OOTD: Date night out w. Freya Dalsjö bag - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Date night out w. Freya Dalsjö bag

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

translations below by Camilla

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

annonce i samarbejde med ADAX

Kender I den slags weekender, hvor man nærmest trænger til en ny for at komme sig over den, der har været?

Sådan var det i sidste weekend, hvor vi brugte hele weekenden på at pakke lejligheden i Scherfig Hus ned, gøre rent for så at flytte over i Bohrs Tårn. Mand! Jeg var træt. Hvordan kan vi have fået listet så mange ting herud?? Jesus Christ, haha!

Og denne weekend var ingenlunde anderledes. Vi er af håndværkerne blevet bedt om at tømme soveværelset fuldstændig og pakke alt ind i afdækningsplast. Men for at vi kunne det, så har vi måtte tømme køkkenet først, så der var plads til nye kasser. Og det krævede, at vi nu har købt noget opbevaring uden for huset – hold op, det er smart! Ca. 24 flyttekasser er blevet pakket og kørt væk med god hjælp fra min far og hans trailerleje og en sækkevogn. Altså, der må man bare sige; fædre <3 Både de biologiske og dem af sind. Det kan godt være, at pustet på knæet og skulderen at græde på typisk kommer fra moar, men når der skal fikses og knokles – så er han der bare. Farmand. Og så lejer han da lige en trailer på tanken til krogen (som alle fædre skal have (udover jyderne) – krog på bilen).

Sådan var det, da jeg flyttede hjemmefra! Alle de stikdåser jeg havde samlet og forkortet og forlænget ledninger på – dem åbnede han lige, bare lige for at sikre sig, at de ikke var farlige. Og han slæbte sig en pukkel til, da jeg flyttede op på fjerde til Adam. Og han bankede køkken ned, da vi ville lave samtalekøkken. Og i går stod han der igen. Farmænd <3 De er altså gode.

Men midt i al vores knokleri denne weekend, så har vi da også nået en lille date i går aftes – vi var ude og spise på Sanchez på Istedgade, en spytklat fra Carlsberg Byen. Det var SÅ godt! No wonder, det er svært at få bord, og til lejligheden havde jeg dresset lidt op (indrømmet, jeg måtte skifte igen, inden vi gik ud, fordi jeg var en frossenpind efter en hel dags knoklen). Jeg trængte til at komme ud af hængerøven og ned i min smukke frakke, og dertil hører sig en smuk aftentaske. En jeg så på Freya Dalsjös show under modeugen, som hun har lavet for Adax. Den er super klassisk med sit glatte skind, “klik”-åbning – og så bare lige den sejeste hank. Det ret perfekte møde mellem klassiske Adax og kantede Freya. Mønstret er i øvrigt ret sejt lavet, synes jeg – det er små Adax-logoer præget ind i læderet. Vildt smukt og ret cool også på afstand. Og så lige den der hank, igen. SÅ sej altså. En virkelig pæn clutch, der har den smule kant, jeg godt kan lide.

Nu vil jeg spise aftensmad og slå fødderne op i sofaen til en lille film; vi har lejet Lady Bird, som vi så 15 minutter af i går, indtil vi faldt i søvn 20.30!

God søndag aften (og godt det snart er weekend igen, haha!)

sneakers MIU MIU pants H&M TREND knit STORM & MARIE coat STINE GOYA bag ADAX X FREYA DALSJÖ

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

Do you know the kind of weekends where you almost need a new one to recover from it?

That’s how last weekend was, when we spent all of it packing up in Scherfig Hus, cleaning and moving into Bohrs Hus. Man! I was exhausted. How have we been able to move so much stuff out here?? Jesus Christ, haha! 

This weekend is by no means any different. Our construction workers have asked us to empty our bedroom completely and cover everything with plastic. But in order for us to do that we had to empty the kitchen first to make space for new boxes. Which required additional storage space outside the house – wow, that’s handy! Approximately 24 boxes have been packed and moved away with a little help from my dad and his rental trailer and a trolley. Well, all I’ve got to say is; fathers <3 Those of the biological kind as well as the fathers in spirit. Perhaps mothers are the ones who typically attend to wounds and offer a shoulder to cry on, but when there’s hard work to do – he is there. Daddy. And of course he’ll just rent a trailer for the hitch on his car, a device that’s mandatory for dads (even if they don’t live in Jutland (in Zealand, we tend to mock the general Jutland affinity with trailer hitches and other super practical devices)).

That’s how it was when I left home! All those power strips I’d collected and on which I’d been shortening and extending cords – he opened up all of them to make sure they weren’t dangerous. And he carried the heaviest load when I moved in with Adam on the fourth floor. And he knocked down our kitchen when we wanted an open one. And yesterday he was there again. On the spot. Daddies <3 They are amazing.

But in the midst of all of our hassle this weekend – we also got around to a small date last night – we had dinner at Sanchez in Istedgade, a stone’s throw from Carlsberg Byen. It was SO good! No wonder it’s hard to get a table there, and for the occasion, I’d also dressed up a little (admittedly, I had to change again before we left as I was freezing from a whole day’s hard physical work). I needed to get out of my work pants and into my beautiful coat, and to that belongs a beautiful evening purse. One that I spotted at Freya Dalsjö’s show during fashion week, which she has created for Adax. It’s super classic with its smooth leather, ‘click’ opening – and then just this super cool handle. The pretty perfect meeting between classic Adax and edgy Freya. The pattern is also quite clever, I think – tiny Adax logos imprinted into the leather. So beautiful and cool – also at a distance. And then that handle, again. SO savvy. A really nice clutch, it has that bit of edge that I like.

Now I want to have dinner and put my feet up in the couch with a film; we rented Lady Bird, of which we watched 15 minutes before falling asleep yesterday, at 8:30pm!

Have a lovely Sunday night (and good thing it’s the weekend again soon, haha!)

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

rockpaperdresses, cathrine widunok wichmand, Adax og Freya Dalsjö

8 kommentarer
  1. Sikke da så forårsoptimistisk, med de bukser. Virkelig flotte- men forstår godt, at du måtte skifte. Nøj, hvor jeg længes efter forår og bare ankler altså.. <3

    1. Måske liiiige forårsoptimistisk nok, men jeg tænkte, vi kørte derover. Jeg orkede ikke engang at gå hen til bilen i så lidt tøj, haha! KH

  2. ELSKER jakken. Mustard-yellow <3 Næsten ligeså godt som millennial pink, men også kun næsten… 😉 Jeg så Lady Bird i går aftes og ELSKEDE den. så fin, så ægte og jeg kunne på mange måder sætte mig ind i både mor og datter og også genkende mig selv og min mor i den.

    1. Jaaa ELSKER også den sennepsfarve – og SAMMEN med milennial pink er lykken gjort 😀 Ladybird var alt for fin – og jeg fik helt dårlig samvittighed over mine teenageår! Fabelagtig film <3 KH

Læg en kommentar