Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Så blev det tirsdag, såmænd, og klart på tide at vende tilbage med Hverdagsglimt og små minder fra den forgangne uge. Apropos teksten til første billede, så skal hjulene til at dreje lidt rundt igen, og det her er en god måde at starte på. Lukke og slukke for en uge, så vi kan komme ordenligt igang med den næste.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Vi landede super sent søndag fra Italien, og med rigtig meget vasketøj og træthed i kroppen, tog jeg en fridag. Sådan til liiige at komme oven på igen og få gjort indhug i den dårlige samvittighed. En god kop kaffe og en sprød croissant.

Jeg har generelt det vildeste sommerferiegen i går. Jeg har så svært ved at finde ud af den der “GUD det er godt vejr”-undtagelsestilstand. Gad vide, om jeg er den eneste, der slacker mere, end hun plejer? Det kunne være lidt interessant at se, om effektiviteten og produktionen er gået lidt ned de sidste tre måneder i Danmark? Eller om det kun er her på matriklen, haha! Meget muligt. Og jeg bliver ved med at sige til mig selv, at NU skal jeg altså også tilbage. Og det skal jeg også. Den går ikke længere, Granberg.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

JØSSES, det her har vi ventet længe på! Gardiner til vores soveværelse, og jeg skal love jer for, at det er effektivt. Temperaturen er minimum ti grader lavere, når vi har dem trukket for. Vi slipper for de der 45-50 grader og kan nøjes med nogle-og-30, haha! Stadig frygteligt varmt. Men bedre.

Gardinerne har vi købt hos Pantoufle i Rotterdam, der syr på mål. Vi faldt over butikken på vores tur til Rotterdam sidste år og fandt så ud af i foråret, at de altså også også sender til resten af Europa. Og de er bare dødpæne! Liiidt risky at have taget mål selv og sendt – og så håbe og tro på, at det stemmer. Med deres tanker. Men det gør det og gardinerne er så flotte. Syet i hør, men en kraftig kvalitet man ikke kan se igennem. Helt genialt. 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg sad og flippede igennem billederne på mit kamera i sidste uge, og hvor var det bare en herlig ferie altså. Italien er så skøn og inspirerende. Jeg føler mig ærligt talt lidt inspireret herhjemme. Alt er gyldent og smukt dernede. Alle ligner en million.

Det var Emily, der først fik mig til at bide mærke i det, men seriøst alle bygninger i København er grå. Den nederste stueetage – altid en eller anden variant af grå. Og det er åbent en hurdle for fotografer, fortalte hun mig, at fange gode billeder i gadebilledet, for alt op imod bliver ligesom ligeså gråt og dødt. Jeg ønsker mig farverige vægge, terracotta toner og gyldent lys, please!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Jo, jo, så kan man være heldig at finde en pizzamands skraldesortering indrammet i den smukkeste orange tone, lige ved LA Bar, ha! Undtagelsen der bekræfter…

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Okay, jeg har fået et solgult flip kan jeg godt se, på mine billeder for se nu de solsikker, jeg købte til mig selv. Så kan jeg da godt se, jeg ikke skal grine så pokkers højt af min mors fascination af selvsamme i 00’erne jf. næste billede…

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Ja, min mor har jo også bare været ramt efter en ferie sydpå af de gyldne toner, hehe… Hendes fascination var dog mest af alt med provence, og I stemte i koret på instagram. Det var fanme sjovt! Det er tydeligvis en del af morkørekortet; man skal have haft en Provence-periode, hvor man shopper tallerkner med små bitte rum; anordninger til oliven og indbygget tandstiksholder, mais bien sûr. Er Murano-glas det nye Provence-stof? Kan man finde lidt Murano på ferien er lykken gjort? Hvad shopper vi jubelglade med hjem fra ferier pt. som vores unger kommer til at grine af?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Ja, jeg skal ikke sige mig for fin til lidt Murano i kufferten. Lidt af mine feriekøb fra Italien. Smarte ting, skulle jeg selv sige det. Babytøj og brugskunst.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

En rar lørdag morgen, hvor vi kørte tidligt til svigermor for at fejre Adams fars fødselsdag. Niogfirs ville han have været blevet i år, så næsten gamle Ole, og vi havde basser med til lejligheden, og tog på kirkegården og sagde hej og skål i kildevand!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Og bagefter tog vi på planteskolen i Høsterkøb, som er min favorit. Kæmpe stor, god service og altid et eller andet man må eje. Som fx halvanden meter strelitzia reginae. Flot ikke? Jeg HÅBER, den klarer sig. Den har fået over 300 liter jord og en ejer, der har googlet dagene væk siden ankomst. Så jeg håber, jeg kan få den til at gro godt. Har I erfaring med banditten, så sig til. Da jeg så den i foråret på planteskolen, så havde den de smukkeste papegøjeblomster på. Den kan altså godt!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Burger og badedragt – helt perfekt kombi.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Og så en afslutning på ugen med min kontormakker og Justin. Vi har begge set ham flere gange, og var altså begge lidt skuffede over koncerten. Lyden søndag var helt off, så han fik slet ikke fanget folk. Æv! Og han kæmpede ellers bravt med alle dansetrin og sine “Copenhagen, can you hear me?” (nej, egentlig ikke sådan rigtigt). 

