Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Godmorgeeen <3

Det føles somehow som en stor dag, fordi vores skabslåger fra Reform endelig kommer, haha! De leverer dem faktisk hurtigere end ventet, men vi var bare langsomme til at få bestilt. Der har ligesom været lidt mange udgifter, ikke? Vi skulle liiige følge med og få betalt byggeregninger, før vi kunne koncentrere os om indretningsting. Hvorfor vores soveværelse indtil for ganske nyligt kun har bestået af en seng, skabsrammer og et gammelt gulvtæppe.

Nu kommer skabslågerne i dag (somewhere between 10-18, så hurra for at være selvstændig og kunne sidde hjemme og arbejde), men vi mangler stadig lamper deroppe. Det har ikke været et problem med lange sommernætter til hobe, men nu hvor det faktisk bliver mørkt efter 21.00 er det måske lidt træls kun at have iPhone-lommelygten, hehe… Inden vinter skulle vi gerne have fundet et par lamper. Både til sengen og en til luften. Som minimum. Og natborde. Og sengetæppe. Men de to sidstnævnte kan bare tage sin tid, til vi finder det rigtige.

Før jeg forsvinder væk i drømmene om mine kommende, lyserøde skabslåger, så lad os kigge tilbage på en noget andet også ganske fint. Sidste uge! Som blev sparket igang med bryllupsdag!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Først tænkte jeg: Sørme kedeligt at have bryllupsdag på en mandag. Kan det blive meget mere ad? Men det viste sig faktisk at være en helt genial ting. Så var ugen ligesom skudt igang. Og selv om Adam er typen der slet ikke interesserer sig for bryllupsdag og ligeså godt kunne have siddet hjemme og guffet Aarstiderne-kasse, så fik jeg alligevel lokket ham ud af huset.

Vi skulle på Barr! Uformel stemning, måske knapt så date-agtigt men god mad. Og vi havde det pæneste tøj på, vi kunne forestille os til vores skinkeschnitzel (sidste gang jeg fik en kødret i øvrigt! Ellers har den stået på lidt kyllingepålæg og æg i løbet af ugen). Pailletter og jakkesæt. Vi grinede lidt over et sært ældre ægtepar, der sad ved siden af os, og jeg tænkte på, om vi mon også ville nøjes med brød og en deleforret en dag? Skrumper mavesækken ligesom rygraden, når man bliver ældre? Det var ret en ret genial mandag og herlig markering af vores sidste bryllupsdag, bare os. Vi sluttede med grineflip over bryllupskagerest, som I måske så på story. Hvad mere kan man bede om? Tårer ned ad kinden og mine mavemuskler der dingler rytmisk på siden af min krop, Per-fekt.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Det her var outfittet. Birkenstock og en mange år gammel Ganni-kjole, som var gennemsigtig og, måske lidt kontradiktorisk, nærmest brudeagtig. Det lignede også lidt, at vi kom direkte fra rådhuset, slentrende ned ad Nyhavn. Jakkesæt og pailletter. Som om vi med min store mave bare liiige skulle nå det formelle, inden tiden løb fra os. Der blev taget lidt billeder på vejen, ja altså ikke af os selv, men turister der tog af os, så vi skulle da have haft ris med, ha! Så havde vi gjort dem endnu mere forvirrede.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Efter nærmest tre måneder – eller i hvert fald to, uden reel kontortid, så NØD jeg også at vende tilbage til sidste uge. Nu med ny kontormakker, Mille, gode søde Mille. Og en assistent, som er noget sød, Ellen. Jeg bød på kaffe og croissanter første dag, for at fejre sidstnævntes start og sjældent har jeg følt mig så voksen. En ansat. 

Jeg fik arbejdet rigtig godt igennem i sidste uge, noget mere effektivt end nogen anden dag i lange tider. Både til klokken 18 og 19 og 20. Og det er ikke den nye norm. Men jeg var endelig tilbage i en god rytme og fik lavet nogle indlæg, jeg har haft i fingrene, og generelt ryddet op. Så sindssygt rart. Ah! Sommerferien er slut, og det er så på tide!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg har sørme også savnet hende her. Og vores rubbere i køkkenet og halvgående musiksmag. Og fællesbegejstring for lyserødt. Har I nogensinde set et så lyserødt billede? Neglene! Kjolerne! Finally reunited!

Chris og jeg har delt kontor i godt et halvt år, nu rykker hun længere ned ad gangen med sine Confetti-piger. Vi kommer heldigvis stadig til at kunne dele rubbere ved lejlighed. Der er så god energi på det kontor. Det er en gave!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Note to self: Send mere sneglepost. Det er det bedste.

At åbne postkassen og nærmest blive forskrækket over, at den har fået mad – der går jo uger imellem besøgene i den. At se sit navn (familienavn i øvrigt, stadig toppen!) på en konvolut. At høre den lille flap slippe konvolutten ved berøring af mine fingre, og spændt stikke gluggerne på stilke ned i foret for at få syn for, hvad der sig gemmer. Følelsen af gætte, hvem det er fra – det er i hvert fald for kraftigt papir til at være skattevæsenet. Trække kortet op og sluge alle ordene på engang for at måtte læse det hele på ny igen i et langsommere tempo. Og så læse det igen. Igen. Før man overhovedet har kastet forsiden et blik, for så at gøre det, grine og læse bagsiden igen, igen, igen. Altså post <3 Det går for hurtigt i dag, undtagen i postvæsenet. Tak Emily og Nik for reminderen og tak for takkekort – det er aldrig for sent. Et år senere ej heller.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Vi har fået en frygtelig vane for at sidde i køkkenet igen og indtage alle måltider. Dødkedeligt! Men det er som om, de grå skyer jager os væk fra toppen og taget. Men i sidste uge tog vi det aktive valg at kalde det sommer og sidde-ude-vejr indtil det bider. Så vi så både Sharp Objects under tæpper, Den seneste DaVinci-mysterie-film med dyner og lys i lanterne og kaffe før regnen faldt. Vi suger det hele ud, for køkkenet skal tidsnok blive rammen.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Praktisk lørdag. Dem har vi haft en del af og fortsætter med at dyrke. I lørdags – oven i planteriet tog vi også i IKEA, forbi en hyndemager så vi kunne få bestilt madras til babyseng og vaskede tøj i bunker.

