OOTD: La petite fille Française - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: La petite fille Française

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

BONSOIR

Det var slet ikke meningen, at jeg først kom til computeren nu, men jeg er endt med at bruge hele dagen på at blive blond, haha! Jeg troede den slags tog et par timer. Men jeg endte med at sidde i stolen i fire timer! Det var jeg slet ikke forberedt på – hverken praktisk eller mentalt. Jeg skulle da have frokost med! Og fået det her indlæg ud inden, jeg cyklede hjemmefra, men der havde jeg travlt med min instastory – vi er flyttet ud af Fabrikken og til Vesterbro. Men det kommer der meget mere om senere.

Tilbage til håret. Jeg har ikke fået farvet hår i ti år. Da Adam og jeg mødtes blev jeg farvet sorthåret (det var den der musicals skyld (læs fx om den HER eller HER). Og det holdt i tre kvarter ca., og så var jeg ved at blive sindssyg. Shit, det var ækelt til mig, men jeg måtte ikke få paryk. Jeg så hæslig ud. Men hvis jeg nu havde brug for lidt vekslen i øgenavne fra ‘stankelben’ og ‘eiffeltårnet’ og den slags, så var det meget fedt at prøve noget nyt som ‘Hexia de Trick’ fx.

Det var lige omkring min 18-års, og på dagen havde jeg en sær rød tone i forsøget på at gå blond igen. Så fik jeg farvet hår én til gang, lige da jeg blev student. Det var i min “flyttet-til-storbyen”-trang til forandring, en lyst til at skifte mit gymnasie-image ud med et voksent et. Jeg købte en trenchcoat og en hat og fik en helfarve. Blond. Og så har jeg gjort noget siden. Det er næsten et årti siden (fuck, jeg blev student for et helt årti siden!).

Denne her gang er det også lidt en ‘ahhh… FORANDRING’, der driver værket. Men denne gang gøres det flot. Farven består af tusinde, millioner supertætte reflekser lavet af min sygt dygtige frisør Sanne (og jeg er på ingen måde sponsoret, jeg har givet kassen for det, haha!). Og så en toning efter.

Det tog SÅ lang tid. Så sad jeg der og drak vand og spiste nødder og to macarons (det er den lækre slags salon, der har franske macarons til kaffen!). Det føltes meget mode-agtigt at spise luft og nødder og drikke danskvand i fire timer. Jeg må vise jer nogle ordentlige billeder af det, asap! I kan se det HER i den tidlige dunkle aften.

Men altså, jeg kan slet ikke køre på luft. Så så snart jeg var færdig med håret, var jeg helt madflad. Jeg diskuterede kort med mig selv, om jeg skulle have en hotter fra Lones Pølser eller en bolle med ost fra Lagkageren. Og så blev det bolle med ost (og en hånd-hindbærsnitte til cykelturen, girl needs food).

Jeg er ellers blevet ret meget bedre til at spise frokost! Det der kontor dur altså! Vi har rugbrød i skabet og alt muligt lækkert pålæg. Og nu snart en kaffemaskine, der fungerer (vi skal lige bøvle lidt mere med den, jeg troede Nespresso var totalt plug and play but it’s so advanced!).

Og mellemmåltider også, sørme så! Det kan være knækbrød, gulerødder. Men ret så tit er det egentlig bare en croissant og en kaffe, som på de her billeder, haha! Emily og jeg talte faktisk engang om at lave en croissant-podcast, men det er som om kombinationen af at spise og tygge og have mad i munden er ret skidt til det at lave radio, så den er skrinlagt for nu.

Må I få en fin aften, au revoir!

reklamelinks: sneakers NIKE trousers RACHEL COMEY blouse H&M jacket STINE GOYA hat MONKI photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebarrockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, VÆrnedamsvej, Rist Kaffebar

10 kommentarer
  1. Apropos podcast. Hvornår hører vi mere om Podland? Jeg har været edderspændt siden du launchede! Håber, at trods delte meninger i kommentarfeltet, at du vil dele lidt mere med os om projeket 🙂 og flot hår btw!

    1. YES! You may – selv om de to verdener i udgangspunktet er adskilt for the business of it, men jeg kommer snart til at lave et statusindlæg på det <3 OG TAK Line, jeg er så glad for, at du kan lide det! KH

  2. Åååh Cathrine -et indlæg som dette er grunden til at du er min yndlingsblogger! Har fulgt dig i 5 års tid nu, og elsker at selvom bloggen vokser sig større og større, så er du bare pisse god til at bevare jordforbindelsen. Elsker en lang hverdagsbeskrivelse af en tur til frisøren inklusiv en tømt konto og en oversulten mave, som vi allesammen kender i stedet for en perfekt beskrivelse af blogger-oplevelsen. Tak. -du bringer et smil på mine læber! God weekend til dig <3

  3. Kære Cathrine, du får nok det her spørgsmål et par gange ugentligt eller deromkring, men det er sjældent jeg kigger gennem alle kommentarerne.. Hvilket mærke læbestift kan du anbefale ift holdbarhed, altså som holder ret fint uden det nødvendigvis er en af de der der indfarver og udtørrer læberne med deres “holder-i-12-timer”-garanti? 🙏🏻

Læg en kommentar