OOTD: Sommerkjole i Marais - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Sommerkjole i Marais

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

translations by Camilla

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

annonce i samarbejde med SELECTED FEMME

Jeg har simpelthen ikke det rette tøj med til denne tur. Det må jeg erkende. Jeg så vejrudsigten, mens jeg var i Californien – og når jeg siger vejrudsigten, så så jeg mest af alt folk på instagram i sommerkjoler og sandaler vimse rundt, og det tog jeg for solskin og sommerliv. Så det var, hvad jeg pakkede.

Men vi er kommet herned til regn og 10-12 grader, så det er mere ulden undertrøje og gummirøjser-vejr. Som jeg sidder og skriver det her, slår regnen mod brostenene i gårdhaven, vi kigger ud på. Men der var et kort break i går, hvor jeg tog mig friheden til at vimse rundt i den rareste bløde kjole fra Selected Femme, små sanduller og en fin cardigan. Jeg følte mig helt ligeså sommerlig, som jeg havde forestillet mig det skulle være. Jeg forestiller mig altid med stor hat og solbriller og løse gevandter, når jeg tænker sommer (selv om den ensomme hat, jeg har, bor i kælderen). Det er sådan sommeren ser ud på mig – i fantasien i hvert fald.

dress SELECTED FEMME knit SELECTED FEMME shoes ZARA (pssst… those jeans I wore the other day? Find them HERE)

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Vi tog os en lang formiddag i går, bare på hotellet. Helt sløvt. Jeg sover sindssygt dårligt for tiden, så jeg er helt skæv, når jeg vågner. Det er mega frustrerende. Men på Hoxton, hvor vi bor, får man en lille bitte pose morgenmad til værelset – en mikroyoghurt, en frisk juice og en banan. Og den indtager vi i sengen, lige når vi vågner. I går fortsatte vi ud i restauranten, snegletempo. Mere morgenmad. En kaffe at vågne på, s’il vous plait. Så lokkede jeg med kys for tid med kameraet, og Adam tog billeder af mit sommertøj. Han var tilmed tålmodig, men der er heller ingen grund til at stresse i Paris.

Det er sådan vi begge elsker vores ferier. Ikke for meget på agendaen. Bare hinanden, måske en kaffe. Nej helt sikkert en kaffe. Eller to. Og i går også en Madeleine – men kun til Adam åbenbert. Jeg fik ikke lov til at smage, haha! Jeg var så tålmodig med at tage billeder af den, og tre-to-en, da jeg var færdig, så happede Adam den i to mundfulde. Men det må være gaven for den tålmodighed, han gav mig retur. Noget for noget. Åbenbart, haha!

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

I aften tager vi hjem, og så er der altså ikke flere rejser på programmet foreløbigt. Og det er på en måde ganske dejligt, haha! Det kan ikke blive ved – jeg er bagud i alle andre kroge af mit liv. Det får vi snart styr på. Men før jeg allerede planlægger forud og fortaber mig i, hvad jeg ved, bliver en travl uge (jeg skal på en stor opgave i morgen og onsdag – arbejde fra 17-03, begge dage), så tillader jeg mig at blive i det her, nu og her.

GOD mandag!

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

I quite frankly didn’t bring the right clothes for this trip. I have to acknowledge that. I looked up the weather forecast while in California – and by weather forecast I mean instagram shots of people strolling about in summer dresses and sandals, which I read as sunshine and summer life. So, that’s what I packed.

But we arrived to rain and 10-12 degrees so it’s more of a thermos and rubber boots kind of weather. As I’m writing this, the rain is drumming against the cobbled stones in the yard outside our windows. But there was a short break yesterday, when I took the liberty to float around in the nicest, softest dress from Selected Femme, small sandals and a smart cardigan. It felt just as summery as I had imagined. To me, the idea of summer equals sunglasses and loose-fitted clothes and big hats (even if the only hat I own lives in the basement). That’s how summer looks to me – in my imagination, anyway.

dress SELECTED FEMME knit SELECTED FEMME shoes ZARA (pssst… those jeans I wore the other day? Find them HERE)

We had a long morning yesterday, staying in. Totally slow. My sleep is insanely irregular these days, making me feel completely off when I wake up. It’s mega frustrating. But at Hoxton, where we’re staying, you get this small tiny bag for an in-room breakfast – a micro yoghurt, a fresh juice and a banana. And we have that in bed, right when waking up. Yesterday, we continued out to the restaurant, snail pace. More breakfast. A coffee to wake us up, s’il vous plait. I then traded a kiss for some camera time, and Adam took photos of my summer outfit. He was patient, even – stress is not a thing in Paris.

