Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend
HAPPY WEEKEND, translation below by Camilla

Glædelig weekend, venner!

Hvad har I af planer for denne første 2018-fredag? Skal I fede den? Hygge jer? Se venner og veninder? Ligge på langs?

Jeg saaaavner allerede New York! Så mentalt bliver jeg lidt endnu. Det kan godt være, at det var freeeezing cold – windchillfaktor en af dagene på -25 grader, såvidt vi kunne regne ud med fahrenheit. SYGT koldt, men til gengæld var solen højt på himlen de fleste dage, og det gjorde altså bare en kæmpemæssig forskel. Helt vildt! At se solen og den blå himmel – det var så dejligt. Så er det altså lidt sejt med så grå en vinter, som vi har herhjemme.

Men tanket op på god mad og solskin, så vil jeg også få lidt for dagen i dag. Jeg har to møder og to aftaler og en mulighed venindedate i aften, hvis ikke jeg er helt smadret. Min mormor fylder firs i morgen, så vi skal mest af alt hygge om hende, men der bliver helt sikkert også tid til praktik. Vi har rigeligt med vasketøj (vores største bunke er al ulden efter New York, hehe), og så skal vi rydde op. Vores stue skal tømmes helt og aldeles før byggeri, men resten kan få lov at stå. Det letter trods alt lidt på byrden. Selv om jeg imponeres over, hvor meget skrammel man får samlet sammen! Jeg finder gamle kalendre fra 2011 og 2012 – somehow har jeg ikke nænnet at smide dem ud, “det er da meget sjovt at se, hvad jeg lavede, da jeg var 22”. Men sådan kan det jo ikke blive ved! Apropos “forsætter” så tror jeg faktisk, jeg skal have decluttered mit liv. Mindre dims og mindre rod i 2018. Jeg drukner i gamle udklip og sjove ting fra gemmeren, fordi jeg tænker at jeg måske en dag, vil synes, det er smart igen (det bliver det givet, alt bliver smart igen, men jeg kan ikke gemme alt).

Så oprydning, praktik, lidt fødselsdag, vasketøj. Hverdagen er tilbage, haha! Men den kan jeg nu også ret godt lide. Heldigvis.

Hav en fabulous weekend, pas godt på jer selv – enhjørningeis til jer alle herfra (det er en drøm af en is, ikke?)

Rockpaperdresses, Taiyaki ice cream NYC, Cathrine Widunok Wichmand

Happy Weekend, friends! 
Any good plans this first Friday of 2018? Chilling? Having fun? Catching up with friends? Staying in a horisontal position? 
I already miiiissss New York! So, mentally, I’m staying for a bit longer. It may be freezing – one day while we were there, the wind chill factor was -25 degrees celcius, according to our conversion skills. CRAZY cold. But the sun shone from a clear sky most of the time, and that made all the difference. Such a beautiful backdrop! Makes it a bit hard to deal with the grey winter here at home.
Fuelled by good food and sunshine, I do want to get something done today. I have two meetings and two other appointments as well as, unless I’m totally wasted by then, a potential date with a friend tonight. My grandmother turns 80 tomorrow, so we’re mainly going to be celebrating her, but we’ll definitely also carve out some time for practical stuff. We’ve got heaps of laundry (the biggest pile being all of the wool from New York, haha), and then we need to clear up our house. Our livingroom needs to be completely empty before the construction begins, but the rest can stay as it is, which lightens the burden a little bit. It impresses me how much you can accumulate! I’m finding old calendars from 2011 and 2012 – somehow I haven’t been able to resolve myself to throwing them out – “it is fun to see what I was doing when I was 22.” Speaking of resolutions, I think I need to declutter my life. Less stuff and less mess in 2018. I’m drowning in old cutouts and funny things from my drawers, because I always think that some day I’ll think it’s cool again (I’m sure that will happen; everything comes back in style, but I can’t keep everything). So, decluttering, practical stuff, birthday celebration, laundry. Normal life is back, haha! 
But I do like that as well. Fortunately.
Have a fabulous weekend. Take care of yourselves – unicorns from me to all of you (it’s a dreamy ice-cream, right?)
18 kommentarer
 1. Min eneste rigtige plan er min kusines fødselsdag i morgen, ellers tror jeg også den står på ret meget praktik herhjemme. Og søvn. Er stadig helt baldret oven på nytårsaften, og arbejde allerede 2. januar, så håber jeg kan få sovet ud.
  Og så har jeg lige opdaget serien Veep. Det er genialt med korte afsnit, så det tænker jeg også jeg skal i aften, hvor jeg ellers er alene hjemme. Veep og strikketøj, det bliver en god aften.

