Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Jeg føler virkelig vejret pt. Jeg har haft en ulden, let frakke på for første gang i går, og det er så lækkert. Jeg elsker denne her tid, hvor man både kan have bare ben, strik og frakke på. Klart min “smarte” tid på året, hvor der er mest sjov i skabet og uendelige muligheder for at kombinere.

Helt efter sæsonen så er vi også klart gået i “fikse-indendør/komme-på-plads”-mode. Er det ikke en del af efterårs-hule-byggeriet? Vi ved, vi skal være indendøre det næste halve år, så der skal lige dimses lidt? Jeg har ligesom TO ting i hovedet; bolig og baby, haha… Hvis ikke jeg nørder, fikser, tænker, spekulerer i den ene afdeling, så gør jeg i den anden afdeling.

Men det der boligmode, det har vi i princippet været i de sidste fire måneder, siden vi flyttede hjem. Det hænger os liiiidt ud af halsen ved at være så never ending. Så nu går vi endnu mere aktivt værks, for vi orker ikke længere at have det hængende over hovedet. Vi har så meget brug for at komme på plads. NU! Så weekenden er primært brugt på at rydde det gamle soveværelse, en tur i IKEA (igen) osv. Det rykker. Sådan da…

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Se nu der! Den gigantiske strelitzia har fundet sit final testing place efter at være blevet omkrukket. Det tog liiige lidt tålmodighed og kræfter og et ekstra sæt hænder udover vores egne, men nu står den. Og der bliver den stående. “Du ved godt, vi kommer til at sælge huset en dag inklusiv den plante, ikke?”. Adam mener, den skal på salgsopstillingen under løsøre, haha! Den kan ikke rykkes en millimeter med sine små 450 liter jord i. Men yndig er den, og jeg går og vander og sprayer den med vand på bladene. Den skal have det godt.

Plantenus – noget der i den grader både booster min selvtillid, når det går godt og som giver ahhh-fornemmelse undervejs. Det der med at pusle med ting med hænderne, som gør man kun kan være ét sted; tilstede, mens man gør det.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Der var engang, jeg købte en Kaj på arbejde, fordi der var det årlige “gadesalg” i “indre gade” på DR, som man kalder den store gang, som forbinder alle fire DR-bygninger på Amager. De sælger typisk alt muligt DR-merch som bøger med Hr. Skæg og bamseudgaver af diverse tv-personligheder. Og det kan man da godt kalde Kaj, ikke? Lidt af en stor personlighed. Jeg købte Kaj/Andrea til min niecer, da de blev født i sin tid, og jeg har også købt en Kaj til eget husbehov. Og nu er det der endelig, behovet. Udover Fridas trang til at lege og bide i ham – de der udstikkende øjne; kæmpe hundebide-vinder. Hm… Nu er han pudset af og klar til blive krammet og savlet på af andre end Frida.

I var mange, der gav jeres stemmer tilkende på, om man kan hænge sig selv op i storformat i hjemmet. Jeg var sgu lidt i tvivl, hehe… Altså idéen var jo god, sådan lidt “kunst” på væggene, specialtrykt på lækkert fotopapir. Men da jeg først stod med den i hånden indrammet, så syntes jeg, vi var gigantiske. Sådan, to styks mennesker i skinnebenslængde. Det var lidt voldsomt. Men I sagde go, så det gør vi. NU skal vi bare beslutte, hvor vi så skal hænge. Om det er i soveværelset eller i stuen, eller hvad vi finder på.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Der var lige en enkelt hed sommermorgen i sidste uge, og det var også den dag jeg endte med at fare og fise rundt allermest. Blandt andet til Trines launch af sin lille Essie-kollektion. Hun har samlet sine yndlingsnudes, en klassisk rød og en lyserød i en sampak. Sidstnævnte er ‘Lovie Dovie’, som var mit eget allerførste Essiekøb i tidernes morgen, og den eneste neglelak jeg nogensinde har tømt og genkøbt. Det sker jo aldrig, jeg har altid tænkt, HVORFOR laver de neglelakker så store?! Man kommer jo aldrig til bunds! Men det er den perfekte lyserøde lak, så jeg forstår så udmærket valget for Trine.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Yndlings yndlings yndlingsjakke altså. Det er et af mine til dato bedste vintagekøb, den der. En ægte damejakke med fylde og form fra Courrèges med glimmer på knapperne. Det må være en 80’er model ikke? Ligesom mig, høhø… Jeg føle mig smart, hver gang jeg har den på. Også til en lyserød onsdag som i onsdags.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Kan I ane rodet i stuen? Daybedden er fyldt med Adams tøj, ligesom stuen er indtaget af to tøjstativer til alle hans suits og skjorter, så længe vi laver børneværelset. Baby og Adam kommer nemlig til at dele skab for nu. En god meter til hver og så har jeg en plan om at bygge en hule midt imellem de to skabe. Det tror jeg, kan blive ret fint. Adam kan ikke heeeelt følge min fantasi, men han tror på, at jeg tror på idéen. Sådan foregår det tit herhjemme, hehe…

