Byens bedste bageri pt? Lille Bakery - ROCKPAPERDRESSES
Byens bedste bageri pt? Lille Bakery

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

Jeg har lyst til at skrive, ‘sorry jeg lige forsvandt’ henover weekenden – men jeg er sikker på, at I har haft rigeligt at tage jer til, som lå uden for internettets rammer. Og jeg har brugt min primære online tilstedeværelse på tictail, som jeg endte med at opdatere nærmest tre gange i løbet af weekenden, fordi der blev udsolgt. Det er så dejligt – det er sådan en vanvittig lettelse. Både mentalt men bestemt også fysisk. Så tak fordi I køber – det er en kæmpe glæde for mig. Jeg har sideløbende brugt en masse tid på at pakke, så I kan få tingene hurtigst muligt – alt, der er købt i weekenden, er droppet af hos posthuset. Læderjakker til festivaler, sommerkjoler til ferien – det kommer forhåbentligt snart frem.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

Lidt apropos ‘udgivelser’. Emily og jeg taler nogen gange om ratio – hvor meget er det egentlig fedt at blogge? Her tænker jeg faktisk mest fra jeres synspunkt – hvor ofte synes I, det er fedt med nye indlæg? Mange store udlandske bloggere har skruet gevaldigt ned for antallet af udgivelser, så de måske kun poster 3-4 gange om ugen (jeg bloggede engang tre gange om dagen til sammenligning, shit, haha!).

Hvad synes I, er et rart tempo I kan følge med på? Flere indlæg om dagen? Kun daglige posts? En håndfuld på ugen? Færre? Flere?

Selv kan jeg ikke nå at læse flere indlæg om dagen, så jeg ender med “mark as read” på Bloglovin, som jeg stadig bruger som reader på ret mange indlæg. Hvordan har I det? Det vil være så fedt med feedback her – selv om vi nok er super forskellige i ønsker og tid, og jeg nok ikke får et entydigt svar. Et lille praj om, hvor meget I ønsker kunne være så fedt.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

Og så til min lille anbefaling – som måske havde været federe at få ud i weekenden. Men det fede ved den slags er jo, at der kommer en til. En weekend er jo altid om hjørnet. Hvis man lige ser det med de store fede, lyserøde briller.

Og når den kommer, så er I forberedte. Lille Bakery.

Jeg elsker, hvordan vi danskere kan hype en god bager eller morgenmadssteder. I hvert fald i København – men jeg er ret overbevist om, at det findes mange steder i landet (jeg husker i hvert fald en nærmest hellig krig mellem Briançon-fans og La Cabra-fans i Aarhus). I København var det hotteste for nogle år siden Nordisk Brødhus på Nørrebro. Det lille skæve sted på Rantzausgade, som desværre led en sørgelig skæbne. Wulff & Konstali – de smukke serveringer startede en her trend med ‘kryds-brunch’, hvor man krydser af på en liste og kun får det, man gider. Og så er seneste skud på stammen Juno og deres croissanter – eller Andersen & Maillards croissanter.

Nu er det Lille Bakerys tur. Langt pokker i vold, ude af Refshalevej, ude midt i polter-land (fordi I vil se den ene bus efter den anden ankomme i rundkørslen med snapseramte typer, der skal skyde paintball eller anden polter-aktivitet – ellers er der pænt dødt), der ligger Lille Bakery, som har meget samme ånd som Nordisk Brødhus havde. Bestikket skal ikke passe sammen. Der tænkt over en simpel genbrugsæstetik i indretningen, som virker meget tilfældig og nordisk. Rammerne er lidt grove – højt til loftet. Kaffen er sort – og bagværket får fuglene til at synge.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

Især én ting er populær på menuen; deres donut som du kan få fyldt med creme. Minder lidt om en berliner i form men smager mest af donut. Og de er så lækre. Vi tog kun en til deling. Big mistake men rigelig grund til at tage derud igen.

Ellers kan man få en brødtallerken med grove skiver, lidt smør, ost og skinke. En yoghurt og et par små serveringer til. Alt sammen meget simpel – men smagfuldt. Det er også en helt almindelig bager, så du kan også købe brød med hjem eller andet guf.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

Og der sidder man så på en taburet i midten af ingenting og spiser lækker morgenmad. Det kan altså noget. Jeg håber, de får det til at løbe rundt trods den skøre adresse. Også når hypen har lagt sig.

