Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend
Happy weekend, translations below by Camilla

Glædelig weekeeeend <3

Hvad har I for denne her weekend? Og ligger den lige om hjørnet, eller har I som mig en dag at overstå før, I kalder den?

Jeg har lige lidt arbejde herfra morgenstunden/formiddagen, og så har jeg et lille møde før frokost, og efter tager jeg i IKEA med min office partner og fikser lidt reoler og den slags, så vi snart kan finde os rigtig godt tilpas dernede.

Jeg har været på mit lille kontor flere eftermiddage, og det er så dejligt! Det er som om jeg føler, jeg har lavet mere bare ved at have været ude. Min samvittighed kommer på sær vis i top, så jeg glæder mig sindssygt meget til at have fulde dage dernede. Til at kaffemaskinen kommer op osv. Det er virkelig en god investering. Så det skal vi arbejde lidt på i eftermiddag.

Ellers har jeg en rolig weekend. Jeg har Juno, det nye bageri på Østerbro, på toppen af listen. Jeg var forbi sidste uge for at få mig en croissant, men der var udsolgt. Så lidt bedre timing i den kommende weekend. Og så har vi en vanvidsfamiliedag søndag, først brunch med Adams familie og så en nytårskur med min familie efterfølgende. Og så starter jeg et nyt spændende samarbejde op mandag, hvilket betyder, vi skal flytte for en periode. Vi skal lige nå at pakke ned i mellemtiden, hehe…

Så hvad jeg lige først så som en slapperweekend er det måske i virkeligheden knapt så meget. Men så længe det foregår i eget tempo er alt godt.

Hvad er jeres planer? Fest, fødselsdag, fedtede croissanter?

GLÆDELIG weekend uanset <3

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Happy weekeeeend <3

What are you up to this weekend? And is it just around the corner or do you, like me, have a day to get through before calling it?

I have a bit of work to get done here in the morning, then a meeting before lunch and then I’m headed for IKEA with my office partner to pick up some shelves and things like that in order for us to really start settling in over there.

I’ve spent several afternoons at my small office by now, and it’s so nice!! I feel as if I’ve produced more just by being out. My conscience is at its highest when I’m there so I’m looking very much forward to spending full days there. To getting a coffee machine installed, etc. It really is a good investment, and so that’s what I’m working on this afternoon.

Other than that, I’ve got a pretty quiet weekend ahead. Juno, the new bakery in Østerbro, is at the top of my list. I went by last week for a croissant but they were sold out. Aiming for a better timing this weekend. Sunday is a crazy family day – starting with brunch with Adam’s family followed by a New Year’s reception with my family. On Monday, I’m initiating a new exciting collaboration, which means we’ll be moving houses for a period of time. Just need to pack everything down in the meantime, hehe… 

What felt like a chilled weekend may end up being less so. But as long as it’s happening at my own pace it’s all good.

What’s your plan? Party, birthday, greasy croissants?

Happy weekend regardless <3

25 kommentarer
 1. Min mand og jeg skulle have været inde og se: Tove, Tove, Tove på lørdag, og jeg havde glædet mig så meget! Men det er aflyst pga. sygdom. Vi har endda fået overnatning til vores datter, så vi kunne gå ud og spise m.m. Gode ideer til hvad vi så skal fordrive dagen med?

  1. Åhhh det lyder ellers dejligt. Er I københavn så og skal finde på noget andet at lave eller er I bare hjemme? I så fald skal I se Mindhunter og spise fastelavnsboller 😍 KH

   1. Ja – eller måske holder vi os til Frederiksberg 🤔 Een ting er sikker: vi må forbi Bertels kager og have cheesecake med hjem til at spise i sengen!

 2. Jeg holder arbejdsweekend, der skal skrives semesteropgave til på mandag og så skal jeg have skaffet en bog til næste semester, som har vist sig at være ret svær at finde.
  Forhåbentlig bliver der også tid til at holde lidt i hånden og lave ingenting – ellers har jeg (nærmest) fri hele næste uge, så må jeg tage revanche der 😀

  1. Jeg krydser for du finder den, Soph! Kan godt huske den jagt på uni, den der fik altså – heldige asen! Pøj pøj! KH

 3. Jamen, altså, jeg hopper på både fest, fødselsdag og crossiainter, som du foreslår.

  Jeg starter dog først ud med en aftenvagt fra 15-23 idag – og efter næsten at blive kildet ihjel af min kæreste her til morgen, er mit adrenalin i top.
  Lørdag står den tilgengæld på vin og tøsesladder med medblogger K, inden vi følges til 30 års fødselsdag med alle vores venner, og så kommer morgenbrødet ind søndag, hvor min kæreste og jeg har booket bord til tømmermændsbrunch (;
  Det er ikke spor dumt!
  God weekend til dig Cathrine (:

  – A

  1. Hold da kaje A! Lækker weekend altså 😀 Når i dag lige er overstået – det er jo snart overstået, så glædelig weekend! Hyg jer og nyd og pas på jer selv <3 KH

 4. Jeg forbereder mig til eksamen… og der er over en måned igen til jeg er færdig, så det er lidt et sejt træk, når man startede op i december. Derfor prøver jeg at prakke mig selv lidt sjovt på i weekenden – i eftermiddag skal jeg ned og have en god croissant, måske en buket blomster og i morgen skal jeg på Bastard og spille spil med min kæreste!