That’s how we both like our holidays. Not too much on the agenda. Just each other, maybe a coffee. No, definitely a coffee. Or two. And yesterday also a Madeleine – but only for Adam apparently. He didn’t let me have even a small bite, haha! I was so patiently photographing it, and three-two-one, when I was done, he ate it in two quick mouthfuls. But that must be the prize for the patience he gave me in return. Quid pro quo. Apparently, haha!

Tonight, we’re going home, putting an end to travelling for a while. Which is quite nice in a way, haha! It can’t continue like this – I’m so behind in all other nooks of my life. I have to make up for that soon. But before I plan ahead and get lost in what I know will be a busy week (I have a big assignment tomorrow and Wednesday – work from 5pm-3am on both days), I allow myself to stay in this, here and now.

Have a GOOD Monday!

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

 

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

Rockpaperdresses, Selected Femme, Cathrine Widunok Wichmand, Hoxton Paris

11 kommentarer
 1. Ih, der er så mange fine sommerkjole, men jeg er lidt tøvende med at bestille af frygt for at maven ikke kan være der 😣 Kunne den der kjole måske have plads til en mave eller er det helt håbløst? 🙈
  Jeres rolige tempo i Paris har i øvrigt været rart og på sin vis afslappende at følge med i. Kan nogle gange få helt stress over at følge med i andres rejser, fordi der sker så meget hele tiden. Men her har jeg kunnet mærke roen og det langsomme tempo, og det har somehow smittet af på mig på den aner side af skærmen.

 2. Du er bare fin!
  Glæder mig til Parisertips, nu da jeg selv genbesøger byen d. 26. 😍! Det bliver så skønt!
  (Har lige set snapstorys her til morgen, af hvad jeg sjældent gør, men kom sådan til at le, over din: Min kæreste havde været død af fryd, over Sam Smith, og jeg havde været Adam i ren og skær anti-starstruckness. Haha, godt man er en af hver 😁)

  – A

 3. Så smuk du er i både kjole, sko og trøje:-)
  Åh som I forstår at nyde livet og tage de små fine detaljer med.
  Nyd det og kom godt hjem:-)

  1. Jo 😀 Jeg er så bagud på collager og drømmekøb på tøjfronten, det er nemlig lidt mere tidskrævende og jeg har været lidt for meget på farten. Men det kommer <3 KH

 4. Fineste farvekombination 😍🌈
  Selvom du har rigeligt at give dig til for tiden, vil jeg alligevel høre, om der mon kommer et Cali – og i særdeleshed San Diego – indlæg på et tidspunkt? Tager på udveksling i et halvt år til SD til sommer, og har aldrig tidligere sat mine ben i USA, så jeg er selvsagt møgspændt. Du skriver så levende og fint, og jeg ville elske (endnu) en guide fra din hånd, så jeg måske kan fornemme stemningen i byen lidt. Kh

  1. Altså der ligger jo i arkiverne – har du tjekket dem? Der kommer et samlet nyt Cali-indlæg, hvorunder også SD indgår <3 Men jeg kan sige så meget; GLÆD dig! Herlig by, som både Adam og jeg faldt for! KH

   1. Ja, jeg har allerede drømt mig væk gennem dine postkort fra jeres rejse ☀️ Så vil jeg se frem til endnu et indlæg og til snart at opleve det hele på egen hånd. Jeg hører simpelthen så mange positive ting, så glæder mig helt enormt 🙌🏼

Læg en kommentar