OOTD: Ladylike + the new hair - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Ladylike + the new hair

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhofftranslations below by Camilla

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie BjarnhoffRockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Godmorgen kære piger,

Jeg kører en super høj Beach Boys på anlægget (har lige en periode med Good Vibrations – jeg kan i øvrigt anbefale jer at se Love & Mercy om selvsamme gruppe, vidunderlig film!), og Frida sover på gulvtæppet ved siden af. Adam er ude og spille golf. Friskpresset juice (har gule hænder af gurkemejen – det ser aldeles sygt ud), æg, hytteost, bolle med ost. Stille og rolig søndag morgen, som jeg elsker dem. Godt med morgenmad.

Jeg holdt ikke helt slapperaften i går, som jeg havde forudset det – jeg havde et øjeblik glemt, at jeg skulle til en sød venindes fødselsdag. Jeg var dog fornuftig og cyklede hjem omkring midnat – i silende regn og blæst. Fuldstændig gennemblødt, men desto dejligere at komme hjem under dynen. Men det var det mest fornuftige – familien kommer snart og hygger til fastelavnsboller!

reklamelinks: sneakers NIKE ‘SILVER BULLET’ dress GANNI (same printjacket STINE GOYA fotos JULIE BJARNHOFF

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Jeg tænker, I skal høre lidt nærmere om det hår!

Jeg får nemlig, så dejligt mange spørgsmål til det. Det er min frisør gennem mange år, Sanne (hun er inde hos Cim Mahony), der har lavet det. Jeg har spurgt hende lidt ind til farve af håret de sidste par gange, jeg er blevet klippet. Men uden at gå videre med det. NU skulle det være. Der skulle ske noget nyt! Jeg har ikke farvet hår i over ti år, men altså det er jo bare hår!

Jeg har fået lagt reflekser først – det er en helt almindelig afblegning i sølvpapirspakker. Det så bindegalt ud – men det er noget rarere end den der hætte, man brugte i gamle dage. Er der nogen af jer, der husker den? Hvor frisøren brugte en hæklenål til at hive håret ud af mikroskopiske huller i en badehætte. Shit det gjorde ondt! Især når hætten skulle af igen.

Det tog super lang tid, da hun nærmest lagde dem back to back. Der er VIRKELIG mange reflekser – hvorfor det også var temmelig pebret for mig. Men det ser til gengæld ret naturligt, og det er det hele værd, synes jeg!

Efter reflekserne var i håret og overskuds-blege-halløj skyllet ud, så fik jeg en toning i. Den kan jeg få frisket op, da den fader over tid. Men den gør ligesom, der er en dybde i håret, et farvespil. Meget pænt, virkelig virkelig pænt! En af grundene til, at det blev så vellykket er ifølge Sanne også, at det var fuldstændig fri for tidligere farve. Det var 100 % naturligt fra rod til spids, og det gjorde, at farven reagerede mega godt.

Resultatet er så pænt, og bonusen for mig er, at håret har fået mere struktur. Det er så rart! Jeg har et übersundt hår – det er nærmest umuligt at sætte det for mig normalt, intet bliver siddende. Men nu har det lidt mere struktur, og det klæder det virkelig!

Jeg er så mega glad for det. Der var lige et splitsekund, hvor jeg med det halve øje syntes, jeg lignede Kim Kardashian, haha! Og det mener jeg som en god ting! Det har i hvert fald frisket helt vildt op.

Det tog fire timer, og det kostede en mindre formue. Men når nu man ikke får det her gjort månedligt, og jeg i øvrigt ikke har gjort det i ti år, så var jeg klar på investeringen. Så må vi se, hvor meget jeg gider holde ved lige eller om jeg er til ombre/udvoksninger – sommeren er også om hjørnet, og så gør den jo også sit til at forskellen minimeres.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Til de af jer der tænker på graviditet/hårfarve, så talte jeg en del med Sanne om det.

