OOTD: Meat packing + 25 % off Adax - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Meat packing + 25 % off Adax

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

translations below by Camilla

Den kloge narrer ikke den klogere – så kort og godt kan det siges. I er simpelthen for skarpe eller kender os for godt eller – ja jeg ved sgu ikke. Men den gik ikke, Emilys og min aprilsnar i går, selv om jeg helt ægte har tænkt meget på kollektiv. Faktisk i flere år. Hvordan, hvor, med hvem, og jeg kunne uden tvivl godt forestille mig at bo sammen med Emily og Nik. Men lige nu, hyggeligt som det lyder, så er det ikke på bedding – så til alle jer der allerede har budt på vores hus, beklager, haha! It’s not for sale.

Som vi skrev indlæggene og koordinerede fra alperne (Emily) og toppen af København (mig), så synes jeg faktisk, jeg blev ganske forelsket i tanken om det. Om os, om kollektivet (på ny) osv. Så hvem ved – en dag måske? Tænk at jeg løj så godt, at jeg næsten selv troede på det – eller håbede på det, haha! Men åbenbart ikke god nok en løgner, til at I var helt med… Det er måske også meget sundt.

Jeg har luftet for både svigermor og mor gennem tiden, at jeg da ville elske, hvis de flyttede ind som naboer  – at have dem tæt på, til samvær, børnepasning, når de blev ældre – pasning af dem. Jeg er meget stor fan af at bo tættere med vores kære, end vi gør i dag. De er dog ikke helt med på idéen, haha! Men altså… Den får lov at bruse i ny og næ. Hvis ikke dem, så måske søskende, venner, måske Emily og Nik?

For nu – jo, det var en aprilsnar!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Og nu et smut ud til Kødbyen, for der mødtes vi, Adam og jeg i går, med Julie og hendes kæreste. Planen var primært kaffe på Prolog, men nu vi alligevel stødte hovederne sammen, kunne vi ligeså godt tage lidt billeder.

Jeg har NYDT at samarbejde med Adax det sidste halve år, og som en foreløbig finale på det samarbejde, så har jeg fået en rabatkode til jer. En ret flot en af slagsen! Jeg giver sammen med Adax 25 % på HELE Adax’ webshop – kufferter, arbejdstasker, clutches, man bags, weekendtasker. Alt.

Jeg har selv Athena-tasken, som I kan se HER og HER – det er samme model som på de her billeder, men bare nude-ish. Det er seriøst en genial taske. Jeg spænder stroppen ret godt op, så den hænger højt på kroppen. Så har man ligesom alle vigtige ejendele tæt på sig, og den kan uden problemer have lommeletter, pung, mobil, oplader, læbepomade, kortholder – alt man skal bruge. Den sort/hvide er SUPER smuk, den jeg har på her, med flettet læder. En rigtig sommertaske, men den nude-agtige passer også bare godt til alt. Mega fin farve.

Så er der min Blanca-taske, som jeg har brugt helt vildt! Blandt andet HER, HER, HER og HER. Den kan både have mit kamera (og det er stort), pung, læbepomade osv. Det er virkelig, virkelig også en god taske – og så har den sådan lidt “madam mim” over sig på den cool måde. Den ser dog ud til at være udsolgt…

Og så er der også min lille clutch, Carryalittle, som man også kan bære rundt om livet, som er SÅÅ pæn, I kan se den HER. Skabt i et samarbejde mellem Freya Dalsjö og Adax. Det er en af de mest elegante tasker, jeg længe har set.

annonce i samarbejde med ADAX

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Hvordan får I rabatten?

For at få rabatten så skal I notere ‘cat25’ under “kampagnekode” ved checkout – så får I 25 % rabat på hele jeres køb, uanset mængde. Og koden gælder til og med den 8. april!

Selv overvejer jeg lidt denne her, som jeg synes er SÅ pæn. En klassisk saddeltaske i det blødeste læder (det ved jeg, for jeg har rørt ved den), den lille tassel – SÅ flot, synes jeg. Den passer perfekt til sommer-boho-stilen.

NYD jeres sidste påskedag med høj sol (jeg blev så kåd, at jeg overvejede bare ben) – ses i morgen, happy shopping!

reklamelinks: sneakers ADIDAS ‘DEERUPT’ trousers WEEKDAY knit H&M blazer STELLA NOVA coat H&M STUDIO bag ADAX necklace ROCKPAPERDRESSES X TINE LINDHARD photos JULIE BJARNHOFF

The smart one doesn’t outsmart the even smarter one – to summarise. You are simply too switched on or know us too well – ugh, I don’t know. But it didn’t work out, Emily’s and my April’s Fool prank, even if I really have thought a lot about living in a commune. For years, actually. How, where, with whom, and there’s no doubt I’d love living with Emily and Nik. But right now, cosy at it sounds, it’s not really in the cards – so, for those of you who’ve already made an offer on our house, I’m sorry, haha! It’s not for sale.

