Idéer til julegaveindpakning - ROCKPAPERDRESSES
Idéer til julegaveindpakning

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Flying Tiger CopenhagenJeg har glædet mig til at dele denne her lille video med jer, som hånden på hjertet ikke er en lille video men en kæmpe lang en af slagsen, haha! Men det kunne have været “værre”, da vi skød i fire timer, og jeg klippede og klistrede i et væk. Der er skåret godt ned i båndlængden til koncentrerede ni minutter.

Videon har jeg lavet sammen med Flying Tiger Copenhagen, og dagen inden vi skød, rendte jeg i Flying Tiger Copenhagen på Vesterbrogade for at stocke up på inspiration og de gode idéer, og jeg endte med at finde på mange flere indpakningsvariationer, end vi kunne have med her. Så i stedet valgt jeg at fokusere på tre meget forskellige – en der i virkeligheden er lidt “u-julet”, en ægte julet og en mere elegant tone-i-tone.

annonce i samarbejde med Flying Tiger Copenhagen

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Flying Tiger Copenhagen

Alle tingene jeg brugte er købt i Flying Tiger Copenhagen, og I kan godt forestiller jer sveden på panden, min that is, da jeg fyldte tre indkøbskurve i mangel på indkøbsvogn. Den slags har de ikke, for hvem in their right mind køber 6 ruller gavepapir, et ton falsk sne og tusinde julekugler? En smule kaotisk også for de virkelig søde piger bag kassen, men det er vist heller ikke hverdagskost, at de bliver udsat for en hawker som mig, som hev fat i den ene gavepapirsrulle efter den anden. Men der var bare så meget fint – især glimmerpapiret! SÅ flot altså, virkelig.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Flying Tiger CopenhagenEr I ligesom mig, typerne der laver et tema for årets indpakning eller et skræddersyet look til gavemodtageren? Forsager I også ekspedienternes velvilje til at ville pakke dine køb ind?

Jeg skifter lidt imellem delene, nogen gange ét tema for alle pakkerne, andre år lidt mere individuelt. Summa summarum; det er den hyggeligste juleforberedelses-stemningsgiver. På med julemusikken, frem med småkagerne, alle de gode gaver op på bordet og så igang med saks, papir, bånd og tape. Det er det bedste.

Hvad er jeres gaveindpakningslook i år?

adventskransen er fra Greenify

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Flying Tiger Copenhagen

I’ve been looking really forward to sharing this little vid with you guys – truth be told, it’s not that little, haha! We wore shooting four hours straight and I had enough of materials and ideas for at least a handful other gift wrapping themes, but we wanted to keep it some sort of short.

The video is made in collaboration with Flying Tiger and to be prepared I had to make a trip to my local Flying Tiger and I almost felt embarrassing being there as I was hawking and dragging and starting a huge line at the cash desk with my ‘ton of paper’ and ounces of glitter.

But wrapping presents might just be my most favourite discipline during Christmas. To me it’s like a mental preparation – it’s truly beginning to look a lot like Christmas have all the gifts wrapped and good to go. I love thinking about how happy the recipient is going to be when they open the present. Makes me all kinds of happy thinking about it.

Are you just like me in the wrapping department or do you always ask them to wrap at the store?

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Flying Tiger Copenhagen

38 kommentarer
 1. Rigtig god video! Er helt hooked på ideen med falsk sne i – men mon så der er sne ud over hele studegulvet når man pakker den op eller om det mon kan gøres lidt elegant så sneen bliver i papiret?

  1. Jeg vil sige, hvis man nøjes med at komme på den ene side, og sørger for at både cellofan og papir lukker på samme side – så kan man åbne ret fint og diskret og så ligger al sneen under pakken mod bordet. KH

 2. Hvor er det godt tænkt med det cellofan! Det skal jeg prøve – måske i en glimmer- eller konfettivariation.. <3

 3. Jeg er elendig, men iderig – ender dog alt med, at blive skuffet over mine manglende talenter. Så jeg får gaverne pakket ind i butikker og spicer så det op med lidt ekstra bånd eller pynt🎁

  1. Det kender jeg så godt, haha! Store ideer om, hvor smukt det bliver, og så noget mere rodet i virkeligheden haha! Well, man kan sagtens peppe pænt papir op 🙂 KH

 4. Jeg går voldsomt meget på i gaveindpakning. Min stakkels kæreste synes det tager lidt overhånd og troede i starten ikke på, at jeg oprigtigt gerne ville pakke gaverne til hans familie ind oveni gaverne til min familie.
  Jeg plejer at købe en her masse pynt og så ellers løbende lade min inspirere. Jeg beder ekspedienterne om ikke at pakke ind, men hvis de har noget pynt-tingel-tangel, så vil jeg gerne have det med til evt, at kunne bruge på gaven eller andre.