Hvad? Lille Bakery. Hvor? Refshalevej 213A, 1432 København K. Hvornår? Onsdag-søndag, 08.00-18.00

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Lille Bakery København

87 kommentarer
 1. Jeg synes at et indlæg om dagen er så fantastisk og har man ikke tiden i weekenden, er det bare skønt at man mandag, kan blive forkælet med flere indlæg.
  Jeg er (ligesom en del andre er herinde, tør jeggodt vædde på) fast læser af din blog og jeg har det med din blog, som jeg har det med en ny forelskelse, jeg vil gerne følge med hver dag og hvis jeg pludselig en dag ikke “høre fra dig” så er jeg bange for at der er noget galt 🙂

  1. Hvor er du sød Nathalie 😀 Som oftest er jeg ‘bare’ faldet i staver i weekenden, når der er stilhed <3 Men et indlæg om dagen er også en ret rar rate for mig. KH

 2. Hej Cath,
  Det er nok meget forskelligt, hvad folk synes, men jeg synes ét indlæg om dagen er perfekt for mig.
  Men jeg er også typen, som læser ret få blogs(2-4 stykker), så jeg har fin tid til at læse dem igennem og gør det ret grundigt for det meste 😉

  Og i den sammenhæng vil jeg lige sige, at jeg intet har imod en blogger, hvis blog er lukket i weekenden eller i kortere perioder til ferier.

  Bedste hilsner,
  Cecilie

 3. Jeg synes egentlig et indlæg om dagen er rart. Lyder lidt sjovt, men glæder mig ofte til det næste, og tjekker jævnligt for opdatering. Lidt en guilty pleasure i hverdagen 🙂 Og synes også det er ok med weekendpauser!

 4. Jeg vil helst have (mindst) et indlæg om dagen. Jeg er grådig, haha og hvis der er et spons indlæg vil jeg gerne have 2 indlæg den dag.
  Men, jeg er da også klar over at der er forskel på hvad jeg gerne vil have og hvad jeg får. Jeg får de bedste indlæg, hvis de kommer i det tempo du kan overkomme. Det er der du giver mest, hvor jeg får mest ud af det, noget at tænke over, de bedste indlæg.

  1. Haha, jeg er vild med det, Stine, jeg føler mig helt eftertragtet! Jeg tror også et indlæg om dagen er meget godt tempo for mig. SÅ er der dage med to indlæg og en weekendsdag, jeg springer over i ny og næ. Det passer! KH

 5. Jeg stemmer også for ét indlæg om dagen 🙂 Men også herfra er det fint, hvis der ikke kommer noget i weekend eller ifm. ferier.

  Ender absolut heller ikke med at læse alle blogpost – siger nok mark as read til 80-90 % af dem. Men nogle udvalgte bloggere, herunder dig, læser jeg nærmest alt fra 🙂

  1. Det gør jeg nemlig også selv, så jeg tænker, at jeg som ‘udgiver’ ligeså godt kan holde et tempo, hvor I ikke føler jer stressede af mængden. KH

 6. Jeg er mest til 3-4 om ugen. Så kan jeg bedst følge med, og får rent faktisk alle indlæg læst. Og det er nu det rareste 🙂

 7. Jeg er også typen, der ikke følger med hos så mange. Jeg synes derfor, at det er rart, når der er nogle dage er mere end 1 indlæg – så i snit en 10-stykker om ugen. Men når det er sagt, så lægger jeg heller ikke mærke til, når I velfortjent holder weekend eller ferie , da der oftest sker noget hos nogle andre bloggere, så jeg kan få mit fix derigennem 😄 Keep up the good work 🌸

 8. Fyr løs med indlæg – jeg læser ofte bare en bunke i de sene nattetimer fra hele ugen, når jeg kommet hjem fra en aftenvagt og min kæreste snorksover ved siden af 😉
  Ps. Fik så meget lyst til ostemadder af det sidste foto. Holder altid!