As we wrote the posts and coordinated from the Alps (Emily) and the top of Copenhagen (me), I actually fell in love with the idea. Of us, of the commune (again), etc. So, who knows – one day, maybe? To think that I lied so well that I almost managed to trick myself – or started hoping that it was true, haha! But, apparently not a good enough liar to be able to trick you guys… that’s probably quite healthy. 

I’ve aired the idea for my mother-in-law and mum over the years – how much I’d love it if they moved in next door. To have them close by, for spending time together, babysitting, taking care of them when they grew older. I’m a big fan of living in closer proximity to our loved ones than we do today. They are not completely in on the idea, though, haha! But, you know… I’ll let it gain steam now and then. If not our parents, then maybe our siblings, friends, perhaps Emily and Nik?

For now – yes, it was an April’s Fool joke!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Let’s move to the Meatpacking District, because that’s where we met up, Adam and I yesterday, with Julie and her boyfriend. The plan was primarily coffee at Prolog, but now that we were together, we might as well shoot a few photos as well.

I have ENJOYED collaborating with Adax over the past six months, and as a preliminary collab finale, I have a discount code for you. A pretty swanky one, I might add! Together with Adax, I’m giving you 25 % off on ALL of Adax’ webshop – suitcases, work bags, clutches, man bags, weekend bags. Everything.

As for me, I have the Athena handbag, which you can see HERE and HERE – it’s the same model as in the photos, but just nude-ish. It’s a seriously genius bag. I adjust the strap quite high up on the body to keep all of my important possessions close by, and it easily holds tissues, wallet, phone, charger, lip balm, card holder – everything you need. The black/white is SUPER beautiful. It’s the one I’m wearing here, with braided leather. A real summer bag, but the nude-ish one also goes really well with everything. Mega fine colour. 

Then there’s my Blanca bag, which I’ve used so much! For instance, HEREHEREHERE and HERE. It holds my camera (which is huge), wallet, lip balm, etc. This is also a really, really good bag – with an added Madam Mim flair about it, in a cool way. It does seem to be out of stock, though…

Finally, there’s my little clutch, Carryalittle, which you can also tie around your waist. It is SOO pretty. You can see it HERE. Created in a collaboration between Danish designer Freya Dalsjö and Adax. It’s one of the most elegant bags I’ve seen in a long time. 

How do you get the discount?

To get the discount, simply type ‘cat25’ into the ‘enter voucher code’ field at checkout – and then you get a 25 % discount on your purchase, regardless of amount. The code is valid until 8 April! 

I’m considering this one, which I find SO pretty. A classic saddlebag in the softest leather (I know, because I’ve touched it), the small whip-inspired tassel – SO pretty, I think. Perfect fit for the summer boho style.

ENJOY your last, very sunny Easter holiday (I was joyous enough to consider bare legs this morning) – see you tomorrow, happy shopping!

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, fotograf Julie Bjarnhoff, Kødbyen, Adax bags

 

7 kommentarer
  1. Nej det ene link drillede – altså det til Adax’ forside 😅 Men resten af linksene til Adax var gode nok! Alt er fikset! KH

 1. Sjovt som hverken end kæreste eller familie synes det er så skide god en ide at flytte sammen eller meget tæt på hinanden… Jeg har også luftet det flere gange med et rungende nej fra alle sider 😂

 2. Hej Cathrine.
  Jeg elsker din blog, og har efterhånden været fast læser i mange år, gennem op- og nedture, og jeg har grinet og grædt takket være dig <3
  Jeg elsker din stil, og dine indlæg vedr. tøj og mode, men jeg savner lidt nogle flere indlæg om smykker, så hvis jeg måtte indsende ét lille ønske, så ville det være flere indlæg om dette.
  Kram Line (som apropos hoppede noget så grusomt på din aprilsnar… hah!)

 3. Hej Cathrine. Jeg har i mange år fuldt din blog og har især haft stor glæde af at læse dine indlæg omkring jeres fertilitetbehandling. Du sætter ord på mange af de tanker, som jeg også har gjort mig det seneste år. Jeg fik en abort i december som følge af en tilgrundegået graviditet. I de efterfølgende måneder har to af mine tætte veninder delt nyheden om deres graviditet. Jeg har svært ved at overskue at være den veninde, som interesseret spørger ind til deres lykkelige omstændighed. Men omvendt kan jeg heller ikke overskue at være den veninde, der ikke kan glæde mig på deres vegne. Hvordan gør du? Hvis du en dag skulle skrive et indlæg om dette, vil jeg læse det med stor glæde. KH S.

 4. Jeg kan ikke finde et felt til at indtaste kampagnekoden. Der er et felt til gavekort, men der virker koden ikke 🙂 Kan du guide mig? 😉

Læg en kommentar