Hun har været gravid for nyligt og stået og farvet hår på masser af kunder undervejs. Men hun fik tjekket alle de farver af, hun står med, hos miljøteknisk-something (kan simpelthen ikke huske, hvad det hedder, I må ikke hænge mig op på det – men somewhere har hun fået dem gennemgået). De fik deres hårfarver ind til test (de bruger L’Oréal hos Mahony) og undersøgte dem godt og grundigt. Beskeden var, at hun godt kunne stå med hårfarver, selv om hun var gravid. Dvs. man kan også få dem i håret som gravid.

Først og fremmest så er det vigtigt, at de er uden ammoniak (eller med naturlig ammoniak – uden at jeg er ekspert i det, så er der vist forskel på ammoniaktyper). Dernæst så skal man såvidt muligt undgå kontakt med huden (ligesom med neglelak – men altså hår og negle er dødt væv). Hun skulle derfor sørge for at have handsker på ved påførsel og skylning. Som kunde kommer farven kun på sølvpapir – ikke på hovedbunden, og det er ret væsentligt.

Og slutteligt havde rådgiveren, der gav hende resultatet af testene sagt, at det altså ikke er fordi, man risikerer et barn med svære handicap eller hormonforstyrrelser eller lignende. Den risiko man taler om for et barn, det er parfumeallergi. Og det er altså kun en risiko – ikke en garanti. Det kan være grelt nok, men hun skulle vide, at hun altså ikke risikerede sit barns liv ved at farve kunders hår.

Når alt kommer til alt, så skal man gøre lige præcis dét, man selv har det rart med. Men nu var der flere af jer, der spurgte ind til om de måtte farve hår og forsøge at blive gravide samtidig. Så tænkte jeg, jeg ville give vores snak videre, som jeg tog med i mine overvejelser.

Og pssst… Så findes der ikke “grønne frisører” med øko-farver. Det er simpelthen ikke en ting at lave hårfarve uden kemi. Så skal du selv kværne rødbedejuice og komme det i håret. Al hårfarve er kemi, uden undtagelse.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Good morning dear girls,

I’m on a super loud Beach Boys roll right now (with Good Vibrations on loop – speaking of that, I can recommend Love & Mercy about the band, wonderful film!), and Frida is sleeping on the carpet next to me. Adam is out golfing. Freshly squeezed juice (I’ve got yellow hands from the turmeric – it looks totally sick), egg, cottage cheese, bread roll with cheese. Calm and peaceful Sunday morning, just the way I love it. Plenty of breakfast.

I didn’t have the relaxed evening I’d predicted for last night – in a brief moment, I’d forgotten a sweet friend’s birthday. I was sensible and cycled home around midnight – in torrential rain and strong winds. Totally soaked, but happy to be home in bed. It was the sensible thing to do – the family is coming over to hygge with the fastelavnsboller soon!

ad links:

I wanted to tell you a bit more about that hair! 

As I’m getting so many lovely enquiries about it. It’s my hairdresser through many years, Sanne (she’s with Cim Mahony), who did it. During my past few haircuts, I’ve asked her about different types of dyeing. But without taking action. NOW was the time. Time for something new! I haven’t dyed my hair for over a decade, but, you know, it is just hair!

At first, she made highlights – a completely regular bleaching in tin foil packets. It looked crazy – but feels so much nicer than the old-fashioned caps. Any of you remember those? Where the hairdresser used a crocheting needle to pull the hairs out of microscopical holes in a shower cap. Shit, it hurt! Especially when the cap was pulled off again.

It took such a long time, as she almost made them back to back. There are SO many highlights – why it wasn’t cheap. But it looks pretty natural, which makes it worth it, I think!

After the highlights and the surplus bleaching stuff had been washed out, she applied a toning, which can be reapplied when it starts to fade. It adds some depth, a variety of shades. Very nice, really very nice! One of the reasons why it worked so well, according to Sanne, was also that it’s totally free from previous dye. It was 100 % natural from roots to tips, which made the dye react really well. 

The result is so beautiful and the added bonus for me is that my hair now has much more structure. That’s so nice! I’ve got über-healthy hair – it’s virtually impossible for me to do anything with it normally, nothing stays put. But now it’s got a bit more structure, which really suits it.

I’m so mega happy with it. In one split second, with half an eye, I thought I resembled Kim Kardashian, haha! And I mean that as a good thing! It has definitely freshened up my look considerably.