  – A

 9. Jeg følger kun 3-4 blogs fast så synes ,at et indlæg om dagen er fint. Nogle ganger tager jeg mig selv i at tjekke din blog flere gange om dagen, hvis dagens post ikke er kommet endnu. Når det er sagt, er det helt klart vigtigst, at du skriver den mængde der passer dig, og at du ikke føler, at du skal presse dig selv til at skulle skrive.. idet jeg klart foretrækker gennemarbejdet post fremfor de indlæg andre bloggere ofte haster sig igennem 🙂

  1. Haha, det er fanme dejligt at høre. Jeg skal lige tilbage i en stime, hvor jeg udgiver om morgenen. Det kan jeg ret godt lide – så ligger de ligesom klar til jer, og jeg kan bruge dagen på at færdiggøre næste dags indlæg. KH

 10. 1 indlæg om dagen; perfekt til en te-pause om eftermiddagen eller aftenen 🙂 Dog er det helt forståeligt at en blog holder “ferie-pause” eller “weekend-lukket”.

 11. jeg elsker din blog Cathrine! jeg syntes du har sådan et fint univers, som er ret unikt for bloggerverden. For din blog er jeg tosset med så mange indlæg som muligt, gerne mindst en gang om dagen, og de få dage der er to er skønne! Men ift. din og Emily’s diskussion har jeg det ikke på samme måde med alle blogs. Nogle bloggere kan jeg godt blive lit ‘mæt’ af, og hvis de poster for tit, ender jeg også ofte med blot at markere dem som læst i bloglovin.

  Har jeg ikke tid til at læse dine indlæg, ligger de bare fint og ulæst i bloglovin indtil de kan ‘indtages’ lørdag morgen med kaffe og morgenbrød

  1. OKAY, jeg føler mig særlig hvis jeg kommer i det selskab. Det er jo mit bedste yndlingstidspunkt på ugen; lørdagskaffe og morgenbrød. DET gør jeg mig stolt og glad. Tak C! KH

 12. Minimum et indlæg om dagen, ellers bliver jeg skuffet 😉 Eller bekymret – som her i weekenden haha. Godt vi har insta også i det tilfælde – helt seriøst, jeg ved ikke hvordan det er kommet så vidt, men jeg tjekker ofte om der er lyd fra dig på insta, hvis der er stilhed på bloggen af enten “savn” eller bekymring hahaha!

  God dag 😀

  1. Haha, det må I ikke blive 😀 Jeg stener højst sandsynligt, når jeg er stille på bloggen. Megen det er nu også noget til sjældenhederne, sådan at tage så meget fri over en weekends om jeg gjorde forleden 😀 KH

 13. Jeg læser en håndfuld blogs hver dag, hvor din stort set altid er den første jeg tjekker. Så jeg synes det er SÅ lækkert, at du poster en gang om dagen. Jeg kunne sagtens læse mere, haha😄 Vender også tit tilbage over flere dage til de dybe indlæg for at læse kommentarsporet. Der er altid mange gode tanker at hente blandt dine læsere👍🏻
  Når det så er sagt, så synes jeg det er HELT fair, at man tager weekenden fri fra sit job! Og satte du frekvensen på indlæg ned kunne jeg ikke forestille mig, at du på noget tidspunkt ville miste mig som læser. Det er du for god til❣️Men jeg nyder, at der er så mange indlæg fra din hånd, nok også fordi, at kvaliteten altid følger med uanset, hvor ofte du poster😊

 14. Jeg studser altid over at bloggere siger undskyld for at de ikke har været aktive i weekenden og at det har deres læsere nok heller ikke. Jeg kan virkelig godt forstå det fra jeres side af, da det jo er et arbejde og at I naturligvis skal have fri, men for os læsere nyder vi at følge med – også i weekenden – og for mit vedkommende er det et skønt afbræk i løbet af min dag – weekend eller ej 🙂 Dette var blot en tanke og naturligvis kun fra én kvindes synspunkt – og i samme ombæring vil jeg lige sige at jeg nok også kun hører til dem som læser få blogs, omtrent kun din, Christina’s og Emily’s. Hav en skøn dag 🙂

 15. Eeeej, hvor sjovt, jeg har også lige udgivet et indlæg om Lille Bakery. Jeg ELSKER det, så meget at jeg faktisk var der både fredag og søndag…. Jeg istemmer – et indlæg om dagen! <3

