OOTD: Pink in meatpacking - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Pink in meatpacking

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

translation below

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

Jeg har simpelthen den mest stenede dag – sådan en der havde masser af aftaler fra start, og så er endt som en varm fis kun med et møde sen eftermiddag i dag. På en måde meget rart – jeg elsker faktisk, når folk aflyser aftaler, for så er det som om, man får sådan en lille gave af tid, og det er det mest vidunderlige i min verden. Tid. Især den ekstra, man ikke havde regnet med. Men lige i dag gør det bare, at jeg ikke helt kan samle mig, but I must.

Men jeg har lidt at få styr på, så jeg skal ærligt talt se at komme igang. Apropos julegavesnak i går, jeg netshopper de fleste julegaver, fordi jeg tænker, det sparer mig tid. Men… så er det bare lige at jeg ender med at skulle fise rundt i alle pakkebokse og pakkeshops i byen for at hente de små pakker. For pludselig er der ikke plads i den tæt på mig – og så er flere af mine pakker endt på Finsensvej, som ligger pænt langt væk. Forleden var jeg i syv forskellige pakkepoints, haha! Helt godnat, og så er det i virkeligheden ikke så smart og tidsbesparende. Men til gengæld får jeg lidt motion og frisk luft, og det skulle også være ganske godt.

Et lille pink onsdagssæt til jer på en grå torsdag, taget i Kødbyen, som jeg stadig synes er et herligt område af København. Selv om der efterhånden er rykket flere “kæde-restauranter” ind, så har den stadig et arbejdende folk og en grovhed og praktisk brugsværdi, som jeg er ret vild med. At gå på opdagelse derude er en oplevelse, især på en hverdag hvor mængden af Cortado-Københavnere er på et minimum (and then there I was, haha!).

suit KOKOON (old) sneakers NEW BALANCE (similar) coat BEIGE (gifted) bag MADS NØRGAARD photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

translation by Camilla

I’m having the most random day – the kind that initially was packed with meetings, which eventually dwindled down to one single date in the late afternoon. In a way it’s pure bliss. I kind of love it when people cancel meetings – it’s like you’re suddenly gifted a portion of time: in my view, one of the most valuable things. Time. Especially the unexpected kind. Yet, today it means that I can’t quite get around to doing anything, but I must. 

There are a few things to do, and I really need to get started. Speaking of Christmas presents yesterday, I tend to make most of my purchases online as it seems to be a timesaver. But… the consequence is that I’m rushing around to all of the different parcel shops around town to pick up the presents – because suddenly the one close to where I live has reached its full capacity, which means that a bunch of my parcels have ended up in a shop pretty far away. Yesterday, I visited seven different parcel drop off points, haha! Suddenly not as simple and efficient as you’d have thought. On the bright side, though, zigzagging through town like that involves a lot of healthy exercise and fresh air! 

A petit pink Wednesday outfit for you on a grey Thursday, shot in the Meatpacking District, such a great part of Copenhagen. Even if more and more franchise restaurants have popped up here, it remains a space for industrious folks and a coarseness and practical usability, which I quite like. Exploring the area is quite an experience, especially on a weekday when the amount of cortado-Copenhageners is at a minimum (and then there I was, haha!).

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink Onsdag, Julie Bjarnhoff

20 kommentarer
 1. Åhh, glæden ved pakkebokse her op til jul.
  Jeg bor lidt længere nordpå, og her bliver pakkerne ikke umiddelbart sendt andre steder hen, men i stedet taget som gidsel hos GLS, indtil der er plads i pakkeshoppen igen, og min lokale pakkeshop har haft pladsproblemer siden black friday, så nu er jeg begyndt at bestille et andet sted hen, og indtil videre virker det fint.
  Jeg gruer dog for den gave, som var i restordre og derfor først sendes omkring 20. december. Tænk hvis ikke den må komme ind i pakkeshoppen inden jul!

  Det der prikkede sæt er SÅ fint, og hvor er det fint med de diskret lyderøde prikker, som understreges af den lyserøde jakke.

  1. Åh en hovedpine – altså på mange måder smart med pakkeshops og udvidede åbningstider, men ikke så smart når man skal rende tusinde steder og langt væk om det 😅 Håber så meget din sidste lille pakke når frem i rette tide <3 KH

 2. Jeg har luret på den der skjorte du også har fra Beige. Hvordan synes du kvaliteten og størrelsen er? Det er jo egentlig en ret god pris for en silkeskjorte.

  1. Den er sindssygt lækker – jeg er nemlig også ret på røven over prisen altså. Den er kraftig, med en smule stretch i silken, virkelig lækker. KH

 3. For Søren hvor er det her look altså fint!
  Og så det stribede net fra Mads Nørgaard – jeg kan ikke finde det på deres webshop, ved du om det forhandles i deres fysiske butik? P L E A S E ikke sig at det er sådan et spons net som vi andre ikke kan få fingrene i 😀 hæhæ.

  1. Nej det har været i produktion, der var 100 eller sådan noget til salg inde på strøget – men det er nogle måneder siden 😅 KH

 4. jeg læste finsensvej som fisensvej og tænkte “gudddd er der virkelig en vej der hedder der” ahahahh.. åh altså 🙂

 5. Åh du er så god til at finde gamle klassikere frem. Og så fortryder jeg igen, at jeg dengang ikke købte silkesættet … Øv.
  Hvad hedder din model fra New Balance – for det er ikke helt den samme, du linker til, vel?

 6. det er et kæmpe problem det der med pakker! Her i midten af jylland er problemet størst fordi folk ikke henter deres pakker så vi har pakker fra flere dage! Jeg ved at især i hovedsteds området får de virkelig mange pakker, min far har en kammerart der arbejder ved GLS og han siger at der er en butik i københavn der får leveret 600 pakker om dagen uden for højsæsonen!!(insane)

  men ellers ville jeg bare sige at du ser skide skøn ud på de billeder og jeg elsker blandingen af mine 2 ynglings ting, hvide prikker(på blå) sammen med lyserød! <3

 7. Hvordan du nogensinde vælger dig et profilbillede på diverse medier er mig en gåde med alle de fine billeder der bliver taget af dig hele tiden 😉

 8. Så lækkert med prikker, du ser fin ud! Jeg ELSKER også prikker og har gjort det i årevis. Måske kunne du lave en lækkert prikket post med all things nice and dotty. Jeg ved du ville kunne finde alt det lækre!

Læg en kommentar