Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

Det her har været en lidt sej uge! Adam var væk hele dagen i går, fra tidlig morgen til sen aften. Jeg har ikke sovet meget om natten, fordi Baby har været urolig og ked af det, og om dagen har han hængt i mine arme hele tiden (det må han nu også gerne, al den nærhed han gider – men det sætter selvfølgelig en stopper for mine udskejelser; som bad og frokost fx haha – hvilken luksus?! Som en af jer skrev på insta; “hvem har tid til skæreost?! Sådan en luksus”. Skiveskåret ost er sagen!). Lille bitte babyven, man vil så gerne hjælpe dem, men han er nok ved at øge mælkeproduktionen, som gør ham lidt utryg.

Vi har viklet, og jeg har købt slyngevuggen – som han allerede har sovet to lure i! OG jeg har booket en tid til en osteopat. Det kan jo være, han skal have lidt hjælp efter den hårde fødsel, at det ikke bare er et spring. OG – så er alt en fase. Det siger jeg til mig selv, hehe… Det er sandheden.

Hvad har I af planer for weekenden?

Vi skal på vores første tur! Og jeg er ærligt talt nervøs, hehe… For mængden af gear vi skal have med. For den lidt lange køretur med en baby. For at være til vores første arrangement med en baby. Vi skal nemlig til dåb i Vejle hos min tætteste veninde – hendes dreng er lige to måneder ældre end vores. Ret hyggeligt. Og heldigvis den slags selskab, hvor vi kan trække os lidt tilbage på et værelse, hvis han er ulykkelig.

Jeg har booket et værelse til os på Comwell i aften indtil i morgen – så hvis I har nogle gode bud på aftensmad i Vejle, så sig endelig til! Måske det bare er nemmest at spise på stedet? I virkeligheden glæder jeg mig os bare til Vild med Dans og behøver måske ikke den store middag ude. Hellere bare pizza på værelset? Man kan være heldig, at de har roomservice!

Vi kører hjem igen i morgen efter dåben, og så skal vi slappe. Jeg er ret spændt på, hvordan både han, og jeg tager alle indtrykkene, så resten af weekenden bliver med ro.

Hvad er jeres planer for weekenden? Bland-selv og takeout? Vild med dans? Stiletter og en ordentlig skid på? Ejj, jeg kunne godt tage et glas vin i aften, når vi er fremme, haha!

rockpaperdresses, Acacia, Cathrine Widunok Wichmand

10 kommentarer
 1. Jeg kørte i sidste uge, sammen med en håndfuld veninder, fra Odense til Vejle udelukkende for at spise hos “Nara Sushi”. Vi blev IKKE skuffede! Ha’ en dejlig weekend :-)<3

 2. Jeg havde god hjælp af en kiropraktor efter lang fødsel som endte med kop. Min pige havde hold i nakken, viste det sig.

 3. Madindustrien – er sikker på at det vil falde i jeres smag. Og Michelle er så sød og skøn , at i helt sikkert er mere end hjerteligt velkomne med et lille myr <3 overvej dog lige at booke bord , så det er ret populært . Og ellers , remoladen ! Med udsigt over fjorden 😊 eller memu , deres bistro (ikke Michelin) de har altså også nogle seriøst gode retter 👌🏼

  Kh Trine , Vejle

 4. Det lyder spændene med af få Baby med ud i nye omgivelser! Jeg er ikke i nærheden af at skulle have børn endnu, og må indrømme at jeg bliver lidt forpustet ved tanken om at skulle tænke så meget i praktik med sådan en lille en på “slæb”.
  Jeg har muligvis spændt mig selv lige hårdt nok for denne weekend, med hele to fester i aften(jeg får altid dobbeltbooket mig) og en vagt på mit arbejde i morgen fra 8-17, direkte efterfulgt af date-night med middag og det hele. Søndagen er heldigvis mere chill, og jeg får forhåbentlig tid til at pleje hvad der på det tidspunkt kommer til at være to-dages tømmermænd.

 5. Jeg har ikke børn, men jeg forestiller mig, det er lidt ligesom, når man tager på ferie og ender med at have pakket en masse ting, man alligevel ikke får brugt. Men som man naturligvis troede, man ikke kunne undvære. Gud, hvor har jeg været der mange gange 🙂

  Vi skal til Phlake koncert i DR Koncertsalen. Sådan en hvor man sidder ned og drikker vin i pause. Når man er blevet for gammel til fadøl og Vega 🙂

 6. Vil bare lige sende en krammer og et ønske om en god og hyggelig tur til Jylland. Det er bare sejt at være alene med sådan en lille størrelse og ikke få dækket sine basale behov fordi man har så travlt med at tage sig af et andet menneske. Gode råd er irriterende men alt er en fase – lige pludselig kan han ligge lidt selv på sit legetæppe mens du spiser en mad. Min icsi dreng fra oktober sidste år har fuld fart frem i verden og absolut ikke tid til at putte med mor så kan jeg blive helt nostalgisk ved tanken om hvordan det var da han var helt spæd – også selvom det var det hårdeste nogensinde 😅

 7. Det lyder som en dejlig weekend med den mængde eventyr man nu kan overskue med en lille baby! Min weekend står på lidt af hver. I aften pakker jeg flyttekasser ud efter at være flyttet sammen med min søde kæreste i onsdags – praktisk, men godt. I morgen skal jeg til fest af den store slags, og søndag står den på samvær med familien. Så en god omgang blandede bolcher, må man sige. Jeg håber, at det går godt med en weekend ude med den lille fyr 🙂

 8. Min weekend er noget af en rodebutik. Den startede i morges med morgenmad hos en af mine bedste veninder og hendes mand, hvor vi fejrede min venindes fødselsdag. I morgen holder hun stor fest. Søndag skal jeg skrive lidt på den eksamen, som jeg har fået i dag… Og på mandag skal jeg til forundersøgelse i Horsens, hvilket betyder, at min fertilitetsbehandling officielt går igang. Så der er mange følelser på spil af lidt af hvert denne weekend. Jeg nyder min (måske) sidste vilde privatfest, er lidt seriøs med min eksamen, og er SÅ spændt, nervøs, lykkelig og og og.. Jeg er gennem hele følelsesregistret, for jeg glæder mig så afsindigt til mandag! Kom så weekend.. Du må gerne gå lidt stærkt, så jeg kan komme et skridt tættere på at få den baby, der venter på mig derude i fremtiden.

 9. Jeg blev mor til den dejligste dreng for et lille år siden. Jeg kan huske, at jeg i starten smurte madpakke til mig selv, når jeg skulle være alene med ham i hverdagene. Så var jeg sikker på at få frokost 😄

 10. Igen ligner min weekend din til forveksling. Vi er netop kommet hjem fra diamantbryllup i Grindsted med lillen, der er 18 dage gammel. Det var en udfordring – mest for mig, haha! Hun tog turen derover i stiv arm, og hjemturen klarede vi med en smule hys-hed.
  Nu står den på afslapning hjemme. Mon jeg får to sammenhængende timers søvn i nat?

Læg en kommentar