OOTD: Flowy summer dress - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Flowy summer dress

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

Godmorgen venner,

Ej, hvor jeg altså nød at vejret var så kedeligt i går. Da jeg kom hjem fra kontoret (som jeg ikke har siddet på i nærmest to måneder), var det blæsende og kedeligt. Jeg fik lavet mad (tilbage på Aarstiderne igen, igen – det er altså det rareste ikke at gå madpanik klokken 17.35 henover køledisken), gået med Frida, og så tog jeg min computer med op i seng.

Jah, jah. Man må ikke have elektronik i sengen. Men altså. Når man ikke har en sofa. Når man ikke har et sted at sidde andet end på terrassen (boohoo, I know, hehe), så må man gå i seng. Det gjorde jeg. Smed bukserne. Sad i strik og (næsten) bar røv, og så arbejdede jeg i flere timer. Jeg havde været så ukoncentreret på kontoret, jeg kunne slet ikke samle mig. Måske fordi jeg også arbejdede en del i sidste uge? Det var mandag på en mandag med et tungt hoved og ingen kaffe nok i verden til at skubbe mig igang. Det var så dejligt at sidde der, helt ubekvem i sengen godt nok (jeg har besluttet mig – det bliver med elevation, hej forældreliv!), og se de mørke skyer samle sig uden for mine vinduer.

Tænk, jeg nu har et hjem, hvorfra man kan se himlen. Er I klar over, hvilken luksus det er? Det skænkede vi ikke en tanke, da vi swappede LYS fjerdesalslejlighed ud med det baghus, vi bor i, som i sin naturlighed er mørkt (nu det ligger bag). Og da vi købte det en decemberdag, skænkede vi da slet ikke, at det mørke i huset ikke bare skyldtes den grå himmel men huset selv.

Nu ser vi himlen igen. Og selv med mørke skyer på er den smuk og kraftfuld. Jeg elsker sol. Men for faen, sådan en gang himmelsk melodrama, der ikke kan beslutte sig for, om det skal åbne sluserne eller klare op. Det kan noget. Selv om jeg forestiller mig, at alle gårsdagens fødselsdagsbørn har taget det dybt personligt, at de efter halvanden måneds solskin fik blæst og kulde; ‘hvad har vi dog gjort?’. Og jeg som sad og heppede på en regndråbe til mine planter, så jeg slap for at lette måsen. Undskyld. Men det kom jo aldrig. Regnen. Til gengæld sad jeg indenfor med terrassedøren på klem, og lyttede til vinden, der klemte sig ind gennem sprækken og lød, som når man pustede i et siv mellem tommelfingrene. Bare med dybere bas. Mere melodi. Jeg kom til at tænke på denne her Disney-klassiker fra Bambi. Især omkring 1:50, hvor uvejret kommer. Andre der husker den? Så malerisk. Hør den – hvordan man i musikken fornemmer årstiderne, vejret skifter.

Men solen kommer igen. Og så skal jeg have denne her solkjole på. Hver dag i en uge indtil den får pletter af smeltet is og begynder at stå af sig selv af sommermøg.

Hver ting til sin tid. Gummirøjsere og regnbøller. Solhat og sommerchiffon.

reklamelinks: dress CUSTOMMADE (budget: OBJECThat FILIPPA K (very similar) shoes SELECTED FEMME heart necklace TINE LINDHARD photos ALONA VIBE

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Alona Vibe

13 kommentarer
  1. Det handler lidt om flere ting – det blå lys fra skærmene forhindrer kroppens naturlige søvndysser melatonin i at udfolde sig. Soveværelset skal ifølge dem der forsker i det, være en bekymringsfri zone. Helst ingen underholdning eller fokusstyring. Bare bekymringsfrihed og zen. Agtigt 🙂 Elektronik i soveværelset (mobiler, iPads etc) ødelægger den rolige atmostfære, der helst skal være. Ligesom man helst heller ikke skal spise eller arbejde i soveværelset. KH

   1. Jeg har hentet en app til min mac som hedder f.lux. Den giver skærmen et mere gult skær, bruger den altid om aftenen, også uden for sengen 😉 Føler virkelig det har hjulpet og jeg falder meget hurtigere i søvn end jeg plejede!

 1. Må lige rose dig for ofte at linke til budgetudgaver af de fine sager, du har på! Det er simpelthen så fin omtanke for os med stramt tøjbudget, kvinder på SU osv. Keep it up 🙂

  1. Enig! Jeg køber selv cirka fem stykker tøj i løbet af et år. Og jeg tror, at kjolen fra Object skal være et af mine køb i 2018 – den er jo så fin!

 2. Jeg tror altså at I er mere heldige med vejret på Sjælland. Her i Midtjylland regnede det både søndag og mandag i lår fede stråler kun afbrudt af små pauser.

  1. Sommeren tog sig en pause fra i søndags, så her er også småkoldt (eller bare almindelige sommertemperaturer), hehe… Regn kunne jeg til gengæld godt bruge til alt det stakkels grønne, der lider. Det er lidt fornemmelse af at det hænger i luften, men bare aldrig når frem 😆 KH

 3. Jeg har haft elevationsseng. Det var HELT fantastisk på nær ét punkt. Det er meget svært at ligge i ske, fordi der er så meget mellemrum mellem de to sengerammer. Og det endte altså med at trumfe alt andet, så vi solgte den 😛

  Nina

  1. Haha, det er søøøøødt <3 De Auping vi kigger på, de har faktisk helt tætte madrasser og arbejdet meget med den der følelse af en "revne" midt i sengen. Men det er også min tanke - vi skal kunne blive ved med at ligge tæt 😀 KH

 4. Jeg ville sådan ønske at vi havde fået købt den elevationsseng davi overtog vores hus sidste år, for en meget blød seng, 14 dage gammel baby og en slap morkrop er fandme en noget besværlig kombi.

Læg en kommentar