Adult life. Man kan nå så utroligt meget uden tømmermænd. I’m telling you. Jeg har helt glemt, hvordan man gør. Tømmermænd altså. Shit det er længe siden. Er det stadig burger og cola? For det indtager jeg glædeligt også uden uld i munden.

19 kommentarer
 1. Jeg er på svinsk, friturestegt, topsaltet halv grillkylling, når tømmermændene rammer, gerne med mayo. Og blue keld, allerhelst iskold – det hjælper på velour-følelsen i halsen. Men hey, det er jeg jo så også uden tømmermænd 😁

  Og nuuh 💓 Lyder til at I fik en skøn kæreste fejrings dag – lyder til, der stadig er et stykke vej, før I når deleforret stadiet 😂

  – A

  1. Shit det lyder også lækkert – med sprøøøødt skind. OMG. Helt rette ret. Jeg skal også have cola, chips og dip. Så kører den. Det gjorde den i hvert fald – back in the day. Kan jo fanme snart ikke huske 😂 Savner en brandert, ha! KH

 2. Elsker dine hverdagsglimt! Jeg er nødt til lige at spørge hvad model og farve hedder på de snedkers på nederste billede? Et par lyserøde skal nemlig være mine næste!

 3. Du burde være gravid for altid. Ej okay det lyder forkert… men nej hvor er du pæn med din fine mave altså!!

 4. Apropos det med familienavn: Har du nogle fifs til hvordan man lige vælger hvis efternavn, der skal være familienavnet når man bliver gift? Både min kæreste og jer hedder noget, der ender på “sen” så vi kan ikke rigtig bare sætte det sammen, men er lidt nødt til at vælge. Og hvad gør man så når begge er stolte af sit navn og gerne ser det som familienavnet?

  1. Altså vi smed begge vores efternavne og lavede et nyt navn af vores mellemnavne fra vores mødre. Så skulle vi ikke diskutere det mere 😀 Og der vandt Adams som efternavn, fordi det klingede bedst rytmisk. Men kan I mon bruge den model? Har I mellemnavne eller et der bare klingerbedre? Ellers må det jo bare blive som det bliver – enten dobbelt -sen-navn eller en af jer giver jer. Jeg elsker Widunok Wichmand men i forhold til energien brugt på at lande det rigtige navn, så tror jeg over tid, det ville have været det samme 😀 ALtså det kræver tilvænning anyhow. KH

  2. Vi står i samme dilemma, når vi skal giftes til sommer. Vi har begge to efternavne, altså fire alt i alt. Men vi er kommet frem til en løsning. I stedet for at tage et navn fra hver, så har vi set på alle fire navne og taget dem som individuelle navne. Og vi er kommet frem til ét efternavn. Så helt væk med de tre andre. Det vi har valgt, er det familienavn, som vi begge føler os mest tilknyttede til og som giver mening i forhold til hvem vi vil prioritere i fremtiden, sådan at vores kommende børn kommer til at få et efternavn, som de rent faktisk kan relatere til og kender en masse andre familiemedlemmer med samme efternavn. Vi har ikke set på om det lyder godt overhovedet, det er valgt udelukkende ud fra hvilken familie-relation vi gerne vil videreføre. Og bare til info, så har jeg givet afkald på begge mine efternavne, men det giver som sagt mening for os, og det er jo det vigtigste 🙂 Kh Katrine

  1. Det har jeg ellers været god til at tage på insta 😀 Så der var hurtigt afklaring! Det er købt hos Normann <3 KH

 5. En lampe til luften <3 Skide godt udtryk. Jeg kalder det helt forkert en lampe til loftet, men det er jo bare der den hænger. Den skal jo faktisk oplyse… luften. Det noterer jeg mig altså lige.

 6. Ved du før har sagt du helst ikke vil lave indlæg med alle dine tasker osv pga. forsikring 😛 men kunne det tænkes du kunne lave et indlæg med dine favorit tasker, funktionalitet, brug, hvad de giver til et outfit, om de er købet værd? 🙂

 7. Nu bliver jeg lige nødt til at spørge, hvilke møbler I har på terrassen, som er så gode at sidde i, at I ser tv-serier i dem?!🤔 Jeg er nemlig på udkig og nægter at anskaffe mig de der kæmpe loungemøbler i flet,synes de er hæslige!(pardon my french!)😊🙈

  1. Hehe, vi har bare en fletsofa, ældre fra IKEA. Det er fra en gammel Piet Hen Een-kollektion, så ikke til at finde længere. Men vi polstrer godt med puder og det hjælper. Puder og tæpper. KH

 8. Hej Cathrine. Du har lavet så mange gode bryllupsindlæg, og jeg har fx virkelig kunne bruge dit indlæg om den gode tale. Kunne du lokkes til også at lave et indlæg med idéer til søde/unikke/personlige bryllupsgaver? Det kunne være fedt 🙂

 9. Jeg drømmer om at blive gift i lige præcis den Gannikjole på et tidspunkt 🙂 Og hvor ser du dog helt fantastisk ud!

Læg en kommentar