 16. Jeg kan sagtens følge med på et indlæg om dagen 🙂 Som regel læser jeg 3-6 indlæg om dagen blandt de blogs, jeg følger, og resten samler jeg sammen til weekenden. Der er det virkelig hyggeligt at have en ordentlig stak gode indlæg, lidt ligesom et at læse et magasin, man har gemt til weekenden 🙂

 17. Ét indlæg om dagen eller endda færre passer mig glimrende. Og dette er ment aldeles venligt: Jeg ville ønske, at du ikke følte behov for at nævne, når du ikke har været så aktiv med indlæg, som du måske selv havde forventet at være. Jeg er virkeligt sikker på, at alle fuldt ud forstår og respekterer, at dette er et job som du har lov til og behov for at holde fri fra. Om det så er weekender, ferier ellers på en ganske almindelig hverdag. Altså jeg ved godt, at det nok bare er ment som indledende smalltalk i et indlæg som dette, men i længden kan det godt skabe en lidt spøjs dynamik. Selvom du faktisk skriver det modsatte, læser jeg nogle gange mellem linjerne “jamen, sad I ikke og ventede på nyt fra mig?!” Og det gør man jo sjældent, når man er så forkælet med højkvalitetsindlæg, som det er tilfældet her på domænet. Hvis det giver mening? Igen, det er ment venligt, du kan tage det med eller lade være <3

  1. Enig . Når I ( ikke kun dig ) starter med den sætning med at undskylde manglende indlæg står jeg også af .(kun konstruktivt ment)
   Ellers skøn blog . TAK . Og ja 5-6 indlæg ugentlig er fint . Og ok med ferie og Weekend fri. Vi læsere forsvinder jo ikke af den grund 👍🏼😄

  2. Hehe, ja jeg mente det nu præcis sådan, at det er sådan en kliché at skrive, så det gider jeg egentlig ikke for, hvad er der at undskylde for? At holde weekend? Ligesom alle andre? Det var nu sådan jeg mente det 😀 Jeg tager helt venligt <3 KH

 18. Jeg er helt enig med mange af de foregående kommentarer. Og efter sådan en stille weekend, kan man (jeg) godt blive bekymret, men når du er så aktiv på insta-story så er der lidt livstegn at hente på dén platform 😉 du havde bare travlt med at sende tøj til dine læsere og tjene til en ny sofa..! Dét kan man da ikke blive sur over 😉

 19. Er også meget enig med mange af de foregående kommentarer. Når man som jeg kun følger 3-4 blogs fast, så er et indlæg om dagen hyggeligt.Når det er sagt er det jo også vigtigt at nævne at mange nok også følger med på insta eller youtube eller hvor deres ynglings bloggere ellers er aktive, så hvis der er weekend lukket, ferie eller bare for travlt til at poste i ny og næ, så er der så mange andre steder at kigge efter pause læsningen. Desuden synes jeg også at flere er inde på det evigt gode argument om kvalitet over kvantitet og da jeg følger med hos dig for at få lidt at tænke over i ny og næ, så vil jeg hellere have 3-4 gennemarbejde indlæg om ugen end 20 post kun med billeder 🙂

 20. Jeg lagde for en gangs skyld ikke mærke til, at der ikke har været indlæg i weekenden, da jeg har været til det største kærlighedsbryllup fra fredag til søndag hos en nær veninde <3 Men jeg følger meget få blogs (primært bare #koneklubben), så jeg bliver meget glad, når der er et nyt indlæg hver dag 😊

  KH Laura

  1. Åhhh hvor er det bare MEGA dejligt Laura, hvis der er noget, der skal få en til at stemple ud, så er det kærlighedsfejring! KH

 21. Jeg foretrækker mange posts til gengæld skal de helst ikke være for lange! Der skal selvfølgelig være plads til de dybe indlæg engang imellem, men jeg foretrækker helt klart de posts, som er hurtig læst. Jeg følger mange blogs, derfor måske også ønsket om korte indlæg😊
  KH Anne W.

