Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Godmorgen søde piger,

jeg håber, I har haft en dejlig og lang weekend! Vi har arbejdet det meste væk; klippet efeu (never ending story), malet (mine forældre og Adam har), vasket tøj – og ligget på sofaen. Adam og jeg har et nyt ritual. Vild med Dans. Den mest sandsynlige måde for os at få lidt fest og glimmer ind på en weekend, haha! Det er nu ret hyggeligt, selv om jeg synes, det er aaaalt for langt. Det varer jo ligeså længe som Melodi Grand Prix!? Hver fredag?! Ej, skær da lige lidt ned – vi er nogen, der skal holde os vågne!

Nu hvor vi faktisk har en sofa og fået fjernsynet hængt op igen, så føles det lidt mere som et hjem her. Så dejligt. Og på rette tide. Vi har boet i en undtagelsestilstand lige siden januar! Pakket hus ned, boet i Carlsberg Byen og så flyttet hjem igen i et længerevarende byggerod. Wauw. Det var lidt sejt. Men lidt for lidt – vi kommer på plads.

Jeg står med det ene ben ude af døren, for hertil formiddag skal jeg til rebozo vendingsforsøg. Jeg er så mega spændt. Kan det mon lykkes at rokke ham fri af bækkenet? Jeg tvivler men giver det et forsøg!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Spontane dates er nu engang nogen af de bedste. Ligesom impulsive fester. Ingen forventninger, bare samvær.

Forleden aften var vi ude med Frida med målet om at hente en pakke, og så tog vi en hurtig beslutning om at spise middag undervejs. Vi var begge for trætte til at gå igang med kokkeriet så valget var en pizza med hjem eller at sætte os et sted i en lille time. Det blev det sidste, og fordi Frida var med, blev det til en middag uden for. Meget muligt den sidste af slagsen men pakket helt ind i uld, så gik det. Og det var så dejligt.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Den unge kvinde bag de her fine collager og min nye assistent – mød Ellen. Sød, sjov, flittig, ydmyg, detaljeorienteret og bare topsejl – og 19 år. Hende er jeg glad for!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Det her var en sej, sej oplevelse. At holde en lille intim-koncert med nogle af jer i Mikkellers Baghave. Det er forhåbentligt ikke sidste gang, vi gør det. Det var virkelig en stor fornøjelse – både at møde jer (selv om jeg bliver mega genert, når I sådan lige kommer væltende på engang), tale med jer, kramme men også at kunne give jer en rigtig og særlig oplevelse. Det var jeg ret stolt af.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg fik hoppet med på en lidt spontan date. Jeg var ude og skyde billeder med Julie, og aftalen var lige at slutte på en god kaffe. Så kommer Emily forbi og skal have en kaffe til hånden, og hun har taget en lille treat med til Julie, hun ville droppe. Og så ender det med at vi alle tre går hjem til Julie og Yrsa (hendes søde hvalp) og hænger en times tid. 

Jeg har generelt skruet gevaldigt ned for ambitionerne – eller måske bare intensiteten i kalenderen i løbet af ugen. Det er min egen kompensation for ikke at have en traditionel barsel – mindre rend og mere ro. Så derfor var der plads til det impulsive og en kvart kardemommesnurre sammen med to søde piger, mens regnen slog på ruden.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Muligvis ugens største begivenhed? Haha! Vores sofa kom endelig, og jeg skal love jer for, at jeg har nydt den siden. Mandag fik jeg pludselig besked om, at den var ude til levering. Der kom en enkelt mand og læssede den af og kørte igen. Jeg troede egentlig, jeg fik den båret op – jeg har betalt i dyre domme for leveringen, men nej sgu. Den stod bare der i gården. Shit! Og pakken var gigantisk – det slog mig også pludselig, om je nu egentlig havde styr på, om den overhovedet kunne komme ind – så jeg rendte og målte døre op, sofa op. Det var knebent!

Hvem ringer man til med kort varsel (for at undgå regnvejret), som kan bære op? Et flyttefirma fandt jeg ud af, hehe… Indenfor to timer kom der to friske og brede fyre, de løftede lige hovedøren af og fem minutter senere stod sofaen på 1. salen. Phewha! Alt lykkedes. Apropos hvilke typer man er – den klare “det går nok”-type slår til igen, hehe… Og det gør det jo!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Julies søde hund, Yrsa. Hun har det stadig, hvor hun stadig er klodset og ubevidst om sin krop og størrelse – det dejligste stadie, altså. SØØØD! Kæmpe poter, slank krop. Hun bliver en meget yndig boxer. Og så glad – især for pærer!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, hverdagsglimt

Smaaaart, haha! Jeg kan nu bruge maven som bord! Genialt, når man ikke rigtig længere kan nå ind til bordet og derfor konsekvent spilder på dunken. SÅ smart. 

15 kommentarer
  1. Hvilket flyttefirma endte du med at booke? Står selv også skal have båret et stort skab op – og min kæreste kan nok ikke få fri til at hjælpe, så jeg tyr nok også til flyttemænd 😉 og altid dejligt at følge med!

    1. Jeg tog det første jeg ringede til, men tror alle kan levere på den front 😀 Det er en lille opgave for dem at få båret noget op og ned. Det var Jonas og det kostede 900-something i timen, plus det samme for transport. KH

  2. Hils Ellen og sig hendes outfit på billedet er flot flot flot 👍 Gid jeg havde haft den udstråling of selvtillid som 19 årig.

  3. Hej Cathrine,
    Hvad er din holdning til “må og ikke må spise” under graviditet? Jeg er selv gravid og har skåret alt fra så som kaffe, ost (medmindre jeg selv har købt den), råt kød, tiramisu osv. Jeg ser at du spiser alle nævnte ting og ville være rart at høre dine tanker omkring det.

    1. Jeg spiser ikke råt kød, men ellers holder jeg mig til sundhedsstyrelsens retningslinjer. Man må gerne drikke kaffe – max tre kopper om dagen (jeg får 1-2 og gerne single). Man må også gerne spise ost – men sørg for at den er lavet på pasteuriseret mælk. Tiramisu er også fin – når æggene er pasteuriseret. Så det er mine tanker 🙂 Alt med måde og fornuft, men der skal også være plads til at leve for mig. Kh

Læg en kommentar