OOTD: Cherry blossom mini version - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Cherry blossom mini version

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, OOTD, Fotograf Julie Bjarnhoff

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, OOTD, Fotograf Julie Bjarnhoff

translations by Camilla

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, OOTD, Fotograf Julie Bjarnhoff

Er der nogen, der har styr på Bispebjerg? Er kirsebærtræerne ved at springe ud? Eller skal der lige et par lunere dage ekstra til? Er der nogen, der lige kan tage en løbetur forbi og tippe og tjekke op på situationen for os?

Mon ikke vi alle sammen bliver ganske klar over, når tid er på instagram? Det er efterhånden blevet en folkeudflugt, og dengang man kunne stå under en lyserød himmel med en hest helt alene (og ikke i nattetimerne altså) er long gone. Som alternativ til Bispebjerg kan jeg derfor tippe om Langelinje, der også skulle have en række smukke kirsebærtræer, som jeg dog stadig selv har tilgode. Når tid er, så er der faktisk flere muligheder end at følge masserne til Bispebjerg.

Man kan jo faktisk også nøjes med et par fine grene fra blomsterhandleren, selv om den magiske effekt af pink himmel lidt udebliver. Eller også kan man plante sit eget, som jeg har gjort, hehe… Den er ikke helt stor nok til, at jeg sådan kan lægge mig ind under den til et instabillede, haha, men altså mindre kan også gøre det.

adlings: skirt VINTAGE (similar HERE or HEREknit STELLA NOVA (old) belt RESUME bag GUCCI photos JULIE BJARNHOFF

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, OOTD, Fotograf Julie Bjarnhoff

Vi er lidt on edge pt. herhjemme. Vi er liiidt pressede på vores tid og at finde sammenhæng og overskud er et stort puslespil.

Vi skal jo lave et ryk fra Carlsberg Byen til Fabrikken. Vi har nogle håndværkere, som jo skulle have været nærmest færdige i huset i sidste uge. Det havde givet os sidste weekend at flytte hjem i. Men den røg jo i vasken, så nu er vi i stedet nødt til at flytte lidt pludseligt, når der lige er et hul – måske i aften. Det er i hvert fald det, vi lige nu forsøger at få til at ske, for i morgen tager Adam på skiferie. Han kommer hjem søndag – og tirsdag tager jeg til LA. Det har jeg slet ikke nået til at fortælle jer om, men jeg skal til LA, Palm Springs og San Diego på en pressetur med Visit California. Jeg kommer hjem onsdag ugen efter – og torsdag tager vi på ferie til Paris. Og den weekend skal vi være ude af Carlsberg Byen. SÅ… Hvis vi skal hjælpes ad, så bliver det i dag eller på mandag. Det er de eneste dage, vi har resten af april, haha! Sygt at tænke på, når vi kun skriver den 11. haha! Vi har et rend!

Er det at brænde lyset i begge ender og lidt fra midten? Meget vel og lige i går kunne jeg godt mærke, at min hals strammede til og lød ru, da jeg talte med min mor (no hiding secrets for mor). Når jeg er presset, så går det på stemmen med det samme. Smart detektor, ikke?

Heldigvis er det her enormt presset – men for en ret kort bemærkning. At vide det har sin ende gør en stor forskel. Så snart rykket er overstået, så er det kun håndværkerne, der skal være færdige. Så har vi huset helt for os selv igen og kan begynde at gå det på plads og rydde op. Det glæder jeg mig til. Jeg kan faktisk næsten ikke vente.

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, OOTD, Fotograf Julie Bjarnhoff

Does anyone have the lowdown on Bispebjerg? Are the cherry trees blossoming? Or does it take a few additional warm days? Could someone please go for a run there to check the situation for everyone else?

However, Instagram will probably tell us when it’s time. It has become quite an attraction, and the days when you could find yourself all alone (or accompanied by a horse maybe) under a pink sky are long gone. As an alternative to Bispebjerg, Langelinje is supposed to have a long row of beautiful cherry trees as well, which I’m yet to experience. When it’s time, there are several options besides following the masses to Bispebjerg. 

You could even just make do with a few fine branches from your local flower shop, even if they won’t provide the same magic pink sky effect. Or you could plant your own cherry tree, like I did, haha… It’s not quite big enough for me to pose under it for an Instagram shot, haha, but less will do.

ad links: skirt VINTAGE (similar HERE or HERE) knit STELLA NOVA (old) belt RESUME bag GUCCI photos JULIE BJARNHOFF

We are a little bit on edge in our household. A tiiiiny bit short on time, we’re struggling to connect the dots and carve out energy in what feels like a giant jigsaw puzzle.

We need to make a move from Carlsberg Byen to The Factory. The contractors  were supposed to have wrapped up their work in our house last week. In which case we would have been able to move during last weekend. That didn’t happen. Now we have to be ready to move whenever there’s a gap – perhaps tonight. That’s what we’re trying to make happen, as Adam is going skiing tomorrow. He’ll be back Sunday – and on Tuesday, I’m going to LA. I haven’t even had a chance to tell you about it yet, but I’m going to LA and San Diego on a press trip with Visit California. I’ll be back the following Wednesday – and on the Thursday, we’re off to Paris. This coming weekend, we have to be out of Carlsberg Byen. SO… If we’re doing it together, it has to be today or Monday. That’s the only days we’ve got left in all of April, haha! Crazy to think, seeing as it’s only the 11th today. Haha. We’re running around!