It took four hours and cost a fortune. But when you’re not getting it done on a monthly basis, and I furthermore haven’t had it done for 10 years, I was ready for the investment. Time will tell if I want to maintain it or feel like getting ombre/outgrowths – summer is around the corner as well, which will also minimise the difference.

For those of you who’re thinking about pregnancy/hair dye, Sanne and I spoke quite a lot about it. 

During her recent pregnancy she dyed the hair of several clients. Before doing so, though, she had all of her hair dyes (from L’Oréal) checked via an environmental council, who ensured her that she could go on doing her job while pregnant – and that dye is also safe for the hair of pregnant woman. First and foremost, it’s important that the dye is free from ammonia (or was made with natural ammonia – I’m not an expert, but there are different types of ammonia, I think). Next step is to avoid contact with the skin (the same as with nail polish – but hair and nails consist of dead cells). She therefore had to wear gloves when applying and washing. For the clients, dye only lands on the tin foil – not directly on the scalp, which is quite a crucial difference.

Finally, the expert, who gave her the test results, pointed out that the risk is not concerning a child with severe disabilities or hormone imbalances or anything. The risk is in developing a perfume allergy. And it’s just a risk – not a guarantee. That can be harsh enough, but what she primarily wanted to ensure was that she wasn’t jeopardising the life of her child by dyeing her clients’ hair.

It all comes down to the fact that everyone should do exactly what they feel comfortable doing but seeing as several of you asked whether they could dye their hair while trying to get pregnant, I wanted to share the conversation I’d brought into my own considerations. 

And, pssst…. There’s no such thing as ‘green hairdressers’ with organic dyes. It’s simply not possible to make hair dye without chemistry. Unless you want to squeeze a bunch of beetroots and put them in your hair. All hair dye is chemistry, without exception.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

40 kommentarer
 1. Meget flot hår 🙂 Jeg synes dog også, at din naturlige hårfarve er super flot og giver dig glød i ansigtet 😀

 2. Du ser skøn ud, og det klæder dig virkelig flot og naturligt med det nye hår! Selvfølgelig skal man være bevidst om, hvad man fylder sig med af kemi uanset om man er (eller prøver at blive) gravid eller ej, men man skal også huske på, at livet altså kun er sjovt, hvis vi kan leve det undervejs. Super sejt med al den research bag også! 🙂

  Knus, og dejlig søndag til dig <3

 3. Farven er mega pæn til dig! Ser meget naturligt ud. Og ja det med den ekstra struktur, som hårfarve kan give, er virkelig fedt – det savner jeg godt nok i mit naturlige, mega glatte hår. Ih nu drømmer jeg også lidt om et nyt hårprojekt!

 4. Det er så flot!! Jeg har lidt samme struktur og længde i mit hår, og jeg kan slet ikke finde et produkt, der giver det fylde og messy look. Hvilke styling produkter bruger du? Dit hår ser altid så fint ud 🙂

   1. Den er super – dog skal den bruges som hårlak og ikke tørshampoo, som jeg selv startede ud med. Den skal i længderne og ikke i hovedbunden. Men den er genial! Jeg bruger Beach Wave MOusse fra Moroccon Oil, som giver masser af struktur også! KH

 5. Mener du ikke at det er hår og negle der er dødt væv, og ikke hud og negle?
  Men super flot hårfarve. Overvejer også at få lidt reflekser i igen, nu hvor solen ikke er fremme til at gøre arbejdet ☺

 6. Wow, de fotos er jo som taget ud af en modeserie, og man kan ikke andet end at blive glad, når man ser dit smil og udstråling 😊