  1. Den er altså også lidt hård med arbejde lige efter 😀 Har aldrig fået set Veep – burde man det? Det lyder som en herlig aften, den helt rette opskrift til at lade op <3 KH

   1. Altså jeg har binger de 3 første sæsoner på en uge tror jeg. Det er jo ikke Gameof Thrones, men det er skidegod underholdning, og så er jeg vild med at have en serie som kun tager 30 min pr afsnit.

 2. Det lyder som et godt projekt at få ryddet op. Jeg kan anbefale KonMari metoden, den er hurtig og effektiv. God weekend.
  Kh Katrine

   1. Det er en japansk kvinde, Marie Kondo, der har skrevet to bøger om oprydning. Det er blevet en hel bevægelse også inde på youtube. Kort fortalt går den ud på at du deler ALLE dine ting op i kategorier og gennemgår dem i en bestemt rækkefølge. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, alt er op til dig og individuelt hvad du føler giver dig glæde i dit liv. Jeg har brugt to måneder på det bare i min fritid og det er mega effektivt, og faktisk super let. Prøv om du kan få fat i bogen eller gå på youtube. Vogue har haft hende på besøg op til flere gange, både med tøj, kontor osv.
    Kh Katrine

 3. Alene hjemme med min lille datter, mens min mand er på tur til Liverpool i weekenden. Vi skal spise kage og se tegnefilm – og begge tidligt i seng (moderen nok med en bøtte is og den nye sæson af Modern family). I morgen kommer mormor og hygger om os. God weekend!

 4. Et lille fredags tip, fra hende som er 21 korte år udenpå, men 70 hyggelige år indeni: Hvis ikke du allerede har læst den eller kender til den, burde du læse “The life-changing magic of tidying up” af Marie Kondo. Den er super fin – måske lidt meget japansk i sin måde at skulle “sige farvel til sine ting” på, men tanken er (efter min mening) rigtig fin – og den virker! (for mig ihvertfald). Og så er starten på år 2018 jo en god anledning til, at få ryddet godt og grundigt op i sine ting – og sagt farvel til nogle ting, som måske bare står og fylder, og tager plads fra nye spænende ting. Hvis du en dag skulle få tid til at læse den, skal du være meget velkommen til, at give lyd fra dig – det kunne være sjovt at høre, om den falder i din smag, eller om du synes det bliver lidt for “ting har også følelser” agtigt.

  Virtuel fredags-krammer herfra.

  1. Jeg må simpelthen have tjekket hende ud, jeg har aldrig hørt om hende. Det lyder jo så fint. Jeg har allerede googlet lidt – hun er jo kun 29! Hun er for vild og et kæmpe fænomen apparently! Sejt! TAK TAK TAK, kram lige tilbage

 5. Hej Cathrine! Lidt uden for topic: Jeg har tænkt på, om du måske kunne tænke dig at lave et indlæg med dine “all time favorite items” i din garderobe? Bare en ide.
  ..Selvom du nok har rigelig travlt i forvejen 🙈

  1. Sådan en dejlig idé, lige nu er der pænt rodet, fordi meget er i flyttekasser, men må jeg ikke komme det på listen, til når vi flytter hjem igen? KH

 6. Ej, du må da ikke smide kalendere ud! Jeg har mine fra jeg var 15 år og nu er jeg 37. Og det ER super hygligt at ku kigge tilbage og se hvad man lavede eller tænkte – også ifht hvor man spiste på rejser og til input til taler til bryllupper og den slags 😉
  Mine står i en kasse på loftet.

 7. Min weekend har været fyldt med forskellige aktiviteter,men fordi det hele var lyst betinget har det føltes fantastisk afslappende. Cykeltur, gå-tur, shopping, pizza/rosé med veninder, barselsvisit hos søde naboer osv. Alt i passende mængder. Helt perfekt og tiltrængt efter at skulle tilbage i “arbejdsgear”. Håber din weekend har været forrygende😊

  1. Ej ej ej, det lyder sååå lækkert! Det lyder som den rareste weekend altså! Min endte også så goood, tak! KH

Læg en kommentar