OOTD: Mor-røv og 80'er vibes - ROCKPAPERDRESSES
OOTD: Mor-røv og 80’er vibes

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Skilsmissenbuksen <3

Ligesom skilsmissepølsen. Kender I den? Ret beset hedder den BBHUGME. En af jer kaldte den skilsmissepølsen på instagram – jeg tror mere, vi er ude i elskeren eller det tredje hjul her, siden vi nærmest har skændtes om, hvem der skulle sove med den. Det er en laaang pude med strækstof uden på (som fader lækkert i solen, hmm…), som er fyldt med små Kroyer-agtige-kugler. Genial som rebound, når man savner en at sove med post break-up. Genial som nakkestøtte til Netflix-seancer. Genial som polyfylla i revnen i sengen. OG genial som graviditets-mave-nat-støtte/ammepude (det sidstnævnte har I ikke fra mig, det har jeg bare læst). I ved, noget af det bedste er at ligge og kramme sin dyne, ikke? Den der fornemmelse af noget mellem benene (ahem!), og lidt under hovedet. Denne her pude er beregnet til det. Nogen har simpelthen formået at tjene penge på at lave det, vi alle sammen altid har gjort af os selv; krammet dyner, ved at lave en særlig pude til selvsamme. Smart. Og jeg sov med den som støtte mellem knæ (og brysterne, da de blev tungest, kunne slet ikke holde ud, at de lå oven på hinanden, takket være tyngdekraften, haha!). En dag sagde Adam, “når du ikke længere er gravid, så skal vi lige tale om, hvem der skal sove med pølsen”. Den er lækker. Men man kan hurtigt blive tredje hjul, når den er i sengen, hence; skilsmissepølsen.

ANYHOW! Det her er skilsmissebuksen, haha! Jeg ELSKER dem; mom jeans, firser-buksen, men jeg husker stadig, da en kollega på P3 en dag udbrød; “SHIT, nogle lange balder!”. Det var mine, der var tale om. Den er ikke just klædelig, buksen, og så alligevel – min røv behøver ikke se sexet ud ALL the time (det lyder på sin vis dejligt højrøvet, haha, no pun intended! At jeg antager, den er det). Altså, jeg er sgu ligeglad, om min røv ser både stor og lang ud i de der bukser. Jeg føler mig somehow ganske smart i dem. Som om de tilføjer lidt cred til mit ellers feminine beklædningsunivers. FRI MIG FOR AT VÆRE ET SEXOBJEKT! Og lad mig have mine mor-bukser i fred.

sneakers NEW BALANCE jeans SELECTED FEMME knit GESTUZ (SALE) body H&M (old) hair clip POPPY KALAS fotos JULIE BJARNHOFF

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

Jeg tror i øvrigt fornavnet mere hentyder til, hvordan de på en eller anden måde skjuler ammerøv, ved bare at gøre det hele lidt udefinerbart, end en homage til den pasform vores mødre gik med i 80’erne. Eller også gik de alle sammen med den buks i 80’erne i selvsamme periode, som jeg er i nu, efter at have født os, deraf også ammerøvsskjulerbehov, og så hænger det hele jo sammen. Universelle bukser til mødre. Og alle andre der elsker en udefinerbar mås – min go to jeans-model since 2014!

Og når man så ligefrem finder en nærmest veteranbil (er I godt klar over, at biler fra (nogen af) vores fødeårti 1980’erne nu kan kalde sig veteranbiler? 30 år er grænsen, OMG!), så svinger det hele. New Balance i stil med dengang man kaldte det en gummisko. Morbukser og en gammel Lancia. 1980’erne har ringet, og de sagde: “jadak, jadak og jadak!”.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

7 kommentarer
  1. Det er sjovt med de bukser. Har et par der giver samme udefinerbare bagdel, og jeg frygtede sådan, at min kæreste ville hade dem, men han synes utroligt nok at min røv er formidabel i dem. Det må da være sand kærlighed, haha! 😀

    Knus

  2. Min eks-kæreste hadede den slags bukser, jeg ELSKER dem! Synes jeg ser så smart ud, haha! Nu ikke ligefrem grunden til at vi slog op, men altså jeg forstår hvad du mener 😉

  3. PØLSEN! 🙌🏼 Min kæreste overtager den når jeg står op før ham. Men nu kan man jo aldrig, ikke sove med den 🤷🏼‍♀️

Læg en kommentar