Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Det var sgu egentlig en helt igennem rar uge sidste uge! Vi tog nogle kæmpe skridt i byggeprocessen derhjemme. Jeg tog den med ro personligt – jeg er generelt blevet ret skrap til ikke at lægge møder back to back, selv om jeg er ledig igen efter et endt møde. En rate på to møder om dagen er mit max har jeg fundet ud af, haha! Så kan jeg ikke kapere flere mennesker eller tage stilling til ting.

Der var gode ting, lækker mad, tid med Frida og lidt “fest og farver”. Bare lidt!

Det var en fin, fin uge <3

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Jeg har sjældent fået så mange komplimenter for et sæt tøj, som jeg fik for det her suit, jeg havde på i lørdags til Christinas (min kontormakker) fødselsdag. Og jeg havde gjort det vovede ikke at tage en bluse men kun en bh under, wup wup! Haha! Den slags har jeg ikke gjort i et halvt årti, mindst. Og selv om jeg fik øje på et spejlloft på Dandy’s, og jeg i mit sippede sind tænkte “GUD hvis nogen kigger op og kigger lige durk ned i bh’en på mig”, så gik det altså vel (og ingen kommenterede på kavalergangen i spejlloftet).

Kan I huske dengang, man gik i bikinitop i byen (eller var det kun mig? Haha!). Jeg har virkelig virkelig været bar i byen. Bluser (typisk købt på sydlandske ferier) der havde vandfald for og bag – gerne med lårkort til. Og så en bikinitop under. Ahmen. Altså ikke kun bikini på – men sådan en trekantsbikinitop i stedet for bh. SMART. Det var 00’erne.

Så skal jeg da lade være med at være så sippet i dag, haha! Af med tøjet.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Et stærkt felt af varme kvinder!

Jeg optog i sidste uge en episode af Kvinderne om det runde bord med Christiane som vært – emnet var skilsmisse, jeg var med som skilsmissebarnet, og der kom faktisk nogle rigtig fine tanker frem. Jeg blev tilmed rørt til tårer, men skyndte mig at sluge dem, for det var jeg ikke klar til på fjerneren.

Jeg har ærligt, hånden på hjertet, en grundtanke om, at folk ikke gør sig umage nok, at de ikke giver hinanden en ordentlig chance – med udgangspunkt 100 % i min egen oplevelse som barn. Men det er super unuanceret og skidesvært, og det passer altså ikke helt. Nogen gange får man ikke chancen, nogen gange er ens umage ikke godt nok. Selv om man gerne vil.

Programmet kommer i øvrigt om 1-2 måneder på Chri Chri TV, men jeg kan lige tippe om det, når tid er.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

HELE sidste uge bød på MAGISKE solopgange!

Den blev vildere HVER morgen, og det giver altså bare den bedste start på dagen. Man siger, at intet er gratis her i verdenen, men det her er altså et lille gratis vidunder at få, en lille gave, som jeg hver gang bliver lidt lykkelig over at opleve. Solopgange og solnedgange. Dem bliver jeg ALDRIG træt af.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Italian feast på Cichetti!

Nu har jeg efterhånden på Cichetti (aner stadig ikke, hvordan man udtaler det i øvrigt, så perfekt med en skreven blog, haha) en lille håndfuld gange, og det er altså bare en af de bedste spiseoplevelser, København har lige nu. Anledningen var en relancering af New Balance 574’eren, og værten var Rezet Store. Der var ikke sparet på NOGET. Maden kom i lange baner, og jeg måtte springe over flere serveringer (bare dem med fisk – sgu ikke dem med ost).

Og apropos ikke-alkoholiske drikke, så har de en super lækker blodappelsinssodavand. I’m telling you! Et lille tip fra den tørlagte.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

To små lykkelige bønner på toppen af taget efter at have fået lov til at inspicere byggeprojektets fremgang.

Vi kan virkelig se det for os nu. Vi laver ikke andet end at tale om vægfarver, møbler, opsparing, hvad vi skal bruge rummene til, og det er SÅ fedt at høre især Adam tage stilling og finde på og komme med idéer. Det har altid været min ting, mig der har indrettet og brugt penge. Men nu vil Adam også – og han har god smag, haha! Heldigt, ikke? 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Forårsvibes <3 Åben frakke, lyse sneakers… Ah!

Lige i de her dage savner jeg virkelig at løbe. Op til mit marathon startede jeg med at løbe for alvor i november, og selv om det holdt hårdt de første par måneder, så var det SÅ magisk, da jeg nåede det tidlige forår; februar/marts. At se alting spire, følge med naturen – det var så stor en glæde. At se et lille mirakel ske for øjnene af en.

