#onwednesdayswewearpink - ROCKPAPERDRESSES
#onwednesdayswewearpink

translation below by Camilla

Hey! Den fjerde januar var det faktisk ét helt år siden, at jeg startede med at lave pink onsdag! Et helt år! Med meget få undtagelser har der været pink onsdag et helt år igennem på instagram – lidt kortere tid herinde på bloggen. Det var lige noget, jeg fandt på lidt senere. Og jeg er ingenlunde ved at være træt af pink. Er I det?

I forhold til det kommende nye rum, så har vi faktisk talt lidt om, om vi skulle lave et lyserødt Kabe-gulv. Det var tilmed Adams idé. Vi er nemlig ret begrænsede på gulvtyper deroppe, da det ikke må være for tungt et materiale. Og sildeben passer bare ikke i stilen, selv om jeg drømmer. Den slags synes jeg bare også, man skal have for øje – hvilken stil har man valgt mere eller mindre bevidst. Så vi er endt med Kabe, og det er klart mest safe med grå nuancer – men måske det også kunne være lidt sejt med et lyserødt? Jeg ved bare ikke lige, om vi bliver trætte af det. Og det er altså et helt gulv… Det er ikke sådan lige at gøre om. Hm…

Men føler man altid, man skal vælge de safe løsninger? Jeg har talt med flere kvinder om fx taskeinvesteringer. Mange kvinder vælger den sorte taske, skal de ud og bruge en masse penge. For ligesom at være på den sikre side. Klassisk. Men… Hvorfor ikke gå for den farve, man helst vil? Den der bringer størst glæde?

Nu kom vi langt fra pink onsdag, haha! Men det er mit hoved pt. Opkald fra entreprenør, stillingstagen, lyserød strik, zoneterapi, modeugeplanlægning. Et stort sammensurium af verdener. SÅ vi overvejer stadig et lyserødt gulv, men lad os nu se.

De der jeans er den nye version af mine yndlingsjeans (som jeg blandt andet havde på her). Så bløde og rare – og nu med fin knapdetalje. Og så en fin strik – Ganni har altså bare skudt papegøjen med deres striktrøjer, det må have været indbringende. De er godt nok også lækre.

FIN pink onsdag til jer <3

reklamelinks: jeans SELECTED FEMME knit GANNI boots GESTUZ necklace BROOKE GREGSON jacket HOPE

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Pink onsdag

Hey! The fourth of January actually marks the one-year-day for pink Wednesday posts! A whole year! With very few exceptions, I’ve posted pink Wednesday on Instagram for an entire year – a bit less than a year here on the blog. That was something I came up with later. And I am in no way getting tired of pink. Are you? 

In relation to the upcoming new room, we’ve actually talked a bit about getting a pink Kabe floor. It was even Adam’s idea. We are pretty limited in term of flooring types up there, as the material can’t be too heavy. And herring bone just doesn’t fit style-wise, even if I am dreaming about it. You have to count that in too as well, though – which style have you chosen, more or less consciously? So, we’ve landed on Kabe, and it’s clearly safest to go with grey nuances – but perhaps it also could be a bit cool with pink? I just don’t know if we’d grow a bit sick of it. And it is an entire floor… You can’t just change it. Hm…

Do we have a tendency to go for the safe solutions, though? I’ve spoken with several women about things like bag investments. Lots of women pick the black bag if they’re spending a lot of money. To be on the safe side. Classic. But… Why not go for the colour you prefer? The one that brings the largest amount of joy?

Quite a diversion from pink Wednesday, haha! But that’s what’s on my mind these days. Calls from the contractor, decision making, pink knitwear, reflexology, fashion week planning. A big hotchpotch of worlds. I.E., we are still considering a pink floor, but let’s see.

Those jeans are the new version of my favourite jeans (which I wore here, for instance). So smooth and nice – and now with a fine button detail. And then a lovely knitted thing – Ganni hit the nail on the head with their knit jumpers; that must have been profitable. They are very nice.

LOVELY pink Wednesday to you <3

 

20 kommentarer
 1. Lyserødt gulv 👍🏾
  Da vi renoverede vores hus/kælder, fik jeg overbevist min kæreste om, at gulvet i det ene rum i kælderen skulle være mint og jeg ELSKER det stadig efter 3år ❤

 2. Lyserødt gulv!!! <3 JA! Men jeg kan så godt forstå jeres concern. Jeg går også og drømmer om et lyserødt badeværelse, og selvom jeg har elsket pink hele mit liv, er jeg også lidt forbeholden, præcis som du skriver. Sidste år smed jeg dog uhyggeligt mange penge efter en Gucci-taske med lyserøde blomster (faktisk den du har, bare nummeret større).

