Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

So long week! – er det ikke lidt det, der er udtrykket på billedet? Goodbye Ruth!

Jeg lyder mere og og mere som min farmor, har jeg lagt mærke til. Med mit motto; “oppe fra og ned” – det siger jeg efterhånden dagligt. Omkring fødsel og alle livets andre uforudsigeligheder. Men ligeså meget, når jeg siger, at tiden går hurtigt. Men gør den ikke det? Har det ikke lige været weekend?! Og nu er det tid igen! Om jeg begriber det! Igen, farmor udtryk.

Men det er weekend igen og i dag – min barselsdag. Fredag hygger jeg mig mest af alt. Det er noget nyt jeg begyndte på i sidste uge. Det må være kompromiset, den forlængede weekend, når jeg arbejder op til fødsel. Jeg skal fx klippes. Og drikke en kaffe med en god veninde. Og så skal jeg forhåbentligt se Vild med Dans i aften. JA! Store ambitioner. Jeg har ikke set VMD  i nærmest et årti. Men nu man har en sofa at slænge sig i! Og så er det da også ægte kendisser, der er med i år. Det hjælper på underholdningsværdien. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvem jeg hepper mest på. Om jeg skal være kollegial og stemme på min gamle P3-redaktør Adam. Eller Signe. Eller sympatiske Esben. Eller seje Laila! Eller pæne Simon. Eller søde Lucy – hendes “jeg har aldrig følt mig smuk”-kommentar i sidste uge, helt grådkvalt, åhr kvinde <3 Jeg hepper på dem alle. Og så er der jo musical-tema i aften. Højdepunktet. Garanteret på min weekend, haha!

Og så skal vi ellers slappe af. Vi skal slappe af, mens Adam maler. Never ending story, hehe… Vi kommer ligesom bare ikke helt i mål med lidt småklatteri her og der. Nu skal det fikses! Og det ved Adam ikke endnu. Men mon ikke han kan lokkes med direktørsnegl?

Hvad har I af planer? Stemmesedler til VMD? Unifest? (åh, i weekenden er det ti år siden “Kun for mig” med Medina udkom, og det var den helt store sang for mine studieveninder og jeg, da vi startede!) Malerarbejde som os (eller bare Adam)?

På en skala fra sofaaftryk til stiletter, hvor er vi?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Fotograf Julie Bjarnhoff, Dagens, OOTD

28 kommentarer
 1. Det er også ti år siden, jeg startede på uni i disse dage, men jeg vil gå på vinbar frem for til Danmarks Største Fredagsbar og universitetets 90-årsfødselsdag. Sådan ændrer ens liv sig jo 🙂

 2. Her står weekenden som mor til to (dreng på 9uger og Pige på 3 år?) på familiehygge.. tid sammen alle fire, hverdagen er hurtigt, trods barsel! Og så skal den store og jeg til yoga imorgen – det er vores ting, vores tid – og jeg glæder mig ❤️
  God weekend..

  1. Ej hvor lyder det dejligt Camilla, yogatid, bare jer. Det er da en drøm. Det må jeg skrive mig bag øret. Har godt læst lidt om, hvor skønt det er for egen kropsforståelse for børn at dyrke yoga. GOD fornøjelse <3 KH

 3. Sofa, VMD og fredagsslik. Når man kun er på 3 uge på arbejde efter barsel – så er man TRÆT om fredagen 😀 Og når resten af weekenden står i svigerfamilien tegn, så er det virkelig skønt med en fredag uden fart på. God weekend til dig/jer 🙂

  1. Jeg kan godt se, vi skal have skaffet noget fredagsslik 😀 Jeg kan levende forestille mig en følelse af komplet udmattethed. Op med benene! Det er velfortjent. KH C

 4. Jeg skal på en lille weekendtur til skønne Århus med en flok gode veninder. Vi er fynboer, så det føles liiidt som en ministorbyferie, og den skal uden tvivl stå på bytur, god mad og masser af snak 😊 god weekend til dig, søde Cathrine.