  1. Faktisk også en god pointe – en større dynamik i længde, så de ikke altid er så pokkers lange, hah! Rigtig konstruktivt, tak Anne! KH

 22. Jeg er helt chokeret over, hvor mange der skriver, at de “forventer” eller måske nærmere foretrækker et indlæg om dagen. Jeg er ikke sikker på, at jeg overhovedet ville opdage det, hvis der “kun” kom et indlæg om ugen. Du er på min bloglovin roll, og jeg synes dine indlæg er super fine, du er klart en af mine favoritter, men der er mange andre indlæg hver dag, og jeg tænker ikke så meget over dem, der ikke er der…. Ude af øje, ude af sind 😉 Hmm, ja, jeg er vist i undertal, men for Guds skyld, hold da weekend med manden din og glem alt om bloggen en gang imellem!

 23. MAX 1 indlæg om dagen – især hvis det er et blogindlæg der som dine er så gennemarbejdede med lange tekster.. Jeg indrømmer gerne at jeg trykker “mark as read” på 70-80% af dine indlæg, fordi jeg simpelthen ikke har tid til at læse dem alle sammen. Jeg læser kun blogs 4-5 dage om ugen og derfor kan det lynhurtigt blive for meget. Jeg følger fx 15-20 blogs og så er 1-3 indlæg pr. blog pr. dag pludselig rigtig meget læsning.

  1. Det er så meget læsning – jeg markerer også meget som læst, især når det lige får overhånd. Men en større dynamik i længden er måske fint, som Anne skriver? KH

 24. PS. Jeg tænker at mange af dem, der har det ligesom mig, samtidig er den målgruppe, der ikke skriver så mange kommentarer… Jeg tror med andre ord, at du her i kommentarerne mest hører fra de mest “trofaste” læsere, og det er nok dem med størst forventning til frekvensen af indlæg. Så min pointe er bare, at den feedback, du får her, nok ikke er helt retvisende for alle læsere – metoden skævvrider resultatet 😉

 25. For mit eget vedkommende ville jeg synes at et indlæg hver eller hveranden dag er rart og mere end rigeligt (kvalitet over kvantitet) – af den ikke-sponsorerede slags dog, da jeg typisk blot springer de indlæg over. ☺️

  Derudover, så vil jeg give Lisa ret i at metoden nok skævvrider resultatet. Lav evt. en poll her og på instagram som det er nemt for folk at besvare lynhurtigt, så vil du potentielt få et mere retvisende resultat at gå efter. ☺️

 26. Jeg følger kun de blogs, hvor jeg synes personen bag er fantastisk og lidt ligesom en sommerforelske, så kan man bare aldrig få nok ❤️ E jeg følger nok 3-5 blogs trofast, hvor jeg tjekker ind flere gange i løbet af dagen.. Jeg synes faktisk det er okay med lidt stille perioder og lidt mere aktive perioder, så jeg behøver ikke nødvendigvis et indlæg om dagen (selvom det da er rart og hyggeligt), for jeg kan jo sagtens sætte mig ind i, at de lidt større personlige indlæg kræver ekstra energi og måske også fortjener lidt mere opmærksomhed ved at ligge øverst et par dage 😃 Men altså bottom line er; jeg tager imod alle indlæg, du skriver Cathrine.. Der kan simpelthen ikke komme for mange 😅

 27. Jeg synes det unikke ved netop din blog er de rigtig gode, gennemarbejdede, dybe indlæg. Du har en pointe og historie bag hver indlæg, selv om det “bare” er for at vise et outfit eller reklame får man altid meget mere end man forventer. Hvorfor du er så god ❤️ Meget hellere færre indlæg og at de stadig er af kvalitet. Kvalitet frem for kvantitet som en anden skrev 😉
  4-5 indlæg om ugen er længe fint! Der skal også være plads til alt det andet en blog-business (+ familieliv) kræver ☺️
  Jeg kan i hvert fald aldrig springe et indlæg af dine over hvis jeg har travlt, så hellere vente til jeg har tid. Jeg ved jo at jeg går glip af noget godt 😜

 28. Jeg synes, at det er skønt med et indlæg om dagen ❤️ (men smutter ikke, hvis det er mindre 😉).

 29. Jeg må indrømme, at jeg er chokeret over alle kommentarerne om, at folk bliver bekymrede, hvis der ikke er et indlæg. Det, synes jeg, er et problem. Så er vi simpelthen alt, alt for afhængige, og dét gør mig bekymret.
  Du skal holde fri, når det giver mening for dig – jeg er sikker på, at dine læsere til hver en tid vil foretrække kvalitet over et bestemt antal indlæg.

