Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

Hvad har I af planer for de næste dage? Udover helt og ægte at nyde forårets kommen! Sol og varme over København. Hvordan ser det ud over jer?

Jeg tænker at bruge noget af weekenden på at plante og dimse på terrassen. Men før vi når så langt, så har jeg et møde i dag inde i byen med NIVEA, som jeg samarbejder med i år. Måske jeg kan fikse lidt småting, nu jeg alligevel er inde i byen? Aflevere en nederdel i en butik osv. Det er i øvrigt en pudsig betegnelse, ‘inde i byen’. De fleste ville tænke, at jeg bor i byen, men ‘inde i byen’ for mig er altså på den anden side af søerne, hehe… Siger I også sådan, der hvor I bor? ‘Ind til byen’. Da jeg boede hjemme i Fredensborg, talte vi egentlig også om at tage ‘op til byen’, hvis vi skulle i centrum. Selv om vi altså boede i byen og ikke ude i landdistrikterne. Det var ordkløveri, med mig selv, haha, men bare en pudsig talemåde.

ANYHOW! En aften alene hjemme i aften, og jeg påtænker mig lasagne, en flødebolle og en masse kommentarer fra jer at besvare, mens jeg ser noget dumt på Netflix. Når jeg altså har puttet mit barn. Sådan helt alene bliver jeg måske aldrig igen, og det er jeg ret vild med. Og han er ægte putteagtig pt. De her udviklingsspring man taler om – han har aldrig været vildt påvirket. Men det femte her påvirker ham ret meget. Især på hans søvn – både lure og nattesøvn er sat ret meget ud af vane og i stedet helt ustadigt. Stakkels lille ven.

I morgen kommer nogle af vores gode venner til morgenmad; Josephine, hendes kæreste og datter Anaïs, der er få dage yngre end Eddie. Det er så mega hyggeligt. Og søndag? Familietamtam. Jeg har taget det meste vasketøj i løbet af ugen, så der er ikke meget praktisk at gøre. Så bare nyde. Nyde venner, familie, solskin. Det glæder jeg mig til.

Hvad er jeres planer for weekenden? Store eller små? Festlige eller mere som mine på fifaen?

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand, Julie Bjarnhoff

16 kommentarer
 1. Sindssygt godt billede af dig 🙂
  Dejlig weekend I har i vente, det må I nyde.
  Håber lille fyren får sin rytme i balance, den er jo ret så vigtig.
  Vi skal ordne i haven, lave bål og brænde haveaffald af (grene mv.), vi skal ordne gårdsplads og de 3 terrasser og havemøbler frem, samt lige sætte lidt forårsblomster og så ellers god mad og hygge og samle energi til næste weekend, som er en kulturoplevelses weekend.
  En god weekend ønskes du og familien 🙂

  1. Ej jeg tænkte lige I skulle lave et stort og herligt bål – til at lave snobrød eller lignende på hehe! Men bare haveaffald! Lyder nu alligevel flot! Og sikke et vidunderligt sted I bor, lyder det til! Med terrasser og gårdsplads. Rigtig god arbejdslyst! OG god weekend :-*

 2. Hvor er det udtrykket “fifaen” stammer fra? 😀 Min mor sagde det også hele tiden, da jeg var yngre, og har ikke tænkt på det udtryk i måske 15 år, indtil du skrev det nu! Og nu kan jeg slet ikke komme i tanke om, hvordan det mon er opstået… 😉 God weekend til dig <3

   1. Jeg har det også hjemmefra 😀 Jeg siger det tit – om sofaen, som Julie skriver 😀

    Tak for opklaring Camilla, det er da lidt sjovt! KH

     1. Haha, det er fanme sjovt 😀 Den slags har vi slet ikke herhjemme, så smarte er vi ikke 😀 KH

 3. Min far skal bisættes her i weekenden. Det bliver en hård, men også nødvendig og vigtig oplevelse at få sagt farvel og sat punktum for et godt, langt liv. Det er min sidste forælder, så det bliver også sidste rigtige besøg i mit barndomshjem inden det skal tømmes og sælges. Så på en skala fra sofa til fest ved jeg sgu ikke hvor jeg placerer mig. Det er i hvert fald en af de slags weekender der kun er en af i livet. Heldigvis.

  1. Åhr for helvede Hanne, det er jeg ked af. Det er bådet en sej og smuk omgang. jeg håber, det bliver en virkelig fin dag med solskin – så er det næsten som om, de smiler fra oven. Sådan tænker jeg det. Kærligst

 4. Jeg har også tit tænkt over det med hvornår man siger henholdsvis “oppe/nede i byen” og “inde i byen”.. Helt ligesom dig er jeg “inde i byen” når jeg er i København K, selvom jeg bor pænt meget i byen her på indre Nørrebro. Da jeg i sin tid boede i en provinsby på Sydsjælland, var jeg altså “oppe i byen”. Rent geografisk giver det ingen mening, men som danskstuderende får jeg da helt vildt meget lyst til at dykke mere ned i, hvordan disse vendinger er opstået 😀

  1. Åh do share når du bliver klogere Molly 😀 Det er da ret spøjst, at vi har sådanne vendinger, der er så indgroede i os at alle ved hvad man mener – uden der er faktuelt hold id et. Pudsigt! Kh

 5. Hej Cathrine
  Jeg er nysgerrig på, hvad der skete med Podland-projektet? Er det stadig i gang, og hvad går I og laver? 🙂

  Kh Camilla

  1. Ja det er så! Jeg gik dog ud af foretagende for snart halvandet år siden! Podland lever stadig – dog uden mig ombord <3 KH

 6. Jeg skulle på forretningsrejse i Belgien, og da jeg alligevel var derovre, holdt jeg forlænget weekend i hhv. Antwerpen og Bruxelles. Brugte bl.a. nogle af dine Antwerpen-tips. Tak for dem 🙂 Sikken dejlig by!

  Da jeg boede på Østerbro, sagde jeg, at jeg skulle “ind til byen”, når jeg skulle ind til Kbh K. Det siger jeg stadig, men nu bor jeg 35 km fra København. Det hedder det jo 😀

  1. Åhhhr Antwerpen er så fed en by! GODT du kunne bruge tipsene. Har Bruxelles tilgode dog.
   – det er bare ‘ind til byen’ hehe 😀 KH

Læg en kommentar