Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperfrida

– og glædelig første efterårsdag!

Første september! Hurra! Fordi…

 • September er runner up til verdens bedste måned efter maj – det er de der vippemåneder. De er bare så skønne! Vejret er blandet, man mærker virkelig skiftet, det er så livsbekræftende, synes jeg! Bladene begynder at blive røde men hænger endnu på træerne. Hvis man er så heldig at få Indian summer, så sætter man så ekstra ekstra meget pris på den, fordi man ved, det er på lånt tid.
 • Man begynder at vende næsen lidt indad. Jeg gør i hvert fald. Både i hjemmet – jeg har lyst til at fikse og bygge rede. Og det kommer altså ikke kun pga. baby. Det kommer hvert år til mig. Jeg rykker lidt rundt, køber måske en ny pude og gør ved. Men jeg får det også sådan på følelserne, jeg får lyst til at kigge indad. Sommeren er fed, vi er alle outgoing, out and about og alt det der. Men nu kommer tiden til at kigge indad og arbejde lidt med mig selv. Selvkærlighed og selvreparation oven på en sommer oftest med så meget gang i den og tusinde grill- og vinaftener, hvor man ikke har ligeså meget tid til at mærke efter, fordi man skal nyde, nyde, nyde det gode vejr.
 • Og så er september ekstra fin i år, fordi jeg endelig kan sige “… i næste måned”, når folk spørger mig, hvornår jeg nedkommer. Jeg er her, endelig. Og jeg kommer til at tude bare ved tanken. Det havde jeg nær aldrig troet skulle ske på de mørkeste dage i efteråret sidste år.

Så glædelig, glædelig september. Og glædelig weekend! Hvad skal I bruge den på?

Vi har haft en liiidt hård uge her, både med lidt vel meget rend og efter-arbejde-aftaler. Men også vel meget lægetid.

Onsdag fik vi en akut tid hos dyrlægen, fordi Fridas øje ikke blev meget bedre, efter at jeg har havde forsøgt at dryppe det fint igen over nogle dage. Hun har haft så meget bøvl med sine øjne gennem tiden, så jeg vant til lidt af hvert med dem, men denne gang blev det ene øje bare mere og mere mælkehvidt. Så kom hun til dyrlægen, der konstaterede et sår på hornhinden (det har hun også haft før) og efter en hel del ventetid hos dyrlægen kom jeg hjem med tusinde øjendråber og skulle give hende hver anden time hele døgnet, og så et tjek igen torsdag.

Torsdag var deres øjenekspert på arbejde, og han konstaterede, at en operation var nødvendig. Så hele dagen var Frida indlagt og fik fikset såret. Hele venstre øje er nu syet sammen (og det ser drabeligt ud på min story), så det kan få fred til at hele. Hun er sådan en stakkel, men på næste fredag skulle alt være godt igen. Lille mus.

Og samme dag, torsdag, tog jeg til lægen efter vel mange plukkeveer. De konstaterede forhøjet puls og sendte mig på Herlev – man går med livrem og seler for at sikre sig mod svangerskabsforgiftning fx. Jeg måtte af sted mod Herlev, og der blev kørt kurver på mig – de kunne godt se en del plukkeveer og konstaterede en blærebetændelse – heldigvis ikke ligeså graverende, så jeg er på penicillin og har været helt færdig lige siden.

Vi er nogle sørgerlige typer, Frida og jeg. Men snart friske og fikse igen. Og i dag skal vi først og fremmest feste – min gode veninde Tilde skal giftes med sin Anders, og jeg har glædet mig lige siden nytårsaften. I morgen kommer min mor ind og hjælper med at male på børneværelset. Her bliver bare så godt, så godt. Snart!

Hav den dejligste weekend, hvad end den består af!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Rockpaperfrida

3 kommentarer
 1. Åh stakkels Frida, hvor er det synd for hende. Det gør så ondt, når ens kæledyr ikke er friske. Sender hende en masse nus 🙂 Og god bryllupslørdag til jer. Vi var til et stort bryllup i sidste weekend. Nu glæder vi os bare endnu mere til at det bliver vores tur næste sommer 🙂
  Kh Katrine

 2. Stakkel Frida, føler med hende og jer.
  Min nabo(jager) fik skudt ind på min fold og ramte mine heste og især min godt arbejderhest blev ramt ved det ene øje.
  Jeg dryppede i lange tider, vaskede osv. dyrlægen var her så tit. Desværre gik der så meget infektion i, at øjet begyndte puffe ud og der kom store hævede lymfekirtler, han måtte aflives og jeg tilgiver aldrig min “skide” nabo.
  Håber dog jeres dyrlæge reder Fridas øje i tide.
  Havde jeg vist et øjeproblem kunne være så alvorligt, så havde jeg vagt at få bortopereret min hests øje i tide.
  Hold godt øje med hende og lad dig ikke skræmme af min oplevelse, men tag øjeproblemer hos dyr alvorligt!
  Knuser, hilsner og en god weekend til jer alle:-)

 3. Min killing har også sår et på hornhinden, og vi er i gang med alle mulige slags øjedeåber, salver, og tabletter.. de stakkler! <3

Læg en kommentar