  1. Haha, du lyder helt som mig! Jeg kunne pakke Frida ind, skulle det være 😂 Jeg elsker også, hvis de har pænt bånd eller papir – at få det med on the side evt. til senere lejlighed! KH

  2. Jeg er så meget med her Pia! Har i årevis haft en aftale med min mor og hendes mand om, at de ikke får pakket deres gaver ind i butikkerne og at jeg i stedet er kommet hjem til dem for at pakke deres 15+ gaver ind. Har endda lært min mors mand at sige ja tak til papir on the side, hvis nu det er pænt, for tænk hvis man gik glip af fantastisk papir. Min guilty pleasure er at kigge på indpakningsideer på Pinterest – eller endnu bedre, indpakningsstorage. Glædelig jul ♥️

   1. Haha, hold kæft, jeg elsker det Karoline! Hvor er du bare sød <3 Don't be guilty :-* Det er en hyggelige kreatjans, du har taget dig der! KH

 5. Rigtige fint! Jeg elsker også at pakke gaver ind, og ender tit med at pakke ind for mine forældre og andre i familien 🙂 Lille tip: buk enderne/kanterne på papiret både på den lange side og i enden af gaven – det giver lige det sidste (Y)

  1. Ja det gør jeg også tit, omend både glimmerpapir og tavlepapiret var lidt for stift til at gøre i frihånd uden ekstra hænder, hehe… Men det ser lige lidt skarpere ud, du har helt ret !KH

 6. Super fint! Tror dog jeg mest er på grøn glimmer bølgen i år. Eller fine gaver fra stormagasinerne! – Hader i hvert fald de butikker som har gavepapir med deres logo på 🤨 OG OG OG, hvor er dit super smukke hårbånd fra? Tjekkede lige hurtigt din insta, men kunne ikke finde tag eller hårbånd.

  1. Det er også det mest dødkedelige med gaveæskerne!
   Hårbåndet er fra Resumé men desværre ét jeg har hapset som er showpiece! KH

 7. Hej Cathrine,
  Kunne du ikke tænke dig (snarest) at lave et indlæg med budgetvenlige juleaftens-kjoler, så man kan nå at få den hjem? ☺️

 8. Det gik lige op for mig hvor meget du ligner Keira Knightley! hehe. Og så ville jeg bare sige at det er en virkelig fin video, med lækker gaveindpaking!

 9. Jeg er pjattet med din indpakning og hvordan du bruger ribbenene (ahm brysterne) hver gang du pakker gaverne ind – super praktisk med den ekstra hjælp 😉

 10. Søde Cathrine – du er simpelthen en så fantastisk person – så sød, jordnær, smilende og SMUK! Tak for stor inspiration! Hvornår kommer mon din budgetvenlige ønskeseddel? 😃

  Jeg elsker denne video – sødme sødme sødme og bare så skøn en video! 🌸🌸

  1. Hvor er du bare sød Mette <3 Tusinde mange tak altså <3
   Jeg er jo lidt fjollet, for jeg er så priviligeret at jeg kan købe de fleste små ting, jeg mangler i hverdagene løbende. Men må se om jeg kan komme på ønsker til under 500 kroner til en lille collage 🙂 KH

 11. Jeg har altid et gave indpaknings tema og forsøger febrilsk at takke nej til tak gave indpakning i butikkerne. Vil altid gerne have æsker med – der er trods alt nemmere med firkantede gaver-men ingen logo gavepapir og bånd. I år er temaet glimmer og jeg har derfor tømt den lokale Tiger for glimmer gavepapir i grøn og sølv, gavebånd og kort. Glæder mig allerede til at skulle pakke dem ind 🎉🎁🎀

  1. Det har du så ret i – så ja tak til æsker, man så kan pakke ind. God idé! Hyg dig med glimmer og pakker 😀 KH

Læg en kommentar