Glædelig weekend (Værnedamsvej edition) - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend (Værnedamsvej edition)

Ahhh, jeg har glædet mig til denne her! Weekend! Jeg vågnede vanligt tidligt men formåede at sove videre. Bare lige lidt. Nu har jeg også købt den pude, I tippede om i forgårs (en bbhugme-pølle, som skulle være rar at sove med. Jeg har købt den her, hvor den er lidt billigere end de andre steder). Good sleep coming my away. Og så tror jeg også, vi har besluttet os for en seng, selv om udskrivningen er stor. Jeg tror, det bliver en Auping, som er bæredygtig, uden kemi – og jeg overvejer meget alvorligt elevation. Selv om jeg synes, det er så dødkikset og forældreagtigt (men det sidstnævnte bliver vi jo også, sååå…). Men jeg prøvede det i en sengebutik og kors, hvor man sidder godt. Det kan blive ret genialt til amning, tror jeg. Og til iPad-seening. Og læsning.

Nok om det – weekenden… Hvad skal I bruge den på? Har I planer? Fest? Farver? Sove igennem? Eksaminer? Er I startet ferie?

Vi er på vej i svømmeren – efter tip fra jer. I er mine guruer, gør (næsten) alt, hvad I siger, haha. Jeg tænkte, sådan en tidlig tur i svømmeren ville være så rar for kroppen. Men først – et sving forbi Værnedamsvej. Der er nemlig Frederiksbergdage, og det betyder, at Værnedamsvej er FYLDT med små borde, folk der sælger, boder, musik (Sweethearts, for at blive i forældreklicheen, halløj, haha!), mad, grill. Det er SÅ hyggeligt for pokker!

I kan passende tage min guide til Værnedamsvej med i hånden, som I finder lige her, og tage et stop i Shop Dora, Boho Habits (ny vintagebutik) og en kaffe fra Rist!

Ligegyldigt hvordan weekenden tegner sig, så håber jeg, I får den dejligste af slagsen! Nyyyd solen og hinanden. GOD weekend!

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, Rist, Søndag morgenmad

28 kommentarer
 1. Ej det lyder skønt med en tur i “svømmeren”! Jeg startede også dagen ud med en dukkert i havnen, og havde det SÅ godt bagefter!

 2. Det lyder da som en dejlig weekend. Min står på den sidste intense eksamenslæsning, inden jeg skal op i filmhistorie på mandag. Hjææælp! Gode råd modtages med kyshånd. Jeg prøver at huske på, at jeg har sommerferie om godt 48 timer uanset udfaldet. Og så skal jeg i hvert fald ud og nyde solen.

  1. Hej Liza
   Jeg snuppede film- og mediehistorie i januar. Jeg havde rigtig meget gavn af dispositioner om de forskellige perioder. Planlæg hjemmefra, hvad du vil sige. På papiret er det en slem eksamen, men det er en fest for den velforberedte :).
   Kh Lotte

   1. Jeg forbereder mig og forbereder mig og forbereder mig, men puha. Jeg har dispositioner om det hele, men der er jo absurd meget at huske. Men det er da dejligt at høre, at du havde en positiv oplevelse med det 😊

   2. Den mest berømte og berygtede eksamen på det studie. Var så nervøs for min inden – men jeg fik altså et fint 10-tal. Jeg havde læst og læst og læst – men jeg er enig med Lotte. Det bedste at gøre er at lave nogle dispositioner for hver periode, så du får sorteret ud i tankerne og kan bruge dem til at få det vigtigste med. Det skal nok gå så fint – både underviser og censor ved, at det er modbydeligt at lagre så meget hukommelse på så kort tid. De hjælper så godt de kan <3 Mega pøj høj og vend lige tilbage på den anden side - god ferie SNART! KH

    1. Jeg trak Italiensk neorealisme – et emne, jeg virkelig havde frygtet at trække, det sad bare ikke fast i hukommelsen. Men jeg kom da i gennem med et 4-tal. Dejligt at vide, at jeg også overlevede det, jeg virkelig frygtede, men utroligt frustrerende at vide, at jeg kunne have klaret mange andre emner meget bedre. Jeg synes dog ikke at kunne genkende det med, at der var forståelse fra censor og eksaminator i forhold til at have svært ved at huske så meget, tværtimod. Mine studiekammerater kunne heller ikke genkende den slags venlighed. Men nu er jeg da kommet ud på den anden side, og det føles godt!

     1. ÆV at I ikke oplevede den venlighed – jeg havde Casper Tybjerg, mon du også havde ham?
      Men for helvede det. Du kan ånde lettet op – du har flot bestået en af de mest gammeldags og ubrugbare eksaminer, der findes derude. Mage til korthukommelse skal man lede længe efter, hehe… Dejligt, dejligt og til lykke med sommerferien, ahhh <3 Kram til dig, Liza! KH

     2. Jeg havde nemlig også Casper 😊 Ej, de var da søde, det var ikke slet det, men der var ikke meget barmhjertighed i forhold til det med hukommelsen. Og mange tak!

 3. Vi skal i Ulvedalene og se ‘Røde Orm’ med hele familien i aften. Det bliver super hyggeligt <3 I morgen er det min plan at lokke min kæreste ud på en lille shoppingtur, så han kan få købt et suit til det bryllup, vi skal til om to uger. Jeg selv har naturligvis læst alle dine guides og købt to kjoler til formålet 😅 Jeg håber, at I får en dejlig weekend.

