OOTD: Senneps-Goya og en baby på hoften - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Senneps-Goya og en baby på hoften

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

Så I bad om at se #OOTD-billeder, på den ‘ægte’ måde – også med baby, hvis det er sådan det er. Og det er nu engang sådan, det er de fleste dage. Da jeg sprang rundt i et springvand, var jeg så ‘heldig’, at Adam var syg hjemme, så jeg kunne amme, overlade Eddie til ham, stikke af sted i et kvarter og komme hjem igen. Ad tre omgange!

Men normalt er jeg stadig alene med ham (selv om Adam går på barsel – OM TI ARBEJDSDAGE!). Så jeg skal jo have ham med mig. Alle steder. Og det kan foregå på denne her måde, når jeg skal mødes med fotograf-Julie:

Mig: “Skal vi mødes om 45 minutter? På Værneren?”

Julie: “Deal!”

… 43 minutter senere…

Mig: “… Okay, kan vi sige om 15 minutter?”

Julie: “Så fint”

(prøver at amme færdigt, skifte ble, komme baby i uld, få lagt mascara på øje nummer 2 i dobbelt tempo, for ellers nåes det ikke)

… 14 minutter senere…

(storsvedende ud af døren, stavrende af sted med åben jakke, uredt hår og en (måske) skrigende baby)

Mig: “Jeg er der om et minut!” (nok nærmere tre, hvorfor lyver man altid om det? Eller er man kun mig? “Er på vej”, når man først kun lige er ved at få skoene på – selv om det vel teknisk set er begyndelsen på ‘på vej’)

(Baby sover i vogn)

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, GranolaRockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

Jeg kommer frem, stadig svedig, krammer Julie (sorry, Jules, haha!), vi kommer til at stå og småsnakke i ti minutter tid, mens kameraet indstilles omkring lys. Jeg prøver at redde mit hår med fingrene. Fjerner læbestift fra tænderne. Og så skyder vi. De siger, man bliver effektiv af at få børn!

reklamelinks: støvler EYTYS bukser GESTUZ (budgetalternativ) frakke STINE GOYA (i blå) rullekrave BY MALENE BIRGER (gammel, budget HER eller HER) taske MARNI (alternativ)

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

Kæmpe modeserie, pow pow pow! Svinger rundt, træder lange skridt, som jeg har set, de gør på streetstylebillederne. Smiler kækt. Føler den. Kæmpe model. Et minut senere; baby småknirker. Vi er kun lige begyndt, så jeg lader lige Julie skyde de sidste billeder. Så vi ender på en to-minutters-fotosession (Julie har snappe fingre!). Men babyers accelerationsrate er uforudsigelig, så jeg træder uden for billedet, hvor han står sikkert parkeret på fortorvet. Så snart han ser mig, smiler han (og jeg får lidt dårlig samvittighed over, at jeg ikke tog ham op, så snart han knirkede). Og så er den modelsession overstået. I hvert fald den fokuserede slags.

Det kan sagtens lade sig gøre – baby on board på et par ‘dagens’-billeder. Men det er uden tvivl en lidt varm og ufokuseret affære. Krydret med en my dårlig samvittighed for at stå og spille fandango, når man altså er nogens mor og burde koncentrere sig om det.

Pss… I min jagt på at finde en opdateret version af min gamle pailletrullekrave, faldt jeg over det her jakkesæt (reklamelink), som er INSANE til nytår. Any takers?

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Stine Goya, Rockpaperbaby, Værnedamsvej, Granola

10 kommentarer
  1. Synes billedet i helfigur og med Eddie på armen er det bedste af alle billederne 😍 der mangler lige din Marni på armen, men så havde den også været A+++++. 😁

  2. Hvor er du fin! Både med og uden baby!
    Hvordan synes du, din Marni med glat skind klarer hverdags-livet mht til ridser og den slags? 😎

    1. Jeg synes faktisk, den klarer sig virkelig godt. Den er både med mig på cykel, på armen osv. Den er langt mindre sart, end jeg havde forestillet mig! Den kan sagtens anbefales uden tøven. KH

  3. Vær er du flot! 💫
    Jeg ønsker mig forresten indlæg om forslag til julefrokost/ nytårs/ fest outfits – hvis det kan lade sig gøre, selvfølgelig ☺️

Læg en kommentar