Are we spreading ourselves too thin? Probably. Yesterday, I felt my throat tightening and my voice sounding a bit shrill when talking to my mum (no secrets for mum!). Whenever I’m in a tough spot, it immediately affects my voice. Pretty neat detector, right?

Luckily, this is only tight for a short period of time. Knowing it will end soon makes a big difference. After the move, we just need the contractors to finish. By then, we’ll have the house to ourselves and can start clearing up and making ourselves at home again. I almost can’t wait, actually. 

 

Rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, OOTD, Fotograf Julie Bjarnhoff

 

8 kommentarer
 1. Jeg går ofte tur på Bispebjerg kirkegård og kan se at der nok går lidt tid endnu før kirsebærblomsterne springer ud. De er kun lige i spæd knop. 🙂

 2. Jeg er lokal Bispebjerggenser (eller hvad det nu hedder), og så sent som i går var jeg ude at gå tur på kirkegården. De er MEGET TÆT på at springe ud, men der mangler altså lige nogle gode, lune dage endnu – kun enkelte blomster var lidt tidligt på den blandt alle knopperne. Jeg tænker næste uge!

 3. Tillykke Cathrine! Hvor er det bare fantastisk, helt ja… Ord kan ikke beskrive hvor meget glad, jeg er på jeres vegne. Men Cathrine, jeg har brug for din hjælp. Jeg har før skrevet til dig, om at skamme sig over, at have let ved, at blive gravid… Vi havde en god dialog – og jeg følte, at vi forstod hinandens problematikker. Men sagen er den, at jeg fødte 7 uger for tidligt, og skulle faktisk stadig være gravid nu. Det hele er så overvældende, at min kæreste og jeg har besluttet at gifte os NU -eller altså snart, uden gæster men bare os to/tre.. For 1½ måned siden postede du en rocker sej & other story kjole, en gul sag, som nu er udsolgt.. Den ville jeg gerne giftes i.. Øv altså.. Kan jeg få dig til at diske op med et par andre bud på en lidt stille og rollig forårs kjole? Den skal helst passe til noget picnic halløj oppe i nordsjælland. Farven sort er self.. et no go 😉 Rent øknomisk ligger vi på under 1000 kroner. Jeg har ikke lige haft overskud til, at lede efter alternativer på din blog, da min lille præmatur prinsesse, tager min tid 😉 Endnu engang tillykke! kh Maja.. Ps. min mor har gjort flere kvinder gravide, hvor underligt det end lyder… haha.. Men hun er meget rørt over, at kunne hjælpe kvinder/par, som ikke kan få børn. Det er helt fantastisk, når de flere år tropper op med et barn på klinikken. Det kan jeg kun anbefale jer, at gøre.. Hvis I får lyst, for det gør kun behandlerne glade, skulle jeg hilse at sige fra min mor 😉 et STORT virtuel kram herfra!!!

 4. Ps. se bort fra stavefejl.. 😉 vi er på vej ud ad døren, og ungen bliver desvære ved med, at skide.. Så farmand og undertegnede er lidt presset 😉

 5. Der mangler lige et par dage i Bispebjerg. Men jeg skal gå forbi i aften og tjekke det ud for dig 😉

  Men det er jo blevet en helt joke efterhånden og der er jo faktisk ikke noget smukt over det menneskekaos der har været de sidste 2 år. Med behov for kirkegårdsvagter og mobile kaffevogne 😅

  1. Nej absolut ikke – det er totalt en joke, haha! Jeg har indtil videre holdt fast i mine gamle minder, dengang før det blev helt insane 😀 KH

 6. Min kæreste og jeg skal til Californien i 20 dage til august, og er ved at planlægge turen, bla ud fra dine blogindlæg – vi har især brugt dine indlæg om hikes i Zion og Yosimite. Jeg kan SLET IKKE VENTE! Men vi har 4 dage i LA, og udover at vi skal se Ed Sheeran en aften (YAY), så ved vi faktisk ikke hvad vi skal lave i LA, så hvis du har nogle anbefalinger efter din pressetur, så please; Gi’ lyd! Dine forskellige rejseguides er SÅ brugbare, tak altså! 😀 Knus

 7. Uh, sikke en presset kalender. Og flytningen oveni i 😓 der findes sikkert lige så mange velmenende råd til gravide som til de, der prøver at blive gravide..? Og hvis du mener det her er don’t, så må du sige til. Men det er ment i kærlighed, at jeg synes du skal genoverveje om alle planerne skal udføres i denne måned? 🙂 Jeg er bestemt ikke fortaler for nærmest “sygeliggørelse” af gravide, men har desværre også set bekendte være FOR stædige og mene at de kan alt fysisk som tidligere og køre i samme tempo, som før.

Læg en kommentar