Nu går jeg masser af ture, bevares, især i Søndermarken med Frida, nu vi bor om hjørnet derfra, og der får jeg også lidt af foråret med. Og ellers kan man jo også købe sig til det hos blomsterhandleren, ha! … Men jeg savner nu stadig løb.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Når man matcher desserten!

Christina og jeg er næsten samme menneske, hvorfor vi er perfekt kontormakkere. Samme energi, indstilling til livet, kærlighed til lyserød, god mad, kaffe, croissanter og all things sweet. Jeg var VILD med desserten til hendes fødselsdag forleden – donuts. Altså mere kompliceret behøver man ikke gøre det (her skænker jeg mine egne 21 varianter til kaffebordet en tanke). 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Et view fra hundeturen.

Jeg holder stadig af at opdage nyt ude i vores område. Der er fx en virkelig sær samling containere, der ser ud til at være beboede eller brugt til et kunstnerkollektiv på en byggeplads tæt på os. Så mange skøre og skæve detaljer.

Kontrasterne mellem det gamle fredede halmlager og det nye Scherfig Hus, hvor vi bor, faldt jeg over i det gyldne lys. Farverne.  

Jeg har i øvrigt fået stablet den der fototur til alle de hemmelige steder herude på benene. GLÆDER mig til at tage jer med – skyder alle billederne i morgen.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Sødt suitet par <3

Adam er altså bare blevet så handsome klædt en mand. Jeg er lidt vild med hans stil – selv om han tit bliver spurgt, om jeg står for den  af jer – han kan sgu selv. Jeg køber ikke tøj til ham, for det har jeg lært for længst ikke dur.

Altså, jeg elsker ham om han står i bar røv. Men han er bare blevet så smart! God smag i indretning OG tøj. 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Alle hundedamer og hundevenner united!

En små to timers lang hundetur blev det til lørdagmorgen med friske hunde, røde næser, croissanter og kakao i lommen.

Jeg havde købt smørcroissanter og den der sygt gode chokolademælk fra Øllingegaard – en til os hver.

Vi vendte dette og hint, og lod hundende spasse helt ud. Det vil sige, mest Penny der gladeligt sprang af sted, op ad træerne, af sti af sted. Frida derimod luntede lige i røven af os mennesker, Emily spurgte flere gange, ‘hvor er Frida?’. Lige i hælene på dig, min ven, hah!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

 Det glade fjæs post to croissanter.

Jeg er blevet så glad for løse bukser, strik og blazer. Har fået det helt anti med ting, der strammer, måske er det årstiden? Sådan en vinterhis-ting stadig. Måske er det alderen? Det skal være komfortabelt. Og de her bukser er både løse om lårene og i liningen. Og så bliver de smarte til sommer med små, delikate bluser og stormaskede strikke.

Kender I ikke det, når man shopper til “når”-situationer? “De her bukser bliver bare SÅ gode, når…”. Når solen stråler/når huden er brunere/når jeg bliver lidt mere cool/når/når/når. Jeg prøver virkelig at undgå den slags shopping og i stedet for købe til nu’et. Men lige her kan jeg godt se dem med den perfekte sømandsstrik fx. Når solen står på.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand,

Andersen & Maillards forsøg i croissantverdenen blev endelig testet i går, og det var sørme en lækker lille bid.

Den manglede måske en my på smørnoterne for min smag, men super porøs, let, lækker i mængden, smuk afbagning. De har en almindelig smørbagt, en med espressoglace og en med kanelglace. Altså en 5 ud af 6’er (5,5’er ud af 6 hvis I så Adams anmeldelse på instastory, haha!). Og deres kaffe! – delicious. Det skal helt sikkert blive et populært sted.

24 kommentarer
 1. Super hyggeligt indlæg, omend det springer mig lidt i øjnene at der mangler ord hist og her og er lidt stavefejl 🙂

 2. Sikke et dejligt indlæg, man bliver helt glad 😄
  Bikini i byen – den har godt nok aldrig prøvet 😂 på trods af at jeg krummer tæer over de outfits man sportede i nullerne. Hold nu kæft, hvor havde man lidt tøj på 😬 jeg er også blevet sippet med alderen .

  1. Jeg glemte lige at udspecificere, at det var bikinitoppen under toppe i steder for bh. Altså ikke kun i bikini, haha! Frisk type ellers. KH

 3. Okay, jeg er fuldstændig vild med dit hår. Hvordan får du det til at se så godt ud HELE dagen? Jeg mener, selv når du står med hue og overtøj på, ligner det du kommer lige straight outta frisøren. Tell me! Hvad gør danske Carrie Bradshaw (ja, ja, jeg fedter, men jeg er ikke den eneste der synes det – for sure!) for at se så fierce ud?!

