Glædelig weekend (polterabend edition) - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend (polterabend edition)

…. Og hey, glædelig officelt 2. sommerdag!

Ej for katten altså. Den har jeg glædet mig og trængt til! Hvad skal I lave i dag og i morgen? Jeg tør godt at afsløre, uden bruden opdager noget som helst, at jeg er på vej på polterabend for min gode veninde Tilde. Hende med de mange gode fester (som Tildeoke i sidste weekend, haha! Genialt!).

Tilde er kæmpe fan af Downton Abbey, så vi kører Downton-tema og skal bl.a. på Galopbanen. Fine damer med fede hatte på. Det bliver så hyggeligt. Jeg er dog kun med en halv dag – eller det vil sige indtil aftensmad, så kommer en anden og overtager ‘min plads’, og så tager jeg hjem og hviler kroppen for resten af aftenen. Og søndag? INGENTING. Sidste weekend havde vi planer alle tre dage, så i denne tager vi den lidt mere ro, i hvert fald søndag. Der skal sikkert gøres rent. Vi skal også rydde op – nok i omvendt rækkefølge, haha! Og så endelig få set sidste afsnit af Billions på HBO færdigt. Gerne på tagterrassen under lyskæder og med dyne, hvis man kan få lov. De her magiske sommerdage. Men i dag – polterabend!

rockpaperdresses, cathrine widunok Wichmand

Fortalte jeg nogensinde om min polter? Det husker jeg simpelthen ikke. Der foregik ligesom lidt meget lige i den tid, hehe… Jeg blev overrasket på vej til, hvad jeg troede var vores kærlighedsweekend på Frederiksminde før brylluppet. Pludselig stod de alle sammen dér mit på ringvejen og råbte surprise (som jeg selvfølgelig ikke hørte med vinduet rullet op, haha!). De havde kæmpe skilt, jeg tudbrølede. Vi gik hjem til min veninde Tanja og spiste morgenmad med Cathrine-quiz (og de boller min mor altid lavede til fødselsdag, da jeg var barn). Så tog vi til Amager Strand, jeg skulle i våddragt og blive kastet rundt bag en speedbåd på en badering. Og jeg var skrækslagen, haha! ANGST for havvand, når man ikke kan se bunden. Not so much fun, haha, men det er også okay blive kørt lidt til grænsen. Bagefter var der picnic på rødternede duge med ost/pølse, som jeg ELSKER! Og med vinsmagning af en sommelier til følge. De par timer var mine favoritter på hele dagen, og der var også et lille indslag. Så herligt. Der kunne vi komme hinanden ved, snakke og blive buzzzzed. Så tog vi hjem til festmaster Tilde, fik Sliders og havde croquistegning. Mere quiz – en helt fantastisk en med Adam på video, som jeg tuuudede til igen. Haha! Og så i byen om natten. En ret fin dag og flere mig-agtige indslag.

En god polter er for mig en, der ikke har for højt tempo hele dagen. Den behøver virkelig ikke de der action-indslag som paintball, monkey-tonkey-treetop hvor man skal langt pokker i vold (og som koster en formue) for at komme frem. Det er så dejligt med samvær, personlige quizzer, små indslag med ‘action’, hvor alle kan være med. Som rundbold, ja så simpelt! Og så måske en bartender/ølsmagning/sommelier. Ekskæreste-quizzer er altid sjove! Måske et tema eller nogle masker (til min veninde Tanjas havde jeg foreslået håndbold med et Tanja-hold og et ekskæreste/kysse-på-hold. Så havde alle masker på derefter. Og Tanja er gammel håndboldpige. Det kostede ingenting at leje en hal. Nu endte jeg ikke at være med fordi jeg blev opereret for min GUL få dage inden, æv. Men tænker selv, det må have været skidesjovt, haha!

Okay, men det er lørdag. Du har ikke lige en polter i sigte? Så har jeg herunder et par foreslag til en ret fin lørdag med lidt vand, lidt drinks og lidt musik. Hvad mere skal der til?

🖤 Køl neeeed! Før I skal noget som helst, så foreslår jeg at blive kølet ned, ahhh! Det er også ganske gratis. Er I i København som gæster eller ‘fastlæggere’, så er havnebadene jo en klassiker om sommeren, og jeg har det stadig tilgode i år. Jeg har sagt til Adam, at vi altså må tage en hverdagsaften ned på Bryggen og hoppe i badet og dele en pizza på kajen (jeg siger det mest, som noget jeg i fantasien vil – altså hoppe i havnen, for jeg kan ikke lide det mørke vand, haha! Så jeg bliver på land og æder pizza). Det er så hyggeligt. Og der findes mange; Bryggen, Fisketorvet, Sydhavnen, Halvandet. Tag badetøjet med, solcreme, et håndklæde og nyd et par timer ved vandet, før der bliver alt for crowdet.

🖤 Hvis der var noget, jeg godt kunne klare disse dage, så var det glas iskoldt chardonnay eller en god G&T. Sådan en omgang så kold, at der er kondens på glasset. Shit <3 I skulle have hørt Tante 1 og Tant 2 på Heartland i torsdags; “Kan I lave noget alkoholfrit?”. Svaret var nej. Indtil en fyr gik med til at ‘lave’ to rabarbersodavand med isterninger og en afskåren rabarber som pynt. Hm… Kører I alkohol, så er der G&T’s i solen ved Sliders på Vesterbro (Enghave Plads) klokken 14.00, se eventen HER

🖤 Og hey, skal festen fortsætte, så er der er musik i Søndermarken – både i går og igen i dag. Klokken 16.00 starter den lille to-dages-festival Sommertid, og i dag spiller Dizzy Mizz Lizzy og Sort Sol bl.a. Billetterne kan købes HER – så tag picnickurv og tæppe med og hyyyg! ELLER fortsæt drinksene og fest!

ANNONCE for CARLSBERG BYEN

Og så lige en ekstra til næste weekend, kald det rettidig omhu!

🖤 Denne her er lidt snyder, for det er først i næste i næste uge, men tænker jeg skal være i god tid, for at I kan få det til at passe. Jeg giver en guidet tur i Carlsberg Byen på søndag den 10. juni klokken 11.00. Der er kaffevogn, snak, kom-sammen og man må gerne tage sin veninde med. Så kan I høre nogle af alle de her røvere LIVE, haha! I kan tilmelde jer HER

GLÆDELIG WEEKEND – pas godt på jer selv!

 

4 kommentarer
  1. Årh polterabend lyder bare så hyggeligt! Glæder mig til at det begynder at blive aktuelt med mine veninder 💕
    Og ville så gerne have været med på den tur i Carlsberg, men kan desværre ikke! Håber du laver noget lignende en anden gang 😊

  2. Årh det lyder hyggeligt!! 😍
    Jeg skal som eneste pige til polterabend hos min kammerat. Men alle er lidt flade for idéer, kunne du overtales til at fortælle lidt om hvad Adam lavede på sin polterabend? Det er så svært når det er drenge man skal arrangere sådan for 😋

Læg en kommentar