hverdagsagtig uge med ret meget arbejde og møder. Jeg startede på toppen med ti af jer og jeres venner på apoteket – dejligt (og tidligt), og derfra gik der arbejde i den…. Så så meget hygge og kvalitetstid med mig selv var der bare ikke. Og det er vel også ganske normalt for de fleste af os.

Til gengæld har Frida fået ekstra meget kærlighed og opmærksomhed, det lille myr.

Fridaaaa…

Da vi holdt julefrokost for et par weekender siden, vandt jeg én ting i pakkeleg (eller, jeg vandt én anden ting og gav den væk, til gengæld forbarmede en sød sjæl sig over mig og donerede sin mops til mig). “… Og det var den med de pænest malede øjne”, fik jeg at vide. 

Jeg samler på mopsejulepynt og har efterhånden en del stykker – meeen der kan altid være plads til flere, så give it op, hvis I har et tip! Frida bliver henrykt, som I kan se, haha!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

En gåtur i det kolde

En isnende kold gåtur bragte os ned ad Oehlenschlägergade, som er en af de rigtig hyggelige på Vesterbro, synes jeg. Jeg elsker blandt andet det her lille sted – er det ikke som taget ud af en julekalender? Jul på Vesterbro. Heldigvis ligger gaden en spytklat fra mig, så jeg kan nemt besøge favoritterne. Italo Disco (god italiensk mad), Apato (keramik), Vess (et lille galleri). Og Guldregn! Er man til de rigtig brune værtshuse, så er Guldregn en klassiker!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Lady time!

På en måde gad jeg virkelig godt være typen, der gav Frida tøj på eller neglelak. Bare fordi det er skidesjovt og CAF (cute as fuck – ved egentlig ikke om den sammentrækning findes.. Nu gør den!). På den anden (og mere rigtige) side er Frida jo bare en hund og skal have lov til at være det. Selv om hun ikke gør så mange hundeagtige ting; elsker ikke at rulle i mudder, er ikke ellevild for gåturene (i hvert fald ikke de tidlige eller sene). Der går en dame nede på Værnedamsvej med en lille hund, der har noget nær det her Carrie-outfit på. Yes, sounds strange. Men den har ligesom en frottépyjamas på og så overtøj uden på. Og så tager hun den op i sådan en form for åben sovepose , der hænger om nakken på hende, og så går hun rundt med den lille hund.

… Jeg er tre lakerede hundenegle fra at være hende.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Julefrokost for mig selv

Egentlig et billede fra den første og eneste julefrokost jeg har været til i år (har én til tilgode). Så jeg snyder lidt, for i fredags var Adam til julefrokost, så jeg holdt ROCKPAPERDRESSES-julefrokost hjemme for virksomhedens ansatte (Frida og undertegnede). Der var svin, som der skal være til julefrokost. Ikke som flæskesteg eller frikadeller (stavede det lige fridadeller, ahem…) men som skinke på en Cappricciosa. Så var fløde, ikke i ris a la manden men til min Ben & Jerry’s. Og så var der ingen tømmermænd dagen derpå. Det kan man næsten ikke få, når man bare sidder og stener SATC sæson 1 en hel aften i hunds og eget selskab. 

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Juleperfektion

Jeg har ventet TO uger på denne her! Verdens fineste lille julepynteting – set bort fra mopsen. En croissant! Synes I croissanter fylder en farlig stor del af mit liv? Haha! Al det smør – vi burde alarmere sundhedsmyndighederne. Naah! Who cares. 

Croissanter topper velsagtens listen over yndlingsspiser – både for Adam og jeg, og kan man få dem enten forgyldte eller med glimmer på, så er lykken gjort. 

Den er i øvrigt fra Paperchase og I kan finde flere af deres sjove ting her (reklamelink).

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Kort tid efter vi havde underskrevet vores enterprise!

Whaaat – vores byggeri fire år in the making går igang om 3,5 uger. Så derfor skulle jeg skåle i te (det var trods alt midt i arbejdstiden). Det er helt vildt!

(blusen er fra Arket og koppen fra Yonobi)

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Jeg har lavet en lille anderledes adventskalender til Adam i år.

Som jeg også skrev forleden, så er noget af det jeg savner allermest tid til hinanden. God og rar tid, hvor vi laver noget fint sammen. Så jeg har lavet en aktivitetsadventsting. Sidste søndag lavede vi hot yoga sammen – Adams første. Og det var vist hårdt for ham! Men han klarede det – lidt sjovt at invitere ham inden for i min træningsverden, så han forstår, hvad jeg taler om og bruger krudt på. Ledetråden i kalenderen var to kokosvand (som var ret indforstået – men laver man hot yoga, så sveder man en del og en af de rigtig gode kilder til væske er kokosvand)

I går var ledetråden snebolde og kunstig sne. Den var virkelig svær, og han fangede den da heller ikke. Men vi skulle stå på skøjter! Der skete bare det, at jeg havde en horribel dag, Adam ligeså og vi blev småuvenner, så vi skal ud en aften i ugen i stedet. Det er jo også ret hyggeligt!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Blomsterhandleren om vinteren

Der er ikke meget blomst over det, men stadig hamrende smukt. Alle grenene, granet og mossen. Tænk sig at om ti dage vender det hele – så går vi mod lysere tider!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Aften-mig-tid

