OOTD: At the tennis court (om teenkærlighed og min cheerleadertid) - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: At the tennis court (om teenkærlighed og min cheerleadertid)

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

Jeg synes selv, jeg var helt genial, da jeg skrev til Julie i går, “skal vi ikke find en tennisbane? Jeg har et passende outfit!”. Og jeg mindedes, der lå en omkring Frederiksberg Have, så vi hjulede af sted på cyklerne.

Sættet her er sådan set ikke et sportssæt som sådan, men et helt almindeligt sæt tøj med stærke tennisassociationer, ikke? På den fine måde, så selvfølgelig skulle jeg finde mig en orange bane at læne mig op ad. Og siden vi ikke rigtig turde ‘bryde ind’, så var det noget med at stå og hænge op ad hegnet. Som de kiksede typer, der ikke må være med.

Jeg fik totalt følelsen af at være med i teen pic, sådan en high school film, hvor hovedpersonen, en populær cheerleader, er blevet knocked up ved et uheld, fordi seksualundervisning er en by i Rusland over there in the States.

Og så står hun der på den anden side af hegnet og kigger ind på de andre der uskyldsrene fortsætter deres barnagtige liv, mens hun står over for et ansvar, hun slet ikke er forberedt på eller har redskaberne til (for Planned Parenthood er jagtet af en vis præsident – jep, denne her film peger også mod Capitol Hill). Det er Prom Queen gone sad. Et fall from grace.

Men uniformen er stadig på, som den karikerede identitetsskaber i filmen. Meget stereotypisk. Hun skifter ligesom ikke rigtig tøj i løbet af filmen, før den store forandring sker. Til slut smider hun uniformen som et tegn på sin egen udvikling, at hun giver slip på fordommene, at hun påtager sig sit ansvar. Skiftet fra barn til voksen.

i samarbejde med SELECTED FEMME

skirt SELECTED FEMME top SELECTED FEMME shoes SELECTED FEMME

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected FemmeCa. den film udspillede sig i mine tanker, men i virkeligheden er der ikke meget teen over mig. Jeg er under et år fra de 30 og absolut ikke en vårhare. Jeg er meget langt fra at være ung mor, meget meget gennemsnitlig i virkeligheden.

Men jo, der var da engang, hvor jeg var cheerleader. For Kronborg Knights (amerikansk fodboldhold i Helsingør). Jeg var cheerleaderen, der ikke kunne slå en vejrmølle – en ret dårlig en af slagsen altså. Men jeg nåede at danse i halvlegen til DM i amerikansk fodbold. Copenhagen Towers mod Kronborg Knights, engang omkring 2005. Og jeg havde store flotte solgule pompom’er, som, jeg er overbevist om, var grunden til, jeg mødte op til træning.

Og nårh ja, så datede jeg en quarterback. Morten. Som var så forelsket, at han skrev digte til mig. Det var ret sødt. Og til min søsters fødselsdag fik hun krus og dækkeservietter af ham. Det var dengang, man tog sin kæreste med til familietamtam efter at have datet i fjorten timer. Han var så sød, og det var alt for meget for mig. Så jeg slog op. Dengang man ikke forstod at sætte pris på de gode fyre men rendte tudende efter de dårlige (og jeg rendte lige netop tilbage til sådan en efter – en der havde været mig utro – før jeg altså stod dernede i Hørsholm Midtpunkt og forelskede mig i den bedste af dem alle).

Morten var jeg bare nødt til at prøve at være kærester med, for han var min største forelskelse, da jeg gik i 6. klasse. Så stor en forelskelse, at jeg skrev et brev ind til Den Lyserøde Sky på P3 (en del af Børneradio) og fik gode råd til at approache ham. En lille håndfuld år senere ville han pludselig have mig. Og så måtte jeg jo prøve. Bare fordi. Se jeg kunne også være lidt tarvelig. Men jeg er sikker på, at den fine fyr har sig en sød kæreste i dag. Det må han have! Er der nogen, der dater søde Morten fra Espergærde? (som de andre nemede Kegle-Morten, og det forstod jeg aldrig helt).

Det er derfor, jeg nogen gange er helt træt i hovedet – de historier, jeg spiller og genfortæller mig selv. Det er det bedste i verdenen at lade fantasien få frit spil – kun igangsat af et smukt sæt tøj. Og jeg nåede både at skænke mine pompomer, Morten og et glimrende manus til en teenfilm en tanke.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Selected Femme

 

8 kommentarer
  1. Haha, også mig! Den må kunne sælges – hvis da ikke den allerede findes 😀 Det tænker jeg næsten, den må gøre! KH

 1. Dine negle er SÅ cool – hvis jeg nogensinden skulle have negle skulle de se sådan ud. Men som ansat i sundhedsvæsnet, kan negle ikke få lov at være lakerede længere end et par fridage 😉

  KH

  1. Pokkers 😀 Men så slipper du for den udgift. Jeg smiler hver gang jeg ser ned på dem, de er så sjove! Fik også stolt vist dem til min niece på 7 – hun elskede dem 😀 KH

 2. Jeg elsker simpelthen alle de “historier”, du fortæller. På én gang hylende morsomt, smukt og rørende. Det er altså en helt særlig gave, du har fået dér – og hvor forvalter du den fint!
  Og du er jo simpelthen så smuk og smækker! Kæft, hvor det klæ’r dig at bære jeres søn i maven ❤️ (Og ja, vi er nogen, der hader dig lidt for at se så fantastisk ud som gravid, haha! 😉😂)

 3. Jeg er ret sikker på, at den omtalte Morten er min kæreste😂 (og det er han i øvrigt også selv)❤️ Han er stadig meget, meget sød og spiller stadig Amerikansk fodbold. Dog har jeg til gode at modtage et hjemmelavet digt og min søster føler sig en smule snydt for dækkeservietter efter at have læst det her😉😄

  1. Ejjj Maria, det er helt hyggeligt at høre fra dig! Morten var simpelthen den allersødeste fyr, jeg nogensinde har datet, og han skulle så meget have en, der var ligeså vild med ham. Du må love at hilse ham mange mange gange, jeg håber I har det dejligt 😀
   Seriøst, en fyr der køber dækkeservietter – en keeper <3 Kram

   1. Haha det er skisme sjovt 😍
    Han er uden tvivl også den allersødeste jeg har datet😃

    Jeg hilser ham mange gange, det lover jeg💪🏼 Ha’ en rigtig dejlig weekend.

Læg en kommentar