OOTD: Suit at the pink 'Palads' - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Suit at the pink ‘Palads’

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

Som en lille afterburner til den perfekte pink onsdag i går, som tilmed var Valentins Dag, får I et lille outfit skudt ved YNDLINGS-bygningen over dem alle i København; Palads. Åh! Hvor jeg håber, den får lov at bestå. Med al sin skøre kulør. Jeg bliver altid glad, når jeg øjner den i horisonten, cyklende af Gammel Kongevej. Så ligger den midt i alle de grimme togskinner og tung trafik og stråler, som et kæmpe gigantisk smil af mursten. Palads spreder glæde og lykke, og som barn virkede det som et hurlumhej-hus, der lå og lokkede midt i byen, når man som udenbys-boer kom til byen. Den var ligeså meget et signal om, at “NU er vi i København”, som det var at komme kørende langs søerne og se neonskiltene på byens tage.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

Hvordan endte det mon egentlig, er der stadig tanker om at rive Palads ned? For så er jeg klar til at lænke mig fast med de af jer, der deler samme kærlighed til den store slikbutik!

Outfittet er mit yndlingsbusiness-sæt. Meget apropos slikbygningen Palads, så er det her mit sliksuit fyldt med fine farver – men stadig et jeg tager på, når jeg skal til lidt mere voksenagtige møder. Ej, det er faktisk yderst sjældent, at jeg tænker over at være specielt business eller voksen. For hvornår er man voksen? Hvornår er man ‘business’? Kan man ikke være business i farver? Og sneakers? Og er voksne kun dem med matchende sokker? Der er selvfølgelig visse erhverv, hvor man måske kæmper med flere fordomme og for ikke at puste til dem, så har man brug for at tage en uniform på, som i eller anden blender ind. Hvad er fordommene mon egentlig om mit erhverv – hvilke forudfattede meninger har folk før møder med mig? Skøre? Typerne der har det mere i skørtet end mellem ørerne? Hm…

Det generer mig i hvert fald ikke, og jeg lever gerne op til alle fordomme, før jeg åbner munden. Så kan jeg kun overraske, tænker jeg! Men vi har dem jo alle; fordommene.

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

Kender I det, når man nærmest ikke kan genkende folk uden deres uniform på? Jeg stødte fx på min apotekerdame i Irma, og jeg havde så svært ved at placere, hvor jeg kendte hende fra, og til sidst slog det mig – og så sagde jeg hej. Men hun kunne så ikke genkende mig, haha! Well, well. Hun har sikkert også mange kunder ind og ud.

Nu vil jeg tage ud! Min mor er lige kommet ind til byen – hun skrev sidste uge, at hun havde vinterferie, så en frokost kunne være så hyggeligt. Jeg har ikke vinterferie, haha! Men til gengæld bestemmer jeg jo selv min arbejdsdag, og som den søde boss jeg er, så har jeg givet mig selv fri et par timer.

Hav en FIN solskinstirsdag!

reklamelinks: trousers + jacket GESTUZ coat GANNI (old) knit STELLA NOVA (old) sneakers NEW BALANCE bag SUSAN ALEXANDRA photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Julie Bjarnhoff

5 kommentarer
 1. Hej Cathrine
  Sikke nogle smukke farver, der er på dine billeder – både den skønne bygning og dit tøj. Jeg giver dig helt ret i det med farverne, og synes, vi burde have flere bygninger som den smukke Palads Biograf – ikke rive dem ned!
  Tidligere har jeg gået meget i sort – sikker fordi det var så nemt. Men de sidste par år, har jeg givet mig selv forbud mod at købe nyt tøj i sort, og langsomt bliver min garderobe mere farverig og samtidig mere inspirerende. For jeg synes virkelig farver inspirerer – til alt muligt! Kreativt, sjovt, smukt. Så tak for dine inspirerende billeder, og god tur med din mor <3
  Knus Marie // byDuhn

 2. Må simpelthen lige kommentere på dit hår; det er SÅ flot!! Har selv nogenlunde samme længde og farve og bliver næsten helt stolt når jeg ser dit, fordi du bare rocker det!

  Noget helt andet, og ikke så relevant, engang for snart længe siden, så jeg Adam i metroen og havde sådan lyst til at sige goddag og at han skulle hilse sin smukke kone, men tænkte alligevel at det måske var liiige mærkeligt nok, der er i metroen i myldretiden, haha. 🙂

 3. Åh, good old palads! Jeg vil godt nok også blive trist hvis de vælger at rive det ned. Jeg har helt samme minder som dig om Palads. Jeg er fra forstæderne, og når min mormor i gamle dage tog mig på tur ind til byen var Palads også altid en fast del af begejstringen. Palads gik under navnet Lagkagehuset i vores familie – og gør det stadig i dag. Lidt besværligt når nu der er kommet et nyt Lagkagehuset (hvad bilder Ole & Steen sig dog ind)! Men Palads var altså det oprindelige Lagkagehus for 15-20 år siden – i min familie ❤️💛💚💙💜

 4. Egentlig tror jeg også, at det med formel påklædning i nogle hverv handler om, at man underbevidst f.eks. hellere vil lægge sin virksomhed og/eller sin økonomi i hænderne på en dyr advokat, hvis han eller hun ligner en der har styr på tingene/kan tjene penge til andre og dermed også til sig selv/udstråler autoritet.

  Advokaten repræsenterer jo oftest en anden end sig selv ved forhandlingsbordet, og jeg ved godt, at man ikke bliver dygtigere af at gå i pænt og dyrt tøj, men med tøj kan man påvirke folks førstehåndsindtryk og lækkert tøj stiver selvtilliden af – i al fald hos mig.

  Man skal nok heller ikke underkende, at man kommer i et bestemt humør af at klæde sig på en bestemt måde. Jeg ved i al fald, at jeg arbejder ukoncentreret og tyr til overspringshandlinger, hvis jeg sætter mig til at arbejde hjemme i nattøj og med morgenhår.

  Nå, det var bare lidt tanker fra mig – jeg har selv gjort mig mange overvejelser om emnet 🙂
  Rigtig god weekend!

Læg en kommentar