#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Godmorgen venner,

jeg har bestilt salvie og honning på nettet til levering (med en masse andet til juledagene selvfølgelig), efter jeres befalinger i går. Jeg har også lige pakket min nye juicer ud, som skal sørge for, at jeg får masser af vitaminer de næste dage, og så kører jeg altså også bare panodiler ind med vand i rå mængder. Og echineceadråber! Det må være opskriften på at blive rask inden jul. Must.Happen.Nu. For jeg mangler stadig et par julegaver og ikke mindst at hente alle de indkøbte pakker i den ene og anden pakkeshop. Pleeeease, bliv rask lille krop.

Jeg sover formiddagslur iført strik fra top til tå, så jeg kan svede det hele ud, og så ser jeg The Paradise, som er verdens kedeligste BBC-serie – jeg prøver at kede mig så meget som muligt, så jeg kun har lyst til at blive rask. Kan det ikke godt være en strategi?

Da jeg var barn havde jeg en årrække, hvor jeg altid var syg anden juledag og kastede op. Det var så kedeligt at ligge under dynen, mens hele familien holdt julefrokost i køkkenet og godtede sig. Til gengæld fik jeg tre år i stræk fornøjelsen af at se The Sound of Music, som i min verden også tjener som en genial julefilm. Hvis ikke det hele spiller i morgen, så bliver det The Sound, der kommer på! Så går jeg all in på selvynk, haha!

Glædelig pink onsdag – med min drømmetaske i fokus. Den er så pokkers pæn! Mavetasken er endnu engang tilbage og moderne. Tænk sig, at i morgen er den korteste dag – så går det den anden vej, mod lysere tid og sol og sommer. Ahh..

reklamelinks: jumpsuit + blouse + fake fur WEEKDAY sneakers ASICS (SALE) bag GUCCI

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink onsdag

2 kommentarer

Læg en kommentar