 5. Jeg skal til første scanning efter et vellykket IVF forsøg her lige om lidt. Jeg er så nervøs for at der ikke er noget hjerteblink -selvom jeg har følt mig virkelig gravid de sidste par uger (hej heldagskvalme og store babser! og farvel jeans!). Men nu hvor det nærmer sig tror jeg overhovedet ikke på at der er noget… det er sikkert bare noget jeg har bildt mig ind (tænker min onde hjerne). Så min weekend bliver rimelig meget bestemt af hvad vi kan se på den lille skærm. Hvis alt er godt (7-9-13, knock on wood osv) har mig og min kæreste planlagt en tur i biffen for at se BlacKkKlansman og morgenmad på 108 🙂

  1. Jeg krydser alt jeg kan for jer Laura – og den følelse, den der sortseer, den har ramt mig så mange gange de første tyve uger. Han hang ved 😉 Måske I skal gå i biffen og på 108 ligegyldigt hvilket svar I får <3 KH

 6. Jeg skal en tur til Edinburgh efter at have fået grønt lys fra lægen i går (det er bare lidt lav blodprocent kombineret med lavt blodtryk, der driller).

  Det er sidste ferie bare os to, inden der kommer en lille dreng til december.

  Så: Frem med paraplyen og de gode gåsko, og så er vi klar❤️

  Håber jeres weekend bliver skøn☀️

 7. “På en skala fra sofaaftryk til stiletter”, haha!
  Nå, men her står den klart på sofaaftryk! (Stiletter går jeg aldrig i. Desværre. Min fod er lidt for bred, og vist også lidt plat, og en kronisk smadret hofte gør det heller ikke bedre. Men der er 35 cm forskel i højden på min mand og jeg – og jeg er den mindste – så jeg gad virkelig godt stiletter engang imellem. Og de er jo så FINE!…)
  Anyway; sofaaftryk, aaaahh! Jeg fik gjort rent igår, der er bestilt varer, og vi er klar. Mine to teenagere (som i dén grad også er nogle hygge-gøj’er) ser også frem til en rolig weekend. “Skal vi virkelig SLET ingenting, mor?” Haha.
  Ha’ en dejlig, dejlig weekend! 😊 Sofa-kram herfra!
  (Det lyder i øvrigt RET fornuftigt, at du drosler lidt ned på arbejdet. Der ér jo en grund til, at barsel eksisterer.)

 8. Det er 8 år siden jeg startede på min uddannelse og festede løs næsten hver fredag.
  I aften bliver det sofa hygge med min mand en 2 årig og en baby på 10 uger 🙂

 9. Jeg skal til lille koncert med Peter Sommer – i Nysted af alle steder (Det er på Lolland for de indviede 🙂 ) Min kæreste har sommerhus på Lolland- min familie på Falster. Så vi er heldige på den front. Det bliver SÅ dejligt med en weekend på vores sydhavsø (-er) Jeg håber på godt vejr- men også lidt på noget efterår så vi kan tænde op i brændeovnen 🙂 MEN først skal arbejdet færdigøres foran computeren….. derfor denne overspringshandling 😉 GOD WEEKEND

 10. Jeg smutter til Looooondon i morgen! På tøsetur, med medblogger og søster <3
  Dét er faktisk den bedste slags weekend plan, jeg kunne forestille mig.
  Så idag står den på pakkeri, biblioteksbog-aflevering, posthustur, apotektur og slutteligt Ishockey i Gigantium med min kæreste i aften.

  – A

 11. Jeg skal heeelt ned i gear! Har ikke holdt sommerferie i år, og dette semester har budt på 4 ugers praktikforløb fra start – og nu er jeg ovre dét 👏🏼 Det skal fejres med en weekend, hvor jeg kun skal lave ting af lyst. Har et par træningsaftaler og en bio-date – that’s it 😍 Rigtig god weekend til dig og dine nærmeste, skønne Cathrine 💋

 12. Min kæreste og jeg er netop startet i IVF (som i denne her uge). Jeg føler derfor, at jeg fortjener at forkæle mig selv. Jeg overvejer derfor kraftigt, at smide 1500kr efter et par sko (!!!!! Helt hul i hovedet) som jeg virkelig godt gad gå efteråret i møde med.
  Tjaa, det’ så mine fredagsplaner🤦🏽‍♀️😅

