OOTD: Everyday casual cool - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Everyday casual cool

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Jeg er ved at være rask – thank goodness. Nu skal jeg selvfølgelig ikke blive overmodig, men at vågne og ikke have ondt i alle led og og hovedet. Lidt kriller i halsen kan jeg leve med – men jøsses, det er godt at være gået fri nu.

Men jeg pakker mig godt ind og passer på mig selv, så jeg ikke får et tilbagefald. Influenza er så keeedeligt! Det bliver med charmeklud om halsen all day og varme strømper. Sådan er det! Og så har jeg juicet en masse ingefær, der kradser godt i halsen.

Er I ellers ved at være klar til weekenden? Jeg fik styr på alle mine gaver i går aftes – jeg mangler at pakke et par stykker ind, og så mangler jeg måske at købe en enkelt. Men that’s it! Ahhh! Til gengæld snakkede jeg med Adam i går, det er som om, vi begge var mere i julestemning i starten af måneden? Der var vi helt klar, havde småkager på lager, så julekalender osv. Det er som om, vi gik fra 0-100 den 1. december og siden da er den bare dalet. Er vi kommet til at jule den af for tidligt?

Jeg vil også sige at både det manglende juletræ, sygdom og lidt byggestress i 11. time ikke rigtig fordrer stemningen. Alt for mange voksenkedelige ting og slet ikke julemagisk! Helt ærligt…

Så snart vi er på den anden side af julen, så går byggeriet igang, og der synes at blive ved med at være ting, vi skal tage stilling til – og udgifter! GODT der i det mindste er en pause på fertilitetsfronten. Selv om det er hårdt at holde en pause, rent mentalt, så er det rart at hovedet kan fokusere på alt det praktiske omkring den store ombygning. Vi lå i sengen i går aftes (alt for sent i øvrigt) og aftalte, at der skal mere ro på i 2018. Vi starter lige året ud med et brag og et hul i taget, haha! Men derfra – ro på… Flere (kaffe-)pauser i løbet af dagen, rarhed, selvgodhed. Det skal der til!

Jeg er sikker på, at julestemningen indfinder sig henover weekenden. Jeg skal til årets anden julefrokost i morgen aften, og så er der juleaften både lørdag og søndag. Det bliver så fint.

Må I få en dejlig torsdag og nå de hængepartier I måtte have i et rart tempo. Nej tak til julestress!

boots ERDEM X H&M jeans H&M (old) knit SECOND FEMALE shirt CUSTOMMADE coat GANNI (old) bag GUCCI (reklamelink) photos JULIE BJARNHOFF 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoffrockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

6 kommentarer
  1. Jeg tror det er fordi vi mangler sne 🙂 mit julebarometer steg i hvert fald i de dage, hvor der var sne..?!
    God jul og god fortsat bedring

Læg en kommentar