#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

translation below

Godmorgen <3

Onsdag, så fin! Vippedag, pink dag, yndlingsdag – for lige om lidt går det hele den meget sjovere vej. Mod weekenden and I do like that! Weekend altså.

Men jeg kan også lide onsdag, så lad os lige holde os til den. En egentlig rimelig stor dag, hvis jeg selv skal sige det. For i dag klokken formiddag så kommer vores entreprenør hele vejen fra Skive, og så skal vi fandenfisemig underskrive et byggetilbud. Serr! Fire år in the making. Og vi talte på telefon med dem i går, de går igang i uge ét med stilladser. Er det ikke vildt?

Det går lige pludselig helt vildt hurtigt, og vi gået fra 30 til 100 på et par måneder. Men det sker. Vi bygger i første omgang ud eller op, og så må vi vente lidt endnu med underetagen – det skal jeg nok komme ind på i et indlæg, hvorfor og hvordan.

Men det betyder også, at jeg er ved at finde ud af genhusning – entreprenøren synes, det er en ret god idé, at vi rykker ud, nu de åbner hel taget midt om vinteren. De har nok en pointe. Så jeg har travlt med at få detaljer på plads, få styr på mails, møder, alles. Jeg går straks igang.

Jeg gad godt gå onsdagen i møde med sådan et fint outfit. Læder, glimmersko, velour. Det kan noget med de forskellige materialer, synes jeg, og den læderskjorte er hammer luksuriøs.

Kan I have en fin onsdag?

reklamelinks: hairclip GINA TRICOT shirt MADS NØRGAARD stilettos MIU MIU pants LINE OF OSLO

translation done by Camilla

Good morning <3

Wednesday, so fine! Hump day, pink day, favourite day – because right around the corner is the road to the weekend – and I do like that! The weekend, that is.

But I actually like Wednesday as well, though, so let’s stick with that for a little bit. A pretty big day, if I may say so. This morning, our construction entrepreneur is coming all the way from Skive in Jutland as we’re finally signing a construction deal. Yay! Four years in the making. We were on the phone with them yesterday. They’re putting up scaffolding in the first week of January! Isn’t that just crazy?

All of a sudden, it’s going so quickly, and we’ve gone from 30 to 100 in a few months. But it’s happening. Firstly, we’re expanding up and out, and then we’re waiting a little bit with the ground floor – more on the why and how in another post.

But it also means that I’m in the middle of organising a place to stay while it’s going on – the entrepreneur thought it was a pretty good idea for us to move out while they’re opening the entire roof in the middle of the winter. That’s probably a good point. So I’m busy getting all the details in order, organising mails, meetings, everything. On it in a minute.

I would love to greet Wednesday with an outfit as lovely as this. Leather, glitter shoes, velvet. There’s something about the mix of materials, I think, and that leather shirt is so luxurious. 

Have a great Wednesday!

10 kommentarer
 1. Hvor er det spændende med byggeriet. Nu sker det endelig. Vi glæder os til at følge med i processen. Vi bygger også om på vores førstesal herhjemme. Lige nu er der kun undertag og teglsten, så det kolde vejr fiser ind i resten af huset. uh hvor er det koldt. Men det går og vi er bare glade for at der snart kommer isolering og vægge på. Byggeprocesser er vilde, og heldigvis også mega sjove.
  Kh Katrine

  1. Shiiit, det må være så koldt, så I bor stadig i huset mens I fikser? Hvor er det spændende, mega pøj pøj 💪🏼 KH

   1. Ja, det er pisse.koldt. Men vi er iklædt ALT i uld og arbejder os til varmen. Så ja, man kan sagtens bo i en ombygning, men så skal man ikke være sart eller utålmodig anlagt, vil jeg sige. Vi kan jo følge processen på helt tæt hold og det er også sjovt, plus vi laver også noget selv. Så sjovt, men koldt 🙂

    1. Sådan, stærkt! Jeg håber, vi får en blid vinter så <3 Nul sne - ikke før marts i hvert fald hvor vores hul i taget er lappet! KH

 2. Ej, hvor er det spændende, at I endelig går i gang med udbygningen nu 🙂 Tillykke med det! Hep hep til dig og Adam 👏👏👏

Læg en kommentar