 7. Det er super fint dit hår. Og klæder dig så godt ☺️ Mht hårfarve og graviditet skal man jo gøre, hvad man har det godt med på et oplyst grundlag. Som en anden her i kommentarfeltet skriver, så skal man også leve livet lidt. Når det så er sagt, Må jeg sige,, at jeg ikke helt synes, det er fyldestgørende, når du ridser risikoen op. For det er altså mere end bare parfumeallergi, der er en risiko, og det er ikke kun, når hårfarven rører huden. Hårfarven damper af kemiske stoffer, og dem indånder kunden (og frisøren). Og de optages i kundens hud. Stofferne er højst sandsynligt ikke i sig selv skadelige, men cocktaileffekten (dvs sammenlægningen af mange forskellige stoffer, der findes i vores hverdag – parfume, cremer, sæber, tøj, møbler, maling) er skadelig. Cocktaileffekten giver større risiko for kræft og hormonforstyrrelser. Så hvor man kan undvære, bør man undvære. Heldigvis er de fleste i dag så dygtige til at leve uden skadelig kemi, at en enkelt tur til frisøren i ny og næ ikke vælter læsset 😊 Det er ikke ment som en løftet pegefinger – jeg synes bare det var vigtigt lige at få lidt flere nuancer med. Og så vil jeg gerne igen understrege, at du ser fantastisk ud, og at jeg selv var til frisøren, mens jeg var i fertilitetsbehandling, så jeg prøver ikke at spille hellig 😉

  1. Men arbejdstilsynet kræver jo rimelig gode udluftnings-/udsugningsforhold, så dampene ikke generer ligeså meget som uden.
   Jeg referer blot en samtale, da jeg selv spurgte ind til det. Til gengæld har du ret i cocktaileffekten – alt det vi ellers også bruger. Til sammen!
   Jeg tænker også, at de fleste af os har et indre regnskab. Jeg spiser økologisk, bruger primært Rudolph Care/Avène/Aurelia, har nu fået farvet hår én gang på ti år. For mig gør jeg det med fin ro. Der er også dem, der drikker en lille cocktail, et glas bobler, ikke slipper koffeienen. Den vurdering gør vi sikkert alle, vurderer hvordan og hvor meget, vi har lyst til.
   Så fint med dit indspark – den er skrevet i en god tone og med masser af fine pointer. KH

 8. Jeg er rystet og håber, dit indlæg modereres eller fjernes. Alternativt at det rammer DR/anden presse og derefter bliver fagligt gennemgået. Der er EN statslig instans i DK, som er ansvarlig for kemikaliereuglering. Miljøstyrelsen. Ingen andre “miljøtekniske” instanser eller forvaltninger kan blåstemple kemi. Ingen. Søg på gravid + kemi + Miljøstyrelsen, og det er ufatteligt tydeligt, at anbefalingen – og helt uden slinger i valsen – er at undgå overflødigt kemi, herunder hårfarve. Også når man forsøger at blive gravid. Det er nemt at finde og top-pædagogisk. Loreal er på ingen måde blåstemplet, hverken ift allergi eller hormonforstyrrende effekter. Og det kan skade fosterets hormonstystem helt tidligt i fosterstadiet, hvilket kan betyde, at de børn man får selv får fertilitetsproblemer pga tidlig påvirkning af hormonststemet. Det er en katastrofe at skrive semi-faglige indlæg om så komplicerede emner, også med tilføjelsen “gøre som man selv har lyst til”. En ting er, at du vil gamble på dine egne vegne, men hold den da ved det, og drop semi-ekspertråd, som er lodret modsat fælles råd fra myndighederne i HELE EU. Suk.

  1. Hej Sanne,
   Jeg vil lige huske dig på, at det er anbefalinger – ikke lovgivning. Folk må tage al den viden de kan bruge og smide resten væk. Der er også gravide, der tager et lille glas vin her og der – selv om de anbefales at lade være. Helt ærligt, vi er frie mennesker, og vi må selv træffe beslutninger der er gode for os. Jeg er udmærket forberedt på, at folk har holdninger til gravide – rygning, neglelak, hårlak, hårfarve, makeup, vin/øl. Men jeg gider ikke sidde med en løftet pegefinger og pådutte andre mennesker noget som helst. Det synes jeg heller ikke, du skal herinde – vi kan selv afsøge den information, vi har brug for.
   Jeg blåstempler ikke L’Oréal – jeg overbringer en samtale, jeg har haft med min egen frisør. Det er så absolut ikke semifagligt, jeg er ingen fagperson, det vil en læser også vide. Det ved jeg ikke om du er. Det er en samtale videregivet i løse optegnelser – og som jeg slutter, så er hårfarve kemi. Det kan ikke laves om. Så må man selv træffe den beslutning, der er god for en. Vi er alle i vores frie ret til at afsøge den information, vi har brug for. Men vi har også vores frie valg.
   Skru lige ned for tonen. Suk.