 30. Hvad skete der med Nordisk Brød, siden det var tragisk? Cyklede lige forbi den anden dag og tænkte, at der var kommet nye i lokalerne..

  1. Jeg er ikke helt inde i historien, men ejeren havde vist fået engageret en masse lokale i en andelsforening af en art, som de betalte ind til. Men så gik det hele neden om og hjem. Det er en del år siden nu. Men jeg tror ejeren var en super kreasjæl, der ville alt det bedste, men uden nogen form for forretningssans, så det druknede for ham. Det synes jeg, er tragisk. Det endte ikke så godt med involverede parter såvidt jeg har forstået -men jeg er slet ikke inde i sagen. KH

 31. Din blog er den eneste, jeg bliver ved med at læse, og her vil jeg gerne læse ALLE indlæg uden at gå glip af noget. Læser igennem 1-2 gange om ugen de indlæg, der nu er kommet. Så 3-7 indlæg er super. Gerne miks af lange og kortere “fra toppen af hovedet”. Synes du gør det så godt, selv når du skriver, at du ikke har fået lavet så meget pga. træthed. Du må ikke være så hård ved dig selv. Synes du er meget produktiv – og tænker, at der jo også er en masse arbejde “bagved” dine posts. Kh Louise

 32. Jeg følger 2-3 blogs og et indlæg hver 1-2 dag er passende men det vigtigste er indholdet. Vil hellere vente på et indlæg i en halv uge og så det er spændende, relevant og nærværende og ikke skrevet for at skrive noget.. Og det helt ok at holde fri i weekenden😀 det lyder ret fornuftig 😅

  1. Og glemte at sige at din blog er den eneste jeg følger så trofast. Det er den flotteste blog, de mest nærværende indlæg og du formår at lave samarbejde man faktisk gerne vil læse og som styrker dit eget brand

 33. Jeg synes den mængde du kører nu er så fin – jeg følger kun 4-5 blogs fast, og læser typisk alle nye indlæg om morgnen eller aftenen. Det er en helt perfekt mængde for mig! Men jeg har også bogmærket mine yndlingsblogs, jeg ved ikke, om det kan gøre en forskel? Måske det kan virke voldsomt at ‘få smidt indlæggene i hovedet’ (som jeg forestiller mig det virker på bloglovin), fremfor at vælge dem til, når man har tid og overskud?

  Jeg synes som sagt det fungerer rigtigt godt her på domænet, og jeg læser det hele – også de sponsorerede indlæg, som du er så dygtig til. Men selvom jeg ELSKER når der er nye indlæg fra dig, kan jeg sagtens forstå behovet for ferie, weekend eller bare en smule fri engang imellem. Det skal ikke være en pligt at skrive indlæg hver dag 🙂

  KH

  1. Også en god pointe – det kan virkelig virke overvældende, når de bare står på rad og række og fylder som en dårlig samvittighed, alle de indlæg!
   Jeg kører heldigvis også kun på “når jeg har lyst”, og det har jeg som oftest hver dag. Og de dage jeg ikke skriver, der er det som oftest fordi, jeg er travl med at nyde virkeligheden også 😀 KH

 34. Et indlæg er fint for mig. Men jeg blir ekstra glad, når der er to, hvis det ene er ‘langt’ og det andet kort. Fx et med dybere tanker og så et om tøj, bolig, anbefalinger. Tjekker mest billederne på sidstnævnte indlæg, så du kunne sagtens have flere små visuelle indlæg indimellem uden så meget tekst. Du udvælger sådan nogle fine ting altid, så det er stadig ret meget dig, selvom der ikke er så meget tekst 🙂

 35. Jeg håber på 1 dagligt i hverdagene + 1 i weekenden, men mindre vil jeg også være fint tilfreds med (så længe de er så gennemarbejdede og med troværdig, personlig stemme som din)

 36. Maks. 1 om dagen er passende for mig – og der må også gerne springes en dag eller to over.
  Jeg har læst blogs i mange år, men synes godt, at det kan være svært at følge med i alle dem, jeg gerne vil, hvis der postes indlæg flere gange dagligt.
  Jeg er dog relativt ny på din blog og har bemærket, at dine indlæg er længere end de flestes. Derfor springer jeg ofte dine posts over, hvis jeg bare har et par minutter, da jeg har lært, at de tager længere tid at læse. Så for at de ikke skal samle sig til bunke, tænker jeg at 4-7 gange ugentlig er passende for mig 🙂

 37. Jeg foretrækker daglig aktivitet på instragram (helst i form af video frem for billeder), hvor man kan følge lidt med i, hvad du laver. Hvis der er det, lægger jeg ikke mærke til, om blog indlæggene er daglige og i så fald ville 4-5 om ugen være passende.

