OOTD: ... Den er rød som rosen - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: … Den er rød som rosen

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Julie Bjarnhoff

OOTD: … Red As A Rose, translation by Camilla

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Julie Bjarnhoff

Den der sindssyge tidsforskel driller mig virkelig herovre. Når jeg står op, så har jeg et par timer, hvor I stadig er hjemme. Men arbejdsdagen er forbi for jer, så jeg kommer bagud og bagud, mens jeg sover, haha! Det er ret usundt at stå op til et tons mail. Og når jeg går i seng, så er I allerede oppe igen og igang. It confuses me.

Men alt har sin ende og i morgen klokken 14.00 – eller kl 23.00 hos jer, så flyver jeg hjemad. Jeg er træt helt ind til benene, men fyldt fyldt fyldt med oplevelser, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg er overbevist om, at vi skal tilbage hertil igen, Adam og jeg. Til søde Californien.

Men lad os se bort fra ørkenen og sandstorme og krads hals og brune skuldre – tilbage til dengang jeg var 100 % bleg, før jeg rejste (jeg er nok 93 % bleg nu, tak SPF 50). Røde kjoler kan noget. Det er ligesom den ultimative kjole, ikke? Nogen vil sige, det er ‘den lille sorte’, men jeg stemmer på den røde.

En rød kjole – elegant, sensuel, smuk. Der er en grund til en af mine favoritemojis, dansedamen, bærer en rød sag. Men hvorfor er det egentlig sådan? Ligesom røde læber. Røde sko – oh, Judy Garland!

Der er noget tryllebindende ved den varme farve, og den går aldrig af mode. Det er en af de få farver, det er dårlig stil at bære til bryllupper – så har man intentioner om at komme gommen nær. Den har noget lidt forhekset over sig, som om den kan tryllebinde folk. Få dem til at gøre ting, de ikke burde. Ligesom den kjole Rose har på, da hun møder Jack (vi er på Titanic, taler jeg i tåger) – hun er klar til at hoppe ud over bagenden på skibet, den er rød og fyldt med sorte sten. Meget sensuel. Og så kommer Jack hende til undsætning og overtaler hende til at vælge livet. Det er deres første møde – og for Jack bliver det skæbnesvangert på sin vis, for han ender sine dage i håbet om at Rose kan overleve. Dumme dør.

Jeg har ikke tryllebundet nogen, såvidt jeg ved, i denne her sag. Men god og rar og rummelig er den. Jeg kan ikke længere finde den online, hvor jeg købte den, men måske den er i butik?

Må I få en dejlig aften – og hey, vi ses snart hjemme! Selv om jeg på torsdag tager af sted mod Paris på ferie med Adam. Men altså. Jeg vender jo helt hjem på et tidspunkt! Tænker jeg…

shoes ZARA dress H&M stockings SNEAKY FOX bag GUCCI (adlink) photos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Julie Bjarnhoff

That crazy time difference is really messing with me over here. When I rise, I’ve got a few hours of you guys still being awake. But the day is over for you, so I get further and further behind while I’m asleep, haha! It’s pretty unhealthy rising to a tonne of emails. When I go to bed, you’re already up and active again. It confuses me. 

But everything must come to an end, and tomorrow at 2pm – or 11pm in Denmark – I’m heading homewards. I’m tired to the bones, but full full full of experiences, which I look forward to sharing with you guys. I’m fully convinced that we’re going back here sometime, Adam and I. To sweet California.

But deserts and sandstorms and sore throats and brown shoulders aside – let’s go back to when I was 100 % pale, before I left (I’m probably 93 % pale now, thank you, SPF 50). There’s something about red dresses. It’s like the ultimate choice, right? Some would say it’s the ‘little black dress,’ but my vote is on the red.

A red dress – elegant, sensual, beautiful. There’s a reason why one of my favourite emojis, the dancing lady, carries a red dress. But why is that? Like red lips. Red shoes – oh, Judy Garland! 

There’s something spellbinding to the warm colour, and it never goes out of style. It’s one of the few colours you can’t wear at a wedding – as it would signal an intention to seduce the groom. There’s something bewitched about it, as if it really holds the power to spellbind people. Make them do things they shouldn’t do. Like the dress that Rose is wearing when meeting Jack (we’re on the Titanic, if you’re wondering) – she’s ready to jump ship, it’s red and full of black stones. Very sensual. And then Jack comes to her rescue and persuades her to choose life. It’s their first meeting – and for Jack it’s fatal in a way, since he passes away in the hope that Rose can survive. Stupid door.

I haven’t put a spell on anyone, as far as I know, in this thing. But it’s good and nice and spacious. I can no longer find it online, where I got it, but maybe it’s in a store somewhere?

Have a wonderful evening – and, hey, see you at home soon! Even if I’m going to Paris on a holiday with Adam on Thursday. Oh, well. I’m going home at some point. I guess…

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Julie Bjarnhoff

9 kommentarer
 1. Altså din 100 % bleg er min 100 % solbrun. Not kidding. Mine ben falder i et med mit sengelagen. Hvis det kan trøste. Selv har jeg heldigvis ingen problemer med min meget blege hud 😊

 2. Jeg har netop ledt efter nogle rumlige, fine sommerkjoler – der skal ligesom være plads til en mave og på sigt må de også gerne være ammevenlige, haha. Men jeg blev enige med mig selv om, at jeg ikke var så god til rød. Og det uden egentlig at have prøvet en rød kjole. Nu er jeg fristet til at gøre forsøget. For man bliver godt nok glad i låget af sådan et colorsplash! (Jeg har i øvrigt lidt svært ved at se kjolens detaljer, fordi farven er meget krads, næsten sådan lidt forvrænget, måske det bare er min skærm, der slet ikke kan holde til alt de farve 😂).
  Det er i øvrigt skøøønt at følge med i dine opdateringer fra Cali! Det ser ud til at være en fest!

 3. Hej Cathrine. Det kunne være mega fedt, hvis du kunne lave et indlæg med sommerkjoler + et indlæg med forårs-/sommerjakker <3

 4. Jeg er faldet pladask for røde kjoler, og da jeg for et par uger siden var i Sri Lanka med min mor, havde jeg mere eller mindre med vilje kun pakket røde kjoler. De kan altså bare noget!
  Rigtig god tur hjem til skønne Danmark. <3

 5. Dejlig kjole og dejligt indlæg .. Jeg tør slet ikke gå i røde kjoler af frygt for at det bliver ‘for meget’..
  Lige et spørgsmål: hvorfor er billederne redigeret så mærkeligt? Man kan næsten ikke se detaljerne på kjolen, eller den ser selvlysende ud?

  1. Tror Julie gav den liiiige lovligt gas i sin redigering, det ser også weird ud her. Det er lidt en leg sådan noget 😀 KH

 6. Kan du give et indblik i størrelsen på kjolen? Jeg synes altid det er så svært at vurdere, når modellen er lidt løs i pasformen 🤔

Læg en kommentar