OOTD: All the colors to steal the show - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: All the colors to steal the show

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

translation below

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

Godmorgen kære venner,

Jeg vil lige starte min tidlige morgen ud med at sige tak til jer!

Jeg blev ramt af sådan en ægte taknemmelighed i går aftes. Jeg er bare så mega glad for jer. Det kom lige over, mig, som jeg sad og skrev med flere af jer på insta, mens vi så Love Actually. Der var mange af jer, der også var fans – hvem elsker ikke den film? Nårh, men det var bare så hyggeligt. Jeg blev bare ramt af sådan en glæde over jer, over at have det her stykke internet, som I engagerer jer i, hjælper hinanden ud, jeres søde mails og kommentarer til mig (også de mere bestemte, hehe – de kommer som oftest fra et godt sted). Det ramte mig lige – det gør det i ny og næ. Så tak.

Der er jo en grund til, at jeg er stået alt for tidligt op i dag – jeg skal stå ret i apoteket på Frederiksberg og sige hej til flere af jer, mens I bliver nusset omkring. Så jeg vil ikke trække den meget længere, så jeg når det. Værtinden skulle gerne komme lidt før de andre.

Men til at starte ugen på, så får I et af de farverigere vinteroutfits fra i fredags. Jeg havde verdens dårligste hårdag, haha, men det kan man jo ikke bruge til noget, når man har en fotodate. Så på med alle farverne, så man næsten ikke ser det. De gode karrygule (det er jo mandag) og min frakke til at samle det hele.

Vi ses senere til Hverdagsglimt – hav en dejlig mandag!

reklamelinks: sneakers ADIDAS trousers NAKD knit H&M (old, but this is cute) coat MADS NØRGAARD bag ADAX photos JULIE BJARNHOFF

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

translation done by Camilla (@cvlc) 
Good morning dear friends,
 
Just wanted to start my early morning by saying thanks to you!
 
I was struck by such a deep sense of gratefulness last night. I’m just so happy to have you guys. It just hit me as I was messaging several of you on insta, while we were watching Love Actually. So many of you are also fans – who doesn’t love that film? Eh, it was just so nice. I just suddenly felt so happy because of you, because of this piece of internet, where you’re so engaged and so helpful to each other and send such sweet emails and comments to me (also the more particular ones, haha – they usually come from a good place). It just hit me – as it does, now and then. So, thank you.
 
There’s a reason why I got out of bed way too early today – I need to be at the pharmacy in Frederiksberg to say hi to several of you, while you’re being pampered. I won’t drag this out for much longer, as I want to make it on time. The hostess ought to appear before her guests. Right?
 
To start the week, though, here you have one of the more colourful winter outfits from last Friday. I had the worst hair day in history, haha, but that’s not an excuse when you have a photo date. The overflow of colours are a perfect distraction from the hair. The good old mustard coloured (it is Monday) and my coat to connect all of it.
 
See you later for Everyday glimpses – have a lovely Monday.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff, Mads Nørgaard ternet frakke

25 kommentarer
 1. Jeg tænkte netop, at dit hår sidder flot!
  God mandag! Den kan jo kun blive god, når man har dine hverdagsglimt at se frem til <3

  1. Haha, det er altså sjovt, hvordan vi altid er så selvkritiske, tsk tsk, jeg tænkte helt æv, da jeg så billederne, haha! Well, well, jeg tier stille <3 KH

 2. Farverne i det her outfit sidder da lige i skabet! De to første billeder er fabelagtige.
  Dejligt med alle de farver til at starte ugen på, så tak for dem. God mandag.

 3. Haha, det er så skørt, hvordan andre altid ser noget andet, end man selv gør. Jeg sad netop og tænkte, at det klædte dig ret godt med den asymetriske styling. Lidt råt og cool 😉

  Skøn mandag til dig!
  Knus

  1. Præcis – det er da egentlig fjollet altså. Vi skal ikke være så hårde ved os selv må være lektien! Håber du har en dejlig uge! Kram

 4. Er simpelthen så imponeret over de billeder dine to dygtige fotografer tager. Billederne er virkelig blevet en hel oplevelse i sig selv. Og hvor ser du bare mega godt ud i det outfit 👍🏼😍

  1. Fedt fedt fedt, Lene, det vil jeg altså give videre til dem. De er så dygtige, du har helt ret <3 TAK :-* KH

 5. Tak for en dejlig morgen på apoteket! Det var super hyggeligt og meget afslappet og naturligt at snakke med dig ^_^ Det var i øvrigt mig med den ny-brækkede tå, haha. Så jeg tøffede stille og roligt hjem, og nussede om mig selv med lækre produkter – og udsigt til et ekstra pain au chocolat efter min tiltrængte lur. Det blev alligevel en herlig start på ugen, trods mit natlige stunt 😀

  1. Ejjj hvor dejligt Helene, hvordan går det i dag? Har du mange smerter eller er det til at holde ud? Håber, du kommer dig hurtigt og kommer igennem denne uge med en ekstra hånd fra dine kolleger. Så hyggeligt at møde dig <3 KH

 6. Da jeg så det første billede, tænkte jeg faktisk at dit hår sad godt 🙂 Sjovt hvordan man kan have modsatte oplevelse.
  Om ikke andet, hold op nogle mega lækre farver, det spiller MAX!!! P

 7. Som de andre skriver, synes jeg netop også, at din “nye” styling af håret da var mægtig smart. Men sådan er vi jo så forskellige 😉
  Du har lige fået mig til at sukke efter de bukser. Hold nu op hvor er de fine! Må få anskaffet mig nogle flotte flare bukser snart. Det har efterhånden vundet stor indpas hos mig. Selvom jeg sværgede at den tid var forbi, siden dengang i 90’erne hvor det var moderne. Til man taget et nyt standpunkt, du ved..
  God mandag <3

  1. Og de er billige, siger jeg bare. ELSKER den farve der, den sennepsfarvede. SÅ pæn og god til mange farver, har jeg erfaret. Flarebukser er så nice, fordi de ikke strammer, haha! Elsker det! Håber du har en fin uge! KH

 8. Ej hvor sjovt! Da jeg så dit billede på instagram, tænkte jeg som det første: ” Gud, en fed fritz, hun har i dag” 😀

  P.s. Jeg synes, at Love Actually stinker – sorryyyy! 🙂

  1. Haha, det tager jeg til mig og tier stille, ha!
   Og du må gerne læse med, selv om du ikke kan lide Love Actually 😜 KH

  1. Jaaa, vi ser ALTID Home Alone den 25. december og spiser tacos! Det er så hyggeligt og vores mærkelige tradition! Men så hyggeligt. KH

 9. Det er fra Erdem X H&M-kollektionen, et jeg har “arvet” fra Adam, købt online 🙂 Tror stadig det er der! KH

 10. Jeg (vi) er altså også mega glade for dig og det her hjørne af internettet. Vi flyver både højt og lavt, ligesom livet i virkeligheden. Det sætter jeg virkelig stor pris på – plus din mega gode og inspirerende stil 😉🙏🏼⭐️

Læg en kommentar