 38. Jeg synes, som de fleste andre, at et indlæg om dagen er passende og at det selvfølglig er okay med weekendpause/feriepause.
  Jeg er dog enig med en læser længere oppe, der skriver, at hvis et indlæg er spons, så kunne jeg ønske mig to, da jeg ofte ikke læser dem (kun ved helt specifik interesse for gældende produkt). Men det er jo kun ønsketænkning. Du skal gøre, hvad der er bedst for dig – det er sikkert også bedst for dine læsere
  Tak for en god blog 🙂

 39. Ét om dagen, så er det bare lækkert hvis der kommer et surprise indlæg senere på dagen, ok til weekendpauser! Jeg er glad for tidlige morgen udgivelser, da jeg læser blogs mens jeg spiser morgenmad 🙂 Kan godt lide at der er en vis forudsigelighed i udgivelser- hvis der er helt stille i et par dage og det så pludselig vælter op med nye indlæg, så nyder jeg det ikke nær så meget! Vigtig note- udgiv det som passer dig! Det skinner igennem når du har noget på hjerte <3

 40. Godt spørgsmål!!!!
  Jeg følger primært svenske og danske blogs. Der er stor forskel på indhold. Det svenske er meget kvantitet. Mængden og hyppigheden af indlæg er høj men relevansen (nødvendigvis) ikke. Men det er jo igen et interessespørgsmål. Jeg kan godt lide at læse blogs, og ikke se blogs. De svenske jeg følger er meget på billeder og stil uden det store tekstarbejde. Jeg begyndte først senere at følge med på danske blogs, nu for mange år siden. Og hvis jeg kigger på min egen blogadfærd, så er det meget sjældent at jeg laver en ‘mark as read’ hos dig, ej heller hos Emily, Beautyspace og Acie, bare for at nævne et par eksempler. Jeg elsker dit indhold som ofte, hvis ikke altid, har et formål som involverer læseren og ikke bare ‘sælger’. Om det så er to indlæg på en uge, eller dagligt, betyder ikke det store for mig 🙂

 41. Jeg ved ikke helt, hvor meget min holdning tæller, da jeg er på barsel til oktober – barsel er lig med forholdsvis meget tid foran skærmen, når baby sover, hvilket min (heldigvis!) er ret god til. Så for mig er det skønt, når de bloggere, jeg følger, skriver mange indlæg 🙂 Regner ikke med, at have så meget tid imellem hænderne, når jeg vender retur på arbejdet, men uagtet hvad er min holdning, kvalitet fremfor kvantitet, men gerne en god blanding af dybe emner og mere lette af slagsen 🙂 Fælles for det hele er nok også, at det skal være noget, du har lyst til at skrive. Du skal ikke føle dig tvunget i weekender, under ferier eller lignende. Det kan mærkes! .. Og så til slut: Tak for en god blog! <3

 42. Lige præcis DIN blog kigger jeg forbi hver dag efter et nyt indlæg, og kunne ALDRIG drømme om at springe over på bloglovin, mens mange andre ender i mark as read. Et indlæg om dagen er luksus, men jeg bliver heller aldrig skuffet hvis der ikke er et nyt. Jeg ved jo at du er et menneske som lever et liv ude i den virkelige verden. Jeg synes sagtens du kan tillade dig at skrue ned for frekvensen af indlæg, med tanke på at du bager et lille menneske, og snart er nogens mor. Som gravid i uge 30 ved jeg hvor meget energi baby-bagningen sluger, og kan kun forestille mig hvordan det bliver post-fødsel. Kærlighed her fra <3

 43. Jeg har ikke behov for mere end 3-4 indlæg pr. uge. Kvalitet over kvantitet til en hver tid.
  Og selvfølgelig holder man bare weekend eller feriefri når det er tid til den slags. Jeg har svært ved at forestille mig, at ret mange læsere kunne finde på at falde fra, blot fordi der er stille en uges tid.