  2. Læs evt. dette indlæg fra Pudderdåserne, som i min bog i hvert fald har en stor faglig stjerne: http://pudderdaaserne.dk/2013/02/21/daseposten-gravid-og-kosmetik/ Jeg citerer gerne, hvis du nu ikke får læst indlægget:

   “Den gode nyhed i forhold til kosmetik og hudpleje er, at så godt som intet af det, du smører udenpå dig selv kommer i nærheden af dit foster. At undgå parfume er da en god ting – for din egen skyld. Men selvom du bruger parfume, så kommer det ikke i nærheden af dit foster, der ligger trygt og godt beskyttet i din mave.
   Faktisk er der ikke et eneste studie, der viser nogen form for dokumentation for, at noget du i dag kan købe som kosmetik – hudpleje, makeup, neglelak eller hårfarve – kan påvirke dit foster, sålænge det er i din mave. Ikke engang hårfarve bliver optaget i din krop systemisk. Se en glimrende oversigt over forskning på området her
   Sundhedsstyrelsen har valgt en ekstremt forsigtig tilgang og fraråder gravide mere eller mindre alting. Dem om det – der er intet, der tyder på, at kosmetik med ingredienser godkendt og solgt i Danmark og EU under nogen form bliver optaget og kan påvirke et foster.
   Der er to vigtige undtagelser: Lægemidler (fx. mod akne) og klinikbehandlinger som fx. klinikpeeling med salicylsyre i høj koncentration (over 10%). Tal med din læge om den slags.”

   Jeg ville dog stadig tænke mig om, i forhold til, hvad jeg kommer på kroppen, men det er min egen holdning. Men læs denne undersøgelse, hvor det fremgår, at det er usandsynligt, at der kan påvises skader på fostre ved brug af hårprodukter som farve. http://www.motherisk.org/prof/updatesDetail.jsp?content_id=890

  1. Haha, lige den er jeg ikke så klog på, om er bedre. Der var i hvert fald meget snak om henna-tattoveringer – at de kunne give allergiske reaktioner! KH

   1. Helt rent, naturligt plantebaseret henna (lavet af knuste blade) giver ingen problemer. Bliver tværtom brugt traditionelt som helende, styrkende middel i mange kulturer på både hus og hår. Det er det farvede (sorte, blå mv.) fake “henna” som kan give allergiske reaktioner. Samme med det middel som nogle steder iblandes ægte henna for at få fx en hennatatovering til at holde længere og blive klarere. Ægte henna er et olivengrønt pulver som bliver knaldrød-orange på lys hud/hår.
    Men jeg ville nu alligevel ikke vove mig ud i det, hvis jeg prøvede at blive gravid. Mest af sådan et overforsigtighedsprincip.

 9. hvorfor overhovedet videregive at “rådgiveren havde sagt, at det er jo ikke fordi man får et barn med svære hormonforstyrrelser”. Det er jo præcist det, man ikke ved. Jeg vil fanme ikke risikere, at mine kommende børn ikke kan få børn. Og tak til fx nordichairconcept i Lyngby, som ikke farver hår på gravide, og ecoboost i Kbh K, som tydeligvis også har en helt anden faglighed (og erkendelse af egen begrænsede ekspertviden), som har en helt anden tilgang. Kemi er jo netop den forventede større faktor ift problemet med fertilitet, og det er en hard core anbefaling, da det er fysisk umuligt at undersøge de 1000-vis af forskellige stoffer der findes i produkter i EU. Men din frisør må jo kunne stå inde for, at det er ok for gravide. Det har jeg aldrig før hørt en frisør sige. Nok fordi, at det er max risikabelt og imod alt andet viden.