Men det tog ikke noget fra minderne. Hans Futuresex/Lovesound-album minder mig SÅ meget om tiden omkring at tage kørekort. At låne min mors Yaris, da jeg havde fået kortet. Tage min bedste veninde fra gymnasiet under armen, CD’en i afspilleren og så cruise af sted til Lyngby Storcenter, hvor vi købte matchende trenchcoats og generelt følte os smarte (garanteret med en juice fra Kong Gulerod), for så lige at cruise hjem igen (det var trods alt en school night) og forbi Adam, der næsten lige var blevet min kæreste. Det var fedt! Jeg ELSKER, hvordan musik kan blive så synonymt med tidspunkter og perioder og minder fra livet. Så snart man genhører, så er man durk tilbage i duftene, smagene, følelserne. 

10 kommentarer
 1. Øv hvor er det synd med den lyd til koncerten. Jeg var afsted lørdag, hvor der åbenbart også var problemer med lyden og fik “desværre” kun siddepladser (heldigvis de nederste), MEN har aldrig været til en stor koncert med SÅ god lyd. Og jeg har alligevel været til min andel af koncerter.. er så ked af at alle andre ikke har haft samme super fede oplevelse som mig 🙁
  Mht. minder om musik, så forstår min kæreste ikke hvordan jeg altid kan sætte sange og årstal sammen, men det er bare så stærke minder 🙂 Da jeg fik kørekort, var det Walkman med Hej Matematik der kørte for fuld spade i min fars Touran, når min veninde og jeg skulle på Mac’en efter skole 😀 Det var tider!

 2. Mit bud er, at de feriekøb, som fremtidens børn kommer til at synes er latterlige bliver dem fra Marokko(i særdeleshed Marrakech). Marokkopuder, tæpper, malet porcelæn og farvet glas.
  Jeg synes også det er ret pænt, men har bare en klar fornemmelse af, at jeg ikke kommer til at elske det om ti år. Det skiller sig ligesom for meget ud og er håndværksmæssigt også bare for anderledes.

  Nå, men det var bare et bud 🙂
  Hav en dejlig dag.

 3. Jeg sad på tribunen i søndags, og der var lyden altså ret fin! Og jeg synes han var god og jeg havde en kæmpe fest!

 4. Jeg er så misundelig på din Strelitzia. Jeg købte en baby i 2011 (i Føtex af alle steder) og den har fået en fin størrelse efterhånden, men den har ikke haft én blomst endnu. Jeg venter spændt og håber stærkt at det sker en dag. Jeg nurser virkelig om den, men den er langt fra så pæn og stor som din.

  Mht erfaring så prøver jeg mig frem og bortset fra at den lever endnu, så ved jeg ikke om jeg gør det rigtige. Dog har jeg læst, at det kan udsætte en blomstring når man potter den om :/

 5. Jeg var også til koncerten i søndags og hold nu kæft en fest! Jeg er i øvrigt helt uenig med lyden. Den var helt fin og klar, hvor vi stod. Jeg har stadig den vildeste optur. Haha

  Til gengæld var Beyonce og Jay Z en fæl skuffelse både på lyd og nærvær – men sådan er vi jo så forskellige. 🙂 .

 6. Sååååå sandt med musikken! I morges spillede de LMFAO “Party Rock Anthem” i radioen, og vupti var jeg igen nyudklækket student med alt for mange bajere i blodet, hah! I virkeligheden er jeg færdiguddannet og på vej til min første fuldtidsjobsamtale. Yikes…

  Skøn, skøn uge til dig 🙂

  Knus

 7. Dine billeder er simpelthen altid så fine og gode! 🙌🏻🔥Ville ønske du gav en ‘guide’ til redigering, det er som om du kan få alt til at skinne 😍 …. men forstår også godt du vil holde det lidt for dig selv.. ☹️😜 Pt rejser jeg rundt i Californien med min kæreste, og vi har simpelthen brugt dine guides SÅ meget! (TAK) Lige nu bor vi Telt i Zion helt ned til Virgin River! Shit her er skønt!

Læg en kommentar