 44. Jeg tjekker din blog dagligt, så for mig vil 5-7 indlæg være perfekt. Men som nogle skriver; kvantitet over kvalitet. Og så alt med respekt for din tid, velvære og overskud 🙂

 45. Jeg kan rigtigt godt lide når bloggere laver 1-2 indlæg om dagen, men til gengæld gider jeg ikke at læse hele teksten, hvis den bliver for lang. Du er umiddelbart en af de bloggere jeg følger, som skriver aller mest pr. indlæg og jeg må indrømme jeg ret ofte kun læser første halvdel og så kigger billeder for resten.
  Derfor ville jeg være fan af 1-2 indlæg om dagen, men måske kun halvt så meget tekst som nu, men som alle de andre også skriver er det jo meget forskelligt, hvad folk foretrækker.

 46. Jeg tjekker gerne ind en gang om dagen hos favoritbloggerne, herunder dig, for at se om der skulle være et nyt indlæg. Men jeg “nøjes” også gerne med 4-5-6 gode indlæg på en uge – kvalitet frem for kvantitet. Derudover har jeg fuld respekt for weekend- og feriepauser. Bloggere er jo også bare mennesker. 😉

 47. Jeg tilslutter mig koret om 1 indlæg om dagen 🙂
  Jeg er glad for de lange indlæg med en masse tekst – hvor det er tydeligt at du har noget på hjerte eller deler dine umiddelbare tanker.

 48. Max ét indlæg om dagen! Gerne hver anden dag for min skyld.. Hellere gennemarbejdet og interessant end kedeligt fyld…

 49. Jeg følger kun to blogs og tjekker altid, om der er kommet noget nyt om aftenen, når jeg putter børn. Men jeg tænker, at du som alle andre skal finde din egen work-life-balance, holde weekend med god samvittighed. Oprigtigt tror jeg, at 3-4 indlæg om ugen er fint og ikke noget, du vil miste læsere på.
  Personligt elsker jeg de lidt længere indlæg.

 50. Et indlæg om dagen er ret passende, synes jeg. Men det vigtigste er dog, at du skriver, når du har noget på hjerte, og derfor gør det ikke noget, når der er en pause mellem indlæggene 😉

 51. Jeg ønsker gerne at der er et indlæg om dagen, er pjattet med det 😄 og så ELSKER jeg at du er så aktiv på din instastory, det er simpelthen så hyggeligt at følge med 🙈💕

 52. Jeg stemmer for 4-5 indlæg ugentligt – der skal heller ikke være for meget af det gode, som så bliver for overvældende at komme igennem hvis man misser et par af sine sædvanlige check-ups.
  Men den mængde indlæg du poster, skal også matche hvor og hvornår du føler inspirationen til at skrive et nyt indlæg. Jeg foretrækker samme grad kvalitet i indlæggene, så hellere færre i en periode hvor du måske er mindre motiveret, og flere når sindet bobler med kreativitet og nye idéer (eller updates på nye morgenmads-steder, dem elsker vi alle ;))

 53. En håndfuld om ugen er fint med mig.
  Jeg synes, jeg er bedst til at få læst og ikke bare skimmet de blogs jeg følger, i hverdagene.

 54. Jeg følger med via Bloglovin’, så jeg har faktisk ingen fornemmelse for antal indlæg, hver blogger udgiver, pr. tidsenhed… Jeg har det lidt med Bloglovin’ som min mailindboks – til tider hober ulæste indlæg sig op, og jeg er nødsaget til at sige “mark as read” til de mindst interessante, øv! Vil dog pointere, at jeg sjældent trykker på dén knap, når du står bag udgivelsen!
  For mig betyder overskrift og længde faktisk mest – hvis det bliver fooooor langt går jeg død og læser et af de mange andre ulæste indlæg 🙈

  1. Det gør ikke så meget – det var mest en finger i jorden og lige en hurtig fornemmelse af, hvor I stod. Det behøver ikke være så nøje med afstemning. I så fald skulle det udvikles og betales for, så det gør ikke så meget 😀 Men dejligt at få jeres tanker – de fleste lyder til at være glade for ca. et om dagen, og helt okay med færre indlæg! KH

Læg en kommentar