#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

translation below by Camilla

Sikke et uskyldsrent og lidt nuttet outfit jeg endte med at sætte sammen, denim on denim (never forget) med små hjerter og en lille lyserød taske. Men så med sneakers til (på udsalg vel at mærke) og et par killer solbriller, så blev det måske okay sejt alligevel, haha! Jeg er kæmpe fan af de solbriller og har kigget på dem længe. De er for sindssyge! Så skal jeg bare lige suse rundt i en åben øse et sted i Italiens bjerge med vind i håret. Tak.

Jeg har haft en vildt produktiv arbejdsdag, så produktiv at resten af aftenen blev super uproduktiv. Jeg var simpelthen så træt! Første møde var ganske kort og handlede mest om at skrive et styks papir på et nyt samarbejde under – det var allerede 8.30 og derefter skiftede jeg møde hver halve eller hele time frem til klokken 14 – næsten da. Fem styks klaret på en og samme dag. Da jeg endelig sad på mit kontor, så fladede jeg helt ud. Det var som om hjernecellerne fordampede i samme tempo min trætte (og gennemblødte) krop smeltede ned over kontorstolen. Gosh. Så den træning, jeg havde planlagt, ellers med min yndlingstræner på mit yndlingshold. Couldn’t do it. Jeg kunne kun overskue at høre My Favourite Murder (stadig min yndlingspodcast), gå med Frida og varme spaghetti bolo i gryden, da jeg kom hjem. Og sidstnævnte ikke engang til punkt og prikke – da jeg tog første bid fornemmede jeg, at mit manglende tålmod havde serveret mig en halv varm og halv kold ret på en og samme tallerken. Og siden da har jeg set Broen (hvem har glemt at fortælle mig at sæson fire er startet?!) og foldet vasketøj – min yndlingsstene-opgave, men som kun er sjov, når man har tiden. Og med Adam i Tønder og Frida fed i sin kurv, så har jeg ikke andet. At least I wore pink doing it.

Sådan er der også bare dage.

reklamelinks: sunglasses GUCCI jeans STORIES shirt STORIES bag STORIES sneakers NIKE (ON SALE)

What an innocent and cute outfit I ended up putting together. Denim on denim (never forget) with small hearts and a small pink bag. But adding a pair of sneakers (on sale, that is) and a pair of killer sunglasses it becomes just a tad cool after all, haha! I’m a huge fan of those sunglasses and have been eyeing them for a long time. They are too crazy! Then I just need to cruise around in a cabriolet in the Italian mountains with wind in my hair. Thanks.

I’ve had a very productive work day – so productive that the rest of the evening turned out super unproductive. I was so tired! My first meeting was quite short and mainly about signing a piece of paper for a new collaboration – already at 8:30am. After that, I took a breather at my office. It was as if my brain cells evaporated at the same pace as my tired (and soaked) body melted down across my office chair. Gosh. As for the training I’d planned, even with my favourite instructor teaching my favourite class… I just couldn’t do it. The only thing I could handle was listening to My Favourite Murder (still my favourite podcast), walk Frida and heat up some spaghetti bolognese when I got home. And the latter not even properly – tucking into the food, I realised that my lacking patience had caused the dish to be too hot and too cold at the same time. Since then I’ve watched The Bridge (who forgot to tell me that season four started??) and folded laundry – my favourite chore, but which is only fun when you’ve got the time for it. And with Adam in Tønder and Frida cosy in her bed, I’ve got nothing but time. At least I wore pink doing it.

Some days are like that.

 

 

3 kommentarer
  1. Jeg har virkelig også hørt mange afsnit af My Favorite Murder her den sidste måned. Hvor langt er du nået? Og hører du dem i kronologisk rækkefølge, eller hører du de nyeste først? 🙂 Jeg er for resten også lige startet på det nye podcast, Atlanta Monster. Minder meget om Serial, og er indtil videre virkelig godt 🙂

  2. Hej Cathrine!
    Jeg vil lige høre dig, om du kender til reglerne for at bruge billeder fra fx. Pinterest på ens blog? 🙂 Jeg er nemlig selv i tvivl om, hvorvidt man må gemme billederne til eget brug, eller om man så kommer i en form for copyright-klemme..

    Tak for en god og spændende blog 🙂

    Venlig hilsen Emma

  3. Vil bare lige sige tusind tak fordi du nævnte My Favorite Murder her. Fantastisk podcast, jeg har ikke lyttet til andet siden jeg læste dette indlæg 🙂

Læg en kommentar