  1. Haha, du er god ved mig! Altsåååå! Jeg vasker hår hver 4. dag og bruger altid hårtørrer og så bruger jeg Beach wave mousse fra Moroccan Oil! Den giver rigtig rar struktur i håret. KH

 4. Skøn uge med masser af farver og gode 💞✨🙌🏼oplevelser og forkælelse og så spændende med jeres bygge projekt 🙂 sidder og smiler over dit indlæg tak for de gode 💡💡💡 og jeg giver jer ret….. de bedste croissanter findes i Paris ! KH fra Byernes by 🇫🇷

 5. Eij Cathrine, hvor er de sidste hvide bukser fra? Og hvor tykke/tynde er de? jeg skal finde smart tøj som jeg kan tage med til et længere ophold i Afrika, og lyse løse men pæne bukser står lige på listen. ☺️

 6. Yndlings indlæg! <3

  Min kæreste og jeg skal snart på weekendtur til København – hvor skal vi spise den bedste croissant? Du må da være den rigtige at spørge. 😉

  1. Uh mange gode steder. Mine favoritter; Prolog, Juno, Andersen & Maillard og Brød blandt andet <3 Gooood tur! Kh

  1. Det er jeg så glad for Emma, de minder mig om alt det gode i ugen der gik og gør mig taknemmelig. Den øvelse burde vi alle gøre <3 KH

 7. Jeg bliver altid så glad, når jeg ser dine smukke billeder, enormt smukke outfits, og hvor glade dig og din mand altid ser ud. I klæ’r hinanden så godt, og det glæder mig, at I er så gode til at passe på hinanden i det fertilitetshelvede, I desværre må gå igennem.

  I øvrigt udtales Cichetti: tji-kætti. Ci hedder tji og che og chi udtales kæ og ki 🙂

  1. Hvor er du sød Louise, vi er også maget glade for hinanden. Det er jeg så taknemmelig og glad for, at vi stadig er også efter mere end et årti. Det tager jeg virkelig ikke forgivet. Og tak for opklaringen – så har jeg heldigvis sagt det helt rigtigt, så nu vil jeg sige det med mere selvtillid 😀 KH

 8. Det er så dejligt at læse de her indlæg (og alle dine andre indlæg for den sags skyld), fordi du er så god til at knytte en lille historie til billederne. Det gør det bare mere interessant. Vil også lige sige, at jeg synes, designet/layout’et på din blog er blevet SÅ godt! Kan virkelig godt lide det, meget æstetisk ligesom dine billeder 🙂

  1. Ej det er jeg glad for, jeg synes virkelig også layout’et spiller. Det er bare så let og simpelt sat op. Så glad for du også bemærker det <3 KH

 9. Dejligt indlæg! Hvis du har tid, så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvilken etage I bor på i Scherfig Hus, og om det er let at kigge ind fra gaden? Meget apropos det med at være mere sippet 😉 Vi har nemlig købt lejlighed på 2. sal i Krøyer Hus og flytter ind i efteråret. KH Pernille (der også gik med bikini i byen på Retro i Helsingør *abe der holder sig for øjnene*)

  1. Nej vi bor på 4. så der kan ingen kigge ind fra gaden 🙂 Du må komme ud og kigge lidt rundt mellem bygningerne. Der er jo også åbent hus hver søndag! KH

 10. Åååh jo, jeg husker bikinitoppen i byen! Haha, havde ellers lykkelig glemt det. Kan især huske et skide smart outfit (synes jeg dengang!) med lilla trekants bikinitop under en sort top med dyb udskæring for og bag. Ih, det var altså tider 🙂

  1. Uf uf uf Christina! Det lyder som et outfit jeg kunne have båret bare med hvide fortegn og et similihalsbånd til! KH

 11. Helt apropos “når”-situationerne i prøverummet…
  Engang i 2008 eller 2009 var Uffe Holm på besøg i Magasin i Odense til event om mode, og jeg kan huske to ting fra hans foredrag:
  1) Mini-skirtet var på vej tilbage
  2) Når man stod i prøverummet skulle man spørge sig selv: “Vil jeg have den her ting på i morgen?” Dét er altså et godt spørgsmål, der lige får en tilbage til virkeligheden og væk fra hypotetisk cocktail party på sydvestvendt terrasse.

  Tak for mange skønne tekster og billeder <3

Læg en kommentar