Jeg arbejder stadig på at få sundere og bedre vaner omkring arbejde. Helst nul arbejde i weekenden, og det går sådan lidt so-so. Og hverdagsaftenerne ligeså. Adam arbejder alle aftener i hverdagene, og det får også hurtigt mig til det – for hey, han sidder der jo allerede. Hvad skulle jeg ellers lave? Men det skal jeg være bevidst om! Jeg behøver ikke arbejde, bare fordi Adam gør. Og nogle gange skal man jo også bare lukke computeren og tænke – det når jeg i morgen (som de fleste fornuftige mennesker tænker). Så jeg har taget mig et par aftener med dameblade dog en kop te – og det er SÅ rart.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Frida og mini-Frida (dagen efter havde den ikke en næse, og øjnene har også fået en ordentlig tur).

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Ahmen er hun ikke fin!

Jeg har en kæmpe opblussende kærlighed for hende pt. Altså, man elsker jo altid sin hund, det er klart, men lige pt. elsker jeg hende en bid mere.

Lidt gråskægget (greybearded lady). Tænk sig hun snart fylder syv år!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Sløve søndage

Mini-Othellolagkage til deling, som til trods for at se kedelig ud, faktisk var ganske i orden! Købt i bagerdygtig på Istedgade. Adam og jeg blev fine venner igen og kom måske en my nærmere vores forståelse for hinanden.

Jeg har ikke noget imod at være uvenner eller diskutere eller skændes, for jeg bliver klogere hver gang. Så længe det sker så sjældent, som det gør, så tror jeg, det er sundt.

(bukserne er i øvrigt dem her (reklamelink) og ganske behagelige og lidt seje med det åbenstående bukseben nederst. Gode på dansegulvet, gode på fifaen. Elsker den slags kombitøj)

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Hverdagsglimt

Glitter og glögg

Jeg har opdaget, at Granola har en FABELAGTIG glögg. Den koster det hvide ud af øjnene, men kors den er lækker. ENDELIG en der ikke er for sprittet, men som har fået lov til at stå og dampe af. Virkelig lækker!

 

16 kommentarer
 1. Apropos croissanter så vil jeg lige tippe om en mega lækker croissant til næste gang i skal på tur i Bernstorffsparken. Den fås hos Batting Bakery og ligger på Ordrupvej 101. Det hed indtil for nylig Bøjes Brød, men der er kommet nye ejere og de fører den gode kvalitet videre, og de bager efter Tartine’s principper om surdej (den kendte bager i San Francisco).

 2. Hvor er det befriende, at du også kan fortælle om når dig og Adam har diskuteret. Jeg har ofte taget mig selv i at tænke, at man ikke skændes i “gode, sunde parforhold”, men det gør man jo i alle relationer, også de gode, sunde af slagsen. Og det er rart at have i baghovedet, det at de fleste af os kan blive irriterede over noget. Så tak for det – og generelt tak for dig. Du er en kæmpe inspiration. Hav en dejlig mandag!
  KH

 3. Hvor er det bare de fineste billeder! Skønne og meget inspirerende hverdagsmomenter.
  Hvor er trøjen fra manicure-billedet fra? Den ser rigtig yndig ud 🙂

 4. Selv om du ikke synes, du har lavet så meget spændende, så er jeg vild med det her indlæg. Det emmer af hygge, perfekt her i juletiden <3 Det har jeg taget mig god tid til her i december, og det er virkelig en rar måde at få afsluttet årets sidste måned på, synes jeg 🙂
  Og så vil jeg lige nævne, at Frida faktisk var grunden til, at jeg startede med at følge med på din blog i sin tid, haha 😉 Men hun er da virkelig også lækker 😀

 5. Jeg ER altså oprigtig bange for, at det aldrig bliver jul, hvis ikke Frida snart får bidt/kradset en låge op.

  Kan jeg på nogen måde hjælpe jer?!?

  Jeg kan fløjte lydløst (mest fordi jeg ikke kan fløjte) og jeg er herregod til at gi’ pote.

  … Det hjælper nok ikke rigtig på problemet… Det kan jeg egentligt godt selv se nu.

  Jeg følger spændt med i føljetonen.
  For pokker, hvor jeg følger med.

 6. Jeg kan slet ikke læse indlægget! Det er som om der er zoomet helt vildt ind, og så kommer din beskrivelse af dig selv, hvor du står i din blå kjole, indover indlægget og kan ikke fjernes.

  1. Det lyder da rigtig sært – hvilken browser og udgave sidder du på Trine? Du har ikke selv fået trykket en genvej til zoom eller lignende? KH

   1. Jeg har også samme problem – det er ikke ved alle indlæg, men dette og dit nyeste “i’m beat” indlæg giver mig samme zoom effekt. Jeg bruger samme browser hver gang – Internet Explorer.
    Det er sååå irriterende for så skal man gætte sig til halvdelen af indlægget fordi det er gemt væk bag dine menu i siden 🙂 🙂

    God bedring – det kunne jeg da fange 😉

    1. Ved du hvilken browser-version Line? Det kan nemlig kun kigges på ved at genskabe problemet, og det kræver en browserversion – vil gerne have det fikset for jer asap 🙂 KH

Læg en kommentar