Et klart peak som professionel - da Lufthavnen ringede - ROCKPAPERDRESSES
Et klart peak som professionel – da Lufthavnen ringede

ROCKPAPERDRESSES, Cathrine Widunok Wichmand, Copenhagen Airport, Looklab, Taxfree shoppen i lufthavnen

Hvilket år! Altså baby, bygning på toppen og også snart mit første fulde år som selvstændig.

Der har helt sikkert været bekymringer med i pakken. Især det byggeprojekt – nøj, med grå hår også i slutfasen. Men hvor har der også været mange glæder.

Hvor jeg omtaler sidste år som ‘annus horribilis’, et mørkt kapitel; stop i DR, fertilitetsbehandlingen og alt det andet svære, så har der uden tvivl været mest sol over det her. Der er sikkert en snedighed til, at så kan man rigtig sætte pris på, nyde, tage det gode ind, når man kommer lige fra mørket. Selv om man lige må misse lidt med øjnene, når solen bryder frem. Man skal lige tro på det og turde lægge bekymringerne til side.

i samarbejde med Copenhagen Airport/Københavns Lufthavn og LOOKLAB

ROCKPAPERDRESSES, Cathrine Widunok Wichmand, Copenhagen Airport, Looklab, Taxfree shoppen i lufthavnen

En af mine helt store stoltheder, når det kommer til arbejdsopgaver, det må simpelthen være det store samarbejde, jeg har lavet med Københavns Lufthavn i år. Jeg kan huske, da Barbara (min bedste agent) ringede til mig i starten af året og bare lige luftede noget med TaxFree-shoppen og Lufthavnen. Jeg lød åbenbart til at starte på lettere uimponeret, for Barbara supplerede med, at det altså var en kæmpe prestigeopgave. Jeg kom til at hænge alle vegne derude – og hende, jeg overtog ‘ambassadør-rollen’ fra, det var altså selveste Pernille Teisbæk. Queen of danske influencere. Okay – det lød alligevel ret spændende.

ROCKPAPERDRESSES, Cathrine Widunok Wichmand, Copenhagen Airport, Looklab, Taxfree shoppen i lufthavnen

Opgaven var at være med til at skabe opmærksomhed om den nye Taxfree Shop i Københavns Lufthavn. Har I nået at besøge den endnu? Hvis ikke, så kan jeg fortælle jer, at de har lavet det vildeste ‘sminkebord’, det de kalder ‘Looklab’, så man kan friske sig op inden afrejse. Og få lidt kærlig omsorg af professionelle makeupartister, har man lyst til det (er der snart nogen, der lærer mig at lægge eyeliner?). Og så har de udvidet med endnu flere vilde beautymærker, som man ellers før i tiden skulle tage med hjem fra ferier. Det hele har lige fået en tand op på luksus og selvforkælelse. I øvrigt ret sjovt, for sidst jeg arbejdede i lufthavnen, i mit sabbatår, så var der ikke helt så meget luksus over det – jeg arbejdede som promoter, samplede parfumer og solgte alt fra Linie Akvavit til solbrankede svenskere til chokolader – klædt ud som Nestlé-kanin. Sidstnævnte; overdrevet varmt og virkelig mange børn, der rendte i mit kaninskridt for at kramme, haha! Lidt sjovt at komme tilbage og arbejde for dem næsten ti år senere, og så på så flot facon. Full circle.

ROCKPAPERDRESSES, Cathrine Widunok Wichmand, Copenhagen Airport, Looklab, Taxfree shoppen i lufthavnen

Jeg vidste dog ikke meget, om, hvad der helt præcist skulle ske, da jeg sagde ja til opgaven. Og mens jeg var i USA på den store ‘Visit California’-tur fik jeg et opkald fra Barbara. Den der skydning vi skulle lave om blot et par dage – og altså dagen efter jeg kom hjem fra Californien – den var pludselig om natten. Og i tolv timer. Gange to. Og imellemtiden var jeg i tredje/fjerde måned og dødtræt. Og så oven på sådan en lang rejse med mange indtryk og stramt program. Jeg husker, jeg græd, da jeg fik beskeden, simpelthen af udmattelse – og Barbara spurgte mig, skal vi trække os fra opgaven? Jeg måtte ringe hjem til min moar, kender I det? Jeg ville lige høre hende, er det helt hul i hovedet med sådan en voldsom omgang oven i hinanden? Ødelægger jeg noget? Kan min krop klare det? Kan den lille baby klare det? Og hun sagde ja og ja. Jeg stolede på det og gav mit ja videre. Vi kører.

Og hvor er jeg bare taknemmelig for det. Da jeg mødte op henad 17-tiden i lufthavnen var det med det sejeste og mest cool hold. Mette-Marie, Sus. Hele produktionen. Instruktør, lysmand, lydmand, flere fotografer, dollyer (til at kunne lave flydende billeder, hvor man ligesom ruller kameraet på en skinne – helt Hollywood), koreograf, makeupartister, stylister. Jeg har aldrig og kommer måske aldrig til at opleve det igen (før Eurovision ringer, selvfølgelig). Der begyndte jeg ligesom at forstå skalaen af projektet.

Og nu hænger vi i hele lufthavnen i kæmpestørrelser. Og hele sommeren har vores lille SATC-video kørt i biograferne. Og på Lorry, vistnok. Og I har sendt mig så mange små klip og selfies med mig. Det har simpelthen været den sejeste opgave at få. Og som selvstændig – så er jeg mega, mega stolt. At en så stor kunde, som Lufthavnen, vælger mig, plastrer mit billede med Sophie Ellis Bextor-agtig øjenskygge op i lufthavnen som millioner af mennesker har set indtil nu. Og så endda trætte-første-trimester-mig, så flot fikset, at man slet ikke tror det, af så prof typer. Det er for vildt. At få lov at blive associeret med noget så luksuslækkert som det nye Looklab (I kan se min lille tour igennem det her), få lov at opleve sådan en kæmpe produktion. Med dygtige med-damer. Wauw. Fortsæt endelig med at tage mig med på ferie og arbejdsrejser – det er så edderhyggeligt at modtage jeres snaps fra Looklab og begyndelsen på jeres eventyr ude i den store (eller lille – man kan jo også flyve til Aalborg) verden.

Må næste år byde på endnu flere vilde arbejdsopgaver. Jeg er så dybt taknemmelig – og nu med muligheden for at have bedste Ellen, som assistent til at hjælpe mig. Og jer ved min side. Jeg er så taknemmelig. Mit solskinsår. Både hjemme og på arbejde.

ROCKPAPERDRESSES, Cathrine Widunok Wichmand, Copenhagen Airport, Looklab, Taxfree shoppen i lufthavnen

2 kommentarer
  1. Synes også det er sådan en fin reklame. Og må jeg sige, at du minder mig for vildt om Carrie Bradshaw! ❤️

Læg en kommentar