  Mange spurgte, om det ikke var dumt at købe en så speciel taske til så mange penge. Jeg har aldrig fortrudt! Så måske det er tegn på, at vi skal gå efter det lyserøde gulv, det lyserøde badeværelse….

  1. Ejj, jeg elsker også stadig den taske – den er fantastisk. GODT køb. Og hvorfor kaste en formue efter en ordinær sort taske, som kunne være en hvilken som helst en? Jeg kan altså kun se idéen i at købe særlige tasker, når man køber dyre tasker. Måske skal vi bare gøre det? KH

 3. Kunne I have fundet på at vælge lyserødt gulv hvis I havde renoveret lige da I flyttede ind? Hvis ja, så ville jeg gå efter lyserødt gulv!
  Jeg drømmer også om et farvet gulv når vi en gang skal renovere badeværelse. Lyserødt ville ikke rigtig passe til vores lille 50’er hus, hvor vi prøver at bevare/genskabe det originale udtryk, men jeg tænker mint eller en turkis ville være SÅ fin. Det er dog 5-7 år ud i fremtiden for os, men jeg tænker at hvis jeg stadig drømmer i den retning om 5-7 år, så er det helt rigtigt.
  Vi har forøvrigt sildeben i stue/spisestue og det går jeg og drømmer om at få i stedet for det forfærdelig klikgulv som nogen har lagt i soveværelset på et tidspunkt i 90’erne. Men sildeben passer også bare godt til vores lille hus!

  Lyserødt er dog godt til alt muligt andet, og jeg bliver aldrig træt af pink onsdag!

  1. Hej Rikke,
   Blot et tip. Vi har lige fået lagt nyt gulv i hele vores hus. Vi havde kun plads til et klik-gulv, og jeg kunne bare ikke finde et plankegulv, som var i min smag. Til gengæld kan man få sildebensparket som klik-gulv. Det har vi fået – og det er SÅ flot!!

   1. TAK! Det vidste jeg slet ikke. Dumme tidligere ejere, at de så har installeret mega-grimt lyst gulv. Men måske godt for os, for det er lagt dårligt (knirker og bøjer helt vildt), og jeg ville have nok have sværere ved at pille et flot dårligt gulv op, end grimt og dårligt gulv.

    1. Klik-gulv kan være ganske pænt – men underlaget skal være helt i vater. Ellers vil det nye også bøje og knirke. Vi lavede det i vores gamle køkken, og der lagde vi beton eller en eller anden filler i alle fordybningerne. Det er ret nemt – men vigtigt at gøre 🙂 KH

 4. Vælg altid den farve, der gør mest glad. Og som du selv siger – hvem kan nogensinde blive træt af lyserød. Jeg er stadig glad for, at jeg valgte en lyserød model, den dag jeg var skør nok til at købe en Chanel-taske. 😉

 5. Da mine forældre skulle have lavet nyt køkken tog de det “vilde” valg at få lavet ternet linoleumsgulv i “limegrønt” og knækket hvidt – Det er nu ti år siden (Hvis ikke mere) og stadig ikke fortrudt. GØR DET

  1. Se det er også en god indikation! Hvis man går med de farver man elsker bliver man ikke træt af dem! KH

 6. Nu drømmer jeg om lyserødt Kabe gulv i det hus, jeg på ingen måde er i nærheden af at eje! Er dog helt enig i at man skal kaste sig ud i farverne – begynder at have lidt en samling når det gælder tasker og her 90 % i farver og resten er mere klassiske. De gør mig glad hver dag!!

 7. Ved godt det er noget lidt andet. Men på mit arbejde er gulvet lyserødt i cykelkælderen (og den er stor med plads til mindst 1200 cykler). Og jeg bliver i godt humør hver morgen jeg triller ind og ser det lyserøde gulv – selv en regnfuld og træt mandag morgen bliver bedre.

 8. Lyserød er en kanon ide!
  Hvis I ender med at tænke, at det er for meget at kaste sig ud i et lyserødt gulv, så faldt jeg over denne boligreportage fra BoBedre på Pinterest tidligere i dag, hvor husejerne har malet væggen lyserød og fået lavet gråt KABE/cement (godt nok på gulvet ude på deres badeværelse). Det synes jeg også spiller vildt godt sammen.

  http://bobedre.dk/boliger/mikkel-adsboels-nordiske-hjem

Læg en kommentar