 13. Min weekend står på bryllupsfest. Min egen endda 😀 Vi blev gift på rådhuset for flere måneder siden og i morgen holder vi fest med vores bedste venner og familie. Jeg glæder mig simpelthen så vanvittigt meget, det er helt vildt! Jeg bliver så rørt over at alle skriver, at de glæder sig så meget til at dele en dag i kærlighedens tegn med os. Og jeg er så spændt på taler og indlæg som folk har øvet sig på. Jeg har lige læst min egen tale højt for mig selv og jeg står allerede og flæber, så hvordan skal det ikke gå i morgen 😀 Nå, det blev lidt langt og det var ikke meningen. Men jeg er ved at boble over, haha!

  Ville egentligt bare skrive at jeg har læst din guide til ‘den gode tale’ igennem og brugt til inspiration. Og jeg læste alle dine indlæg fra din og Adams store dag igennem IGEN den anden dag, og slugte det råt 😉 Jeres dag så virkelig fantastisk ud. Rigtig god weekend!

  Kh
  Maja

 14. Jeg skal se min kæreste ind i øjnene. Sådan meget. Han har lovet stearinlys og HP- filmmaraton på sofaen. Vi er langdistance i hverdagene, så weekenderne er hellige for tiden. ..Det er altså utroligt hvor meget man kan savne sådan en gut! Kærlighed er fanme dejligt altså!

 15. Den står ret meget på sofaaftryk og Vild med Dans 🙈 Jeg lever i en verden der består af benægtelse, rædsel og positivisme 😅 Skal forsvare mit kandidatspeciale på onsdag, og det er nok det vildeste nogensinde.. Jeg laver NADA fordi jeg mentalt er så færdig, og samtidig skider jeg grønne grise af nervøsitet 😂 Så jeg skifter lidt mellem at være optimist: ‘det kommer til at gå skide godt’ og den vildeste pessimist til slet ikke at vil anerkende, at det faktisk sker nu! Fem års studier på universitet er slut, altså som i virkelig slut på onsdag når jeg forlader lokalet og forhåbentlig er en titel rigere 😱 Det er vildt og jeg kan slet ikke håndtere tanken om at gå fra studerende til voksen med voksenjob 🙄

 16. Min weekend står på en god blanding af weekend og hygge; sådan må det være, hvis det uge ikke skal blive et mareridt.

  I aften byder på 30 grammatikprøver, der skal rettes; i morgen er der brunch på programmet og dernæst akademisk artikel-skrivning; og søndag kigger en savnet eksil-jyde hjem fra KBH ❤️ … og så er det ellers tid til at gøre klar til en ny uge (og evt. rette eller skrive det, jeg ikke har nået inden da…). God weekend 😊

 17. Min weekend er ganske travl i denne omgang. I går aftes kom jeg hjem kl. Ni efter en 13 timers optagedag til netop film- og medievidenskab. Sikke en dag, men heldigvis skulle jeg ikke med ud at skyde i dag også. I dag står den på zoologisk have og studiefest i aften, og i morgen står den på skovtur og middag hos min kærestes familie. Heldigvis har jeg fri mandag, så der har jeg mulighed for at ordne vasketøj og andet praktik.

 18. Åååh, jeg havde en date night med en dejlig mand i går (kendt ham i mange år, og pludseligt er vi nu all over hinanden!) – fantastisk mad, lækker vin, høje grin, bløde kys, after dinner drinks, holden-i-hånd over brostenene i regnvejret, vågne op liggende i ske, lyden af kaffemaskinens hosten, lave morgenmad sammen, flyde på sofaen… kæft, jeg håber, den her periode fortsætter ud i det uendelige!! <3

  I aften fest med arbejde – høsttema, og jeg skal naturligvis være klædt ud som ko sammen med kollega! ;-D Det bliver så vanvittigt sjovt! (Og jeg er i øvrigt tættere på 40 end på 30, men det betyder absolut ikke, at jeg er voksen, haha!)

Læg en kommentar