  1. Jaaa, det lyder alt for lækkert Anna, et velfortjent break – jeg håber du nyder det for fulde gardiner. Du er sej! Hyg jer 🙂 KH

 5. Denne weekend er startet lidt tidligere end beregnet da sønnen er ringet hjem fra børnehave. Nu ser vi Paw Patrol mens vi putter i sofaen.
  Ellers skal weekenden bruges på at komme sig over en lang uge hvor jeg også har været syg.
  I morgen skal jeg til yoga for første gang i 3 år, glæder mig helt og er lidt nervøs. Er i helt horribel dårlig form, men det er planen at gøre noget ved det. Jeg har nemlig fået nyt arbejde fra 1. Feb og nye arbejstider kombineret med et træningscenter der lige er åbnet 4 min gang fra min hoveddør, så er jeg overbevist om der kommer til at ske noget.

  1. Goood bedring Lykke, Paw Patrol og nærhed lyder så dejligt.
   Og god fornøjelse i morgen, jeg er sikker på, at det bliver benhårdt, super forløsende og en kæmpe fornøjelse. Især på den anden side. Dejligt at gøre noget for dig! KH

 6. Mest fest her, måske også lidt croissanter:)
  I aften skal jeg ses med en gruppe jeg lavede rustur med for 7 år siden! Vi gør det ca en gang årligt, og det plejer at være skidehyggeligt.
  Imorgen skal jeg til sen julefrokost med en gruppe damer som også plejer at blive mægtig festligt.
  Tænker derfor der er lidt behov for croissanter og holde i hånd søndag 🙂

 7. Jeg har været på Juno i dag, for jeg bor nemlig rundt om hjørnet. Startede med en varm kokos-kakao på Souls med en veninde og så hen efter en dele-crossaint, som vi spiste mens vi ventede på en dele-mandel-crossaint. Begge dele supergode, nogle af de bedste jeg har fået i København. Dog lidt rigeligt smørede, så det nærmest dryppede, og liiiidt hårdt bagt på toppen. Ellers lette, god smag og perfekte lag. Og en halv (i alt) er riiiigeligt, især efter den bedste kakao 🙂

  1. Åhhh souls er jo også så skøn altså! Vi nøjes nok bare med en deler så, haha, godt tip 😀 GOD weekend! KH

 8. Min datter starter i dagpleje på mandag, og ved lidt held i uheld (vi har købt hus, som skal komplet renoveres, og støbningen af gulvet blev pludselig rykket, så det skulle ske i dag fremfor i starten af ugen), har vi fået en fri weekend, så vi skal bare slappe fuldstændig af og lade op, inden hverdagen for alvor starter efter barslen.

 9. Jeg skal se så meget af sæson 5 og 6 af GoT som jeg kan nå – derfor har jeg med vilje ladet diktater, eventyr og boganmeldelser ligge på mit arbejde, så jeg kan komme helt ned i gear. Det bliver skønt 🙂

 10. Her står den på fuldstændig slapper-weekend. Jeg er pt. i samme behandlings-trummerum som du (du ved nok), og jeg forventer at 3. runde begynder her mandag eller tirsdag. Så alting er sat helt ned i første gear denne weekend, så jeg kan lade helt op til den næste måned. Og jeg har valgt at lægge ud med steak, bearnaise og broccolisalat i aften. Evt. sammen med X-Factor, for at sætte den helt rigtige 1-gears-fredags-stemning 🙂

  Jeg glæder mig enormt meget til at se det færdige resultat på jeres nye office space! Det bliver stensikkert det fineste kontor i Kbh!

  1. Nyd det med alt det bedste, kæreste. Det ved jeg er det eneste rigtige. Det lyder som den rigtige plan <3 Pøj pøj! KH

 11. Jeg afleverede bachelor i går, så jeg skal bruge noget tid på at komme ned i gear efter en alt for stresset periode. Og så begynde at glæde mig over at jeg om under to uger er færdiguddannet! Det er for vildt. Og så skal jeg også lige til en lille forsinket julefrokost i morgen aften. Det skal nu nok også blive hyggeligt 🙂

  God weekend til dig! 🙂

 12. God weekend! Jeg skal spille to nytårskoncerter i morgen, og så skal jeg ellers bare komme mig over en rigtig dårlig eksamen (forbandede mediehistorie). Jeg tror måske, at det skal shoppes væk. Og så skal jeg så småt begynde at tænke på at pakke til at tage til Marrakech i næste uge, der kunne jeg godt bruge lidt anbefalinger til, hvad man skal se der 😊

Læg en kommentar