Jeg skal nok vise jer det, når vi når dertil. Lige nu er vi i spartle/slibe-mode og ret langt fra at bygge op igen. 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Første måltid af en lillebitte håndfuld præ-baby. Jeg har booket os ind på tre-fire forskellige spisesteder. Morgenmad som aftensmad. Og det her var hovedretten på Alouette, som var en stor oplevelse. Fra vi parkerede bilen til vi gik derfra. Overmætte. Den der sauce – den var jo nærmest karamel. Så svinegod. Menuen er fast hver aften, så man får bare lov til at blive overrasket. Og det gør man. Eij… Jeg bliver lidt lykkelig af god mad.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Og inden vi tog ud, tog jeg mig lige en halv time ekstra til at gøre lidt særligt ud af mig. Jeg er faldet helt af på den med at bruge læbestifter. Det var engang min signatur! Og det gør bare så meget for ansigtet, synes jeg. Så reminder til mig selv; husk lige læbestiften i tasken. Indtil jeg skal have “baby-kysse-klare”-læber, og jeg igen indstiller for en tid.

13 kommentarer
  1. Jeg ved ikke, hvad der i indlægget fik dig til at tænke sådan, men nøj et helt vidunderligt kompliment. Tak, helt nede fra maven <3 KH

   1. Ja, der vil den sikkert passe godt ind. Billedet står også rigtig flot til jeres mørke vindeltrappe. 🙂 Og så må jeg altså lige rose billedet igen. Hold nu op hvor er det flot altså! Det har så meget sjæl og sådan lidt en new yorker vibe, hvilket gør billedet ret unikt.

 1. Jeg bookede straks bord på Alouette da jeg så det i din storie! Jeg glæder mig helt vildt meget 👏🏻👏🏻👏🏻
  Det er min tur, til at arrangere date night og jeg er sikker på, at min mand ikke kender stedet, så jeg kan overraske ham dobbelt 😃

 2. Du var hovedkilden til min inspiration til selv at bruge læbestift, og jeg elsker det! Den mindste anledning – det er jo mandag! – og læberne er malet, hehe. Så tak for tips og tricks, dengang 💋

  Knus

 3. Jeg er viiiild med ideen med billedet <3
  Det vil jeg også have fra vores bryllup – nu bare til at udvælge det helt rigtige billede!
  Hvor har du fået det printet hente? 🙂

 4. Hej Cathrine, jeg faldt over dette gamle indlæg i min søgen efter flotte vindeltrapper. Jeres er da bare SÅ flot! Kan du hjælpe mig med en forhandler? De bedste hilsner,
  Annemette

  1. Den er lavet til stedet – men kan faktisk ikke anbefale dig firmaet, de var nogle tumper at arbejde med og meget lidt serviceorienterede, så det vil jeg helst ikke ud med. KH

 5. Tak for svar – tænkte nok, at den var lavet på stedet! jeg har haft fat i en smed, som kommer forbi, og vil vise ham dit billede til inspiration 🙂

Læg en kommentar