  1. Det passer simpelthen ikke, hvad du siger Sanne. Læs min seneste kommentar. “Imod mod al viden” – du kører skræmmekampagne i mit kommentarfelt, og det gider jeg ikke. Der er forskning, der peger i MANGE retninger.
   Men helt ærligt, hvis du tænker dig om, tror du så ikke, at den livsstil, du har haft før graviditeten påvirker i højere grad end den ene eller to hårfarvningerne, du får på de ni måneder? Alle de kemikalier du har spist, drukket, alle de tungmetaller der er i din krop fra fisk og lignende. Den slags forsvinder ikke fra kroppen – heller ikke i de ni måneder, du er gravid. Nu stopper vi. Man må træffe sit eget valg og søge egen information. Jeg skriver, det er kemi – også dem der kalder sig “grønne frisører”. Det er alt sammen kemi. End of story.

 10. Først og fremmest; Hvor er det bare fint dit hår, ligesom resten af dig <3
  Jeg er selv sådan en der er vildt lyshåret om sommeren, og så bliver jeg mere mørk/gul/orange/jeg-ved-ikke-hvad, henover vinteren. Derfor får jeg også reflekser i, gerne to gange, årligt. Og jeg gjorde det gerne oftere, hvis ikke jeg var på SU (for føj!!! hvor er det dyrt, he) Og i den dur, kunne jeg viiiiiirkelig godt tænke mig hvis du engang ville skrive et indlæg omkring forårsfavoritter/inspiration til garderoben til den kommende, skønne forårstid. Eksempelvis fra H&M?
  Fortsat god aften og weekend (et par timer endnu).
  Knus fra Jylland

  1. Altså det største problem i forhold til fertilitet ligger simpelthen ikke i hårfarve. Vores luft er forurenet, vores vand er fyldt med mikroplastik, det brød vi er opvokset på blev lavet på stråforkortere – lad os inkludere hele det konventionelle landbrug. Du må altså ikke bilde kvinder ind, at de risikerer deres børn ved at farve hår en eller to gange om året. Det har du ikke belæg for. Det lægger mig meget imod, at vi skræmmer andre kvinder på den måde. Vi kan snart hverken gå eller stå med alt det vi skal holde os fra.
   Jeg har ikke styr på om der er hormonforstyrrende stoffer i specifikke hårfarver, så jeg skal ikke kunne sige, om sammenligningen holder. Du linker til en artikel der forklarer om hormonforstyrrende stoffer – men den har ikke som sådan noget med hårfarve at gøre. Men det er rigtigt at hormonforstyrrende elementer mistænkes for at påvirke fertilitet. Det er måske bare lige groft nok at trække den direkte parallel fra den linkede artikel til snak om hårfarve.

 11. Og sidste forarget indspark, så overgiver jeg mig til anti-ekspert tendenserne i tiden.

  Kemi sidder ikke i kroppen for evigt. Eller rettere – noget gør fordi det ophobes, fx tungmetaller. Andet fx visse stoffer i cremer giver i en periode en forhøjet koncentration og daler derefter.

  OG ja, forskning peger i mange retninger, men har du ikke tillid til at Miljømyndighederne vægter forskellige resultater og foretager en samlet kvalificeret vurdering? Fx på samme måde som de lægefaglige myndigheder gør det med fordele og ulemper ved vacciner? Ikke alle ingredienser i kosmetik bliver godkendt – blot t.o.

  Rudolph care eventyret begyndte netop med målinger af kemiindhold i blodet – foretaget af Miljømyndighederne. Og jeg tænker i øvrigt ikke, at myndighederne vil anbefale at man undgår hårfarve som gravid, hvis de ikke mente, at der reelt er grund til forsigtighed.

