Bryllupsfest på en mandag - ROCKPAPERDRESSES
Bryllupsfest på en mandag

rockpaperdresses, Bryllup the book, Something old, something new, something borrowed, something blue

Helt i går, syg i dag. Jeg havde det faktisk også i weekenden. En kæmpe forkølelse under opsejling. Men så var det som om, min krop hankede op i sig selv i går, fordi den skulle præstere, og i det sekund vi gik fra receptionen henad 17.45, så kom den stormende. Snot, hoste, tungt hoved, hele baduljen. Den manglende eller afbrudte søvn er vist to blame. Det er min fornemmelse. Men så er det jo fint, at jeg kan lægge mig lidt på langs (hvis Eddie gider).

rockpaperdresses, Bryllup the book, Something old, something new, something borrowed, something blue

Men hold nu ferie for en dag i går. Vi havde talt op ad døre og ned ad stolper, Emily, Christina, AC og jeg, om hvad vi havde lyst til i går. Reception med venner og familie? Event med kolleger? Bare fejring, os otte? Eller droppe det hele – for december er altså okay travl for de fleste.

Men hvor er jeg glad for, at vi gjorde det! Markerede dagen mere, end jeg fik gjort i fredags. Det fortjener det da. Det er et godt og vel et års skrivearbejde. Og hvor tit skriver man en bog? Måske min første og sidste?

rockpaperdresses, Bryllup the book, Something old, something new, something borrowed, something blue

Vi havde fået fantastisk hjælp af flere partnere for at få dagen til at ske – de stillede sig så flot til rådighed og sponsorerede flere dele af festlighederne. Hotel Danmark lånte os et lokale, vi kunne være i. Et lille intim rum med ild i pejsen og udgang til den lille gårdhave. Moët et Chandon sørgede for de smukke lyserøde bobler. Kagekompagniet leverede en virkelig flot og velsmagende ‘naked cake’, som det hedder, når smørcremen er trukket rimelig tyndt op på kagen. A Table Story lavede det vildeste bord – tanken var at lave en mini-bryllupsopdækning, altså et bord kun til pynt. Og så sørgede de for den vildeste blomsteropsats til at ‘kramme’ kagen. De to gode kvinder bag er i øvrigt mine to nye kontormakkere, efter Trine og Mille er smuttet. Dem glæder jeg mig til at sidde med! Confetti by Panduro sørgede for kæmpe balloner.

rockpaperdresses, Bryllup the book, Something old, something new, something borrowed, something blue

Det var virkelig, virkelig en fin dag. Og til jer der spørger – bogen kan findes i Bog og Idé, på Arnold Buscks hjemmeside, Saxo og de steder, der ikke har den på lager – den kan bestilles.

Det føles SÅ godt at have fået sendt den godt af sted. Nu skal jeg pleje mig selv lidt og nusse mit barn… Og nårh ja, til allerførste (blide) træning efter fødslen. Wish me luck!

rockpaperdresses, Bryllup the book, Something old, something new, something borrowed, something bluerockpaperdresses, Bryllup the book, Something old, something new, something borrowed, something blue

Og det med baby til reception? Det startede sådan okay, men han blev så ked af det. Al for meget larm, varme, mange mennesker, skøre ansigter (for en baby altså) – helt forståeligt og naturligt, at han sagde fra. Så jeg fik puttet ham i vognen og han sov halvanden time. Så godt for det lille væsen.

rockpaperdresses, Bryllup the book, Something old, something new, something borrowed, something blue

 

4 kommentarer
  1. Du ser simpelthen så smuk og helt igennem lykkelig ud. Du stråler ❤️ Danmarks in real Life Carrie Bradshaw. Stort tillykke med bogen. Jeg blev gift sidste sommer, og gid jeg havde haft jeres bog dér 😍

    1. Åhr hvor er du sød Julie! TAK TAK TAK! Jeg havde den flotteste dag og glæden sad i kinderne på alle billederne <3 KH

  2. Stort tillykke. Min bror har netop friet til min kommende svigerinde og bogen er klikket hjem. Perfekt julegave, så kan hun også få alle mine to-do lister og råd oveni hatten.

Læg en kommentar