  KH
  Laura

  1. Åhhh hvordan var det Laura? Det ser så spændende ud.
   Fandt I et suit? SÅ dejligt med bryllup – hvem skal giftes? Det er bare verdens bedste fest! KH

 4. Jeg havde også de samme tanker i vinters da vi besluttede os for at vi skulle have ny seng, hvor der også var plads til at vores lille pige kunne lægge imellem os. Var fast besluttet inden vi tog i sengebutikken, at det ikke skulle være en elevationsseng for det er kun for gamle mennesker. Men men så prøvede vi det og var solgt, så det endte det med og vi har ikke fortrudt det. Auping var også den seng jeg ønskede mig, men måtte indse at det havde vi ikke økonomi til denne gang. Vil have ønsket at vi havde haft elevation da jeg ammede, for jeg kunne ikke ligge ned og amme. Så kan godt forstå dine tanker om ny seng. God weekend. Her står den på have lørdag og familiebrunch søndag.

 5. Men gider man ‘elevere’ den midt om natten? Larmer det ikke lidt? Altså det lyder godt nok rart ift at sidde godt – men tænker bare jo mindre rabalder jo bedre der om natten. Jeg har heller aldrig kunne amme liggende.

  1. Altså det gjorde Aupings ikke – men Ikeas gjorde lidt. Men den havde heller ikke madras på, det tager jo lidt af lyden tænker jeg. KH

 6. Man gider herre godt elevere den om natten! Det larmer ikke og det tager 4 sekunder.
  Køb en topmadras der er splittet i hovedenden, så Adam ikke kører med op, når du hejser din seng for at amme om natten.
  Jeg er så glad for vores. Under graviditeten havde jeg til slut en del vand i fødderne, og det var ubehageligt og gav ømme fødder. Derfor var det ekstra rart at kunne hæve fodenden en smule om natten. Nu er det rart sat bruge under amning, og når babyen gerne vil putte på brystet, men bliver sur over at ligge helt fladt. Det gør min i hvert fald. Så vi ligger lidt eleveret i hovedenden, når vi putter. Nøjagtigt som hans seng også er. Eleveret. Altså.

  Forældreagtigt.. måske. Dødkikset? NEJ 😉 Mega brugbart? JA TAK!

   1. Der tissede jeg næsten også lidt i bukserne af grin, det er fanme sjovt altså! Jeg tror simpelthen, at vi må eje sådan en. Punktum 😀 KH

    1. 😂😂
     Glad for at kunne bidrage til et grin eller to… men jeg mente det, ha ha. Det er altså genialt 😘

 7. Jeg er på kærestetur til Fredericia for at se børneeventyret Prinsen af Egypten som Musical, så vi har slået et smut forbi Jellingestenen på vej nedad, spist is på havnen og skal snart på cafe, før forestillingen – pensionist og børne lykke på samme tid, må give en perfekt resultat for en på 27 😉

  – A

  1. Åhh, den så jeg godt lidt om i Lorry <3 De er jo de første til at sætte dem op. Hvordan var den? Lyder som en herlig weekend for en 27årig 😀 KH

 8. Vi har en Auping (dog uden elevation, for hej hej, skråvægge…), og jeg elsker den seriøst hver eneste nat. Også selv om jeg regelmæssigt ender i revnen mellem den mellemhårde og den bløde del af madrassen, fordi ham på fem kommer og stjæler min plads…. Det er det bedste køb ever! Men måske er jeg ekstra farvet af, at vi sov på en sovesofa uden topmadras i over et år. God søvn skal IKKE undervurderes!

  1. Hvilken madras tog I? Vi blev tippet om Cresto’en. Må simpelthen have os en ordentlig seng. Very important 😀 KH

 9. Hahha elevationsseng..! Havde sååå travlt med at nedgøre min kærestes elevationsseng, da vi mødte hinanden. Det gjorde jeg så sådan cirka i 1,5 år.. indtil for cirka et halvt år siden. Nu bor jeg næsten i den seng 😂 Let eleveret om natten og ellers hejst helt op som kontorplads når jeg arbejder hjemmefra og læser rapporter, som afveksling til skrivebordsstilling. Og ellers om aftenen til iPad eller når vi spiser i sengen (kan jo ske). Man behøver ikke rigtig andet møbel haha.. så jeg er stoppet med at disse elevationssenge! Tror I bliver glade for den, især med en kommende baby

  1. Haha, jeg forestiller mig også, at man ikke kan andet end at elske den, når man først har fået den ind i hjemmet. Trods fordomme 😀 KH

 10. Elevations-seng gjorde at jeg sov godt de første måneder med nyfødt. Kørte hovedgærdet op, ammepude og baby, og så sov jeg videre ammende. Genialt!!

 11. Jeg bliver simpelthen i så dejligt og behageligt humør af dine indlæg. Jeg gemmer dem altid til, når jeg har rigtig god tid til at læse dem og se på billederne. Jeg sidder selv i eksaminer lige nu, men når jeg klikker ind på din side, bliver jeg så glad. Du skriver virkelig fint, og får helt lyst til at gøre alt det, du skriver om, og besøge alle steder i Kbh, du nævner, fordi det lyder og ser så rart ud!
  Og undskyld hvis det ikke er for påtrængende, men hvor er du smuk med din mave – jeg er så glad på jeres vegne! Jeg har fulgt med længe, og jeg begyndte helt at græde af glæde, da jeg opdagede, at I skal have en lille ny! Tusind tillykke med ham!

  Rigtig god weekend!

  Kh <333

Læg en kommentar