  Vil opfordre dig til sætte sig yderligere ind i emnet (gerne myndighedsbaseret information fx.mst.dk) og komme med et opdateret indlæg om et ret vigtigt emne.

  https://politiken.dk/indland/art5703268/Gravide-Andrea-fyldt-med-kemikalier

  http://www.jordemoderforeningen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/nyhedsbrev-for-gravide/singlevisning/artikel/kemi-i-hverdagen

  Over and out

  1. Det har jeg ikke tænkt mig, da det her ikke er en beauty blog, og det fremgår også tydeligt af content. Som det til gengæld fremgår, så er det her en reference til en samtale mellem to mennesker. Jeg laver ingen opdateringer yderligere, men tak for snakken. BH

 12. Hmm. Sikke da en søndags storm, der blev sat i gang i kommentar feltet:-)
  Handler det ikke også om, at man som forbruger uanset graviditet eller ej, lige sætter sig ind i eventuelle hårdfarvninger inden man går til frisøren?
  Jeg håber og tror ikke, at nogen eventuelt gravide kvinder læser denne blog og alene på Cathrines ord vælger at få farvet håret. Hvis man læser med her, ved vi godt, at C ikke er hverken frisør, ansat af Miljøstyrelsen eller for den sags skyld udgiver sig for at være kemi ekspert. Synes at samtalen, som du, Cathrine gengiver i dit indlæg, understreger din ikke-ekspert viden meget fint (altså din tvivl) 🙂 Måske overskriften der hører til det afsnit med “Til dem der tænker på kemi i forbindelse med graviditet”(eller hvad det hed) kunne forvirre nogen. Men men- du skriver jo netop ikke, at dine ord stammer fra Miljøstyrelsen itself:) . Men det er vel bare min mening:-)

 13. Du ser super skøn ud – som altid.
  Det er blevet helt fantastisk flot dit hår 🙂

  Jeg vil så bare lige nævne, at jeg har fået farvet hår og sågar også brugt neglelak nogle gange under begge mine graviditeter – og alt er godt.

 14. Kære Cathrine
  Flot hår og flot kjole og ikke mindst, super flot læbestift. Du ser jo brand godt ud. Måske har du skrevet det i et andet indlæg, men hvor er læbestiften fra? Synes lige den får ethvert outfitters til at se ekstra godt ud 😊

 15. Det er så pænt, dit hår!
  Jeg er gravid og har fået farvet hår to gange under denne graviditet (med øko farve af frisør). Jeg forholder mig til facts, hvilket er, at det ikke er videnskabeligt dokumenteret, at farven kan påvirke barnet. Ydermere har jeg ikke fået det ned i hovedbunden. Og som du skriver, så har frisører skrappe regler for udsugning – frisører bliver jo også gravide.

  God mandag 🙂

 16. Jeg synes dit hår er mega flot!!
  Så flot at jeg får lyst til at tage dit billed med ned til min frisør og sige: bare efterlign det her ( og jeg ammer -so shoot me).
  Af ren nysgerrighed. Hvor meget har du måtte punge ud?

 17. Stor cadeau til dig Cathrine for at håndtere kommentarfeltet så professionelt. Det er misundelsesværdigt, at du magter og bruger tid på så hårde og efter min mening nævenyttige kommentarer! De bedste hilsner fra en ellers tavs læser.

  1. Jeg stemmer i! Virkelig flot håndteret Cathrine. Fik selv helt ondt i maven over alle de løftede pegefingre. Jeg afstod selv fra alt under graviditet, og gør fortsat under amningen. Men ih, jeg er så ked af at kigge på min meget triste udgroning. Skræmmekampagnerne har dog afholdt mig fra det, og jeg har meget svært ved at tage stilling på baggrund af de informationer der er tilgængelige :/

 18. Hej
  Nu når du skriver reflekser, ved du så om det er highlights, babylights eller noget helt trejde du har fået lavet? Er ikke så kyndig i hårfavningens verden, så ved heller ikke om der er noget der “bare” hedder reflekser.

  Synes bare at dit hår ser meget fint og naturligt ud, og det er lige præcis det naturlige lokke jeg gerne vil have næste gang jeg skal farves, og så ville det jo være rart hvis jeg kunne bruge de rette termer når jeg forklare 😀

  1. Uh jeg er heller ikke det så sej i det der – hun kaldte det reflekser og highlights på dansk 😅 Det er jo egentlig bare lyse striber, lavet sådan ret klassisk – der er vist ikke så mange muligheder for den slags. Og så toningen efter! KH

 19. NU! bliver jeg simpelthen nødt til at spørge! Har beundret den læbestift hver gang, du har haft den på. Hvor er den fra? 🙂

Læg en kommentar