#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

Godmorgen venner!

jeg har glædet mig til at vise jer det her jakkesæt i en uge eller sådan noget! Jeg fandt det engang i starten af sidste uge, og det er simpelthen to die for! Er det ikke det fineste? En drøm i opfyldelse. Lyserød satin og glimmerknapper – jeg dør! Det er SÅ pænt altså. Jeg kommer måske til at købe det altså… Ret fint Valentine’s/onsdags-/bryllupsgæst-sæt. Kan I ikke godt se det for jer? Hvis man nu ikke er den store kjoletype, så synes jeg, at det her sæt er helt perfekt i stedet for.

Jeg er så glad for, at jeg i mit arbejde ikke har en uniform at skulle bære – eller en bestemmelse om, at man skal se specielt business ud. Jeg er sikker på, at min kontor-roomie sætter pris på, når jeg gør lidt ud af mig selv, og når jeg skal mødes med en fotograf, så skal jeg selvfølgelig også se lidt smart ud. Men altså, i skrivende stund sidder jeg i morgenkåbe og bar røv. Det sætter jeg virkelig pris på!

For foruden at have rykket ind for alvor i det nye kontor og fikset det, at have ryddet hjemmet og fået sat stillads op, ja så er jeg også startet op med et samarbejde, der har krævet, at jeg flytter. Så i nattens mulm og mørke i går flyttede Adam og jeg den ene flyttekasse/IKEA-poser ud til Carlsbergbyen, som jeg skal samarbejde med de næste par måneder. Det har jeg glædet mig så meget til! Og jeg kommer til at tage jer med herud inden længe. Men jeg skal liiige rydde lidt op og komme på plads, få tøj på osv.

Så alle fronter flytter og rykker jeg på pt. What an exciting time to be alive, haha! Der er ikke dét sted i livet, jeg ikke rykker og flytter rundt på.

Må I få en pink onsdag, bogstaveligt eller billedligt. På med de lyserøde briller, la vie en rose <3

reklamelinks: blazer & OTHER STORIES // trousers & OTHER STORIES // bag GUCCI // earrings OSCAR DE LA RENTA

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink onsdag, #onwednesdayswewearpink

15 kommentarer
  1. Haha, ja det var da også en forvirrende omgang. Men jeg skal lave et samarbejde med Carlsbergbyen, så derfor flytter vi midlertidigt <3 KH

 1. Hahaha, jeg er vild med at efter jeg har hørt dig snakke i en masse instastories, så i er du nu dukket op i mit hovede i bedste Morgan Freeman stil og oplæser dine indlæg!

  1. JEG ELSKER DET!!!! Hahahaha! Det er så fedt – jeg er Morgan <3 the voices of them all, det er fanme sjovt Amalie! KH

 2. Når du så er i det hood – så SKAL du/I altså gå ned på Enghave plads og købe en croissants hos Brød ! Jeg siger dig.. du bliver ikke skuffet 😍

  1. Der har vi faktisk været forbi før jul – men der havde de kun mandelcroissanter, og det er vi ikke så meget til. Har de mon også smørcroissanter? Tænker den er på weekendslisten 😀 KH

   1. De er fordi de er så gode, så bliver de hurtigt udsolgt 😆 – nej ikke mandel ! Bare de ualmindelig gode almindelige 😌

Læg en kommentar