I'm beat - ROCKPAPERDRESSES
I’m beat

Oh no! Der er sket det, der ikke må ske med fem dage til jul! Jeg er blevet syg. Jeg vågnede og følte, der stod tre håndværkere i min hals og kradsede og bankede, og det er altså bare ikke blevet bedre til trods for julestrømper og striktrøje. Jeg kan ligesom mærke det boble i hele kroppen med en svag hovedpine altsååå…

Jeg havde et par møder i dag (og egentlig også en pressevisning på en ny film), og jeg tror, jeg må holde mig til det ene møde og så krybe hjem i seng igen og krydse fingre for, at det her bare er en døgn-fluenza, og så er det det.

Det er virkelig ringe timing med både arbejdsopgaver lige inden jul, julegaveindkøb, men det er det jo altid! Ingen gider være syge, og timingen er altid elendig.

Men med lidt selvpleje og dyne og op for varmen, så håber jeg, at jeg sveder det hele ud igen. Vi ses måske senere, hvis ikke jeg ender med at sove det meste af dagen væk.

10 kommentarer
 1. Mit bedste råd mod sådan en omgang er at sove med et tørklæde, så plejer halsen i hvertfald næsten at være normal dagen efter. Man sveder dog også mega voldsomt så det er nok en ide at skifte sengetøj dagen efter

  1. Jeg tror også, det skal svedes ud – og så med et par panodiler til on the side. Tak for det søde råd, jeg må sove med nattøj og strømper og det hele. KH

 2. Øv aldrig godt.
  Prøv med ekstra c vitamin og måske sauna.
  God bedring i hvert fald og håber du er ok til juleaften.

 3. You and me both! Kører den klassiske snue i hele kroppen, hvilket naturligvis falder lige akkurat sammen med den tredages eksamen, jeg startede i morges. Suk…

  Du må have rigtigt god lynbedring 🙂

 4. Åha, jeg ligger med præcis det samme… og en eksamensdeadline torsdag. Min bedre halvdel har heldigvis taget gullasch med hjem. Jeg håber også, at Adam nusser lidt om dig. 🙂

 5. God bedring! Håber det er en døgn-fly (haha pun intenses) 😀
  Jeg er også ramt, så hårdt at lægen har skippet den første primcillin og nu sat mig på noget bredspekret… tårnhøje infektionstal, skrab fra min hals sendt på laboratorie.. skal altså være rask til alt den lækre (brune) julemad!

  Lægens bedste råd: hvile, ro og masser af væske – alt gælder. Så jeg har fyldt huset med juice, saft, kakao, sodavandsis og cola – samtidig med at jeg kværner 1,5L vand dagligt..

 6. Sygdom kommer altid så ubelejligt, men med dit lyse sind, skal du helt sikkert nok få det bedste ud af det alligevel 🙂 Og du er da i det mindste heldig, at sygdommen rammer FØR jul og ikke selve juleaften. Sidste år havde jeg regnet med, at min lille søn skulle fejre sin første jul med juletræ, gaver, julemad osv. Men ak – han kastede op 23. december og hele juleaftens dag, så min mand og jeg måtte aflyse vores planer og holde jul alene med vores syge søn. Uden juletræ, men med bøf bearnaise (til de voksne), mariekiks og masser af kærlighed <3 Nu er det med bævende læbe, at jeg håber, vi går fri for sygdom i år, så han kan fejre en "rigtig" jul denne gang. God bedring til dig <3

Læg en kommentar