Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Okay, så kører vi! Haha! Anden uge – ingen dobbeltgængere. Altså, ingen billeder herunder har været på insta. Men nogen gange vil det altså ske. Så synes jeg billedet fortjener at komme med her også, eller hvad ved jeg. Men det er faktisk en lidt sjov øvelse at dosere noget indhold her og noget der.

Så lad os tage et kig på sidste uges øjeblik, hvor jeg næsten ikke tissede i bukserne og i øvrigt gjorde en stor indsats for ikke at falde i to-go-kop-møllen.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg startede ugen (nærmest) på toppen. Eftermiddagsvin med min kontormakker Chris (bag Confetti CPH), og snakken gik højt og længe.

Jeg følte mig så energized – hvad hedder det på dansk? Opløftet? Vi snakkede business, kærester, livet. Det hele! Jeg savner kontortiden – uden at have lyst til at gå tilbage foreløbigt. Jeg regner ikke med kontor, før efter Eddie er kørt ind i institution. Om laaang tid. Men det går seriøst hurtigt! Han er et halvt år om godt og vel en uge. STOP TIDEN! Så er det også et halvt år siden jeg var kuglerund, no wonder, jeg savner den mave. Det er længe siden.

Men det er også dejligt i momenter at nyde mit gamle liv. En kaffe med god veninde som Chris. Også at få nogle andre inputs i min dag, når jeg snakker med Adam, hehe… Ofte oplever vi jo de samme ting, liiidt kedeligt.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Min allerførste brugte vikle!

Jeg kan godt love jer, at jeg er ved at blive en hel og aldeles nørd. Ej, ‘helt og aldeles’ er måske lige i overkanten. Men jeg er godt på vej! Jeg læser og læser, tjekker guides osv. 

Der er SÅ mange sjove små traditioner i vikle-verdenen. En af dem er vikleguf! Når man sender sin brugte vikle til en anden ny viklemama, så sender man guf med. Jeg har hørt om viklemamas, der har købt vikler i Italien og fået tilsendt italienske lækkerier sammen med viklen. Der er sådan åndssvagt meget god karma i vikleverdenen. Og den er endda verdensomspændende, karmaen. Det er det vildeste ‘kvinder hjælper kvinder’-univers, som jeg glæder mig over at dykke mere og mere ned i. Og nu – et tag mere indviet.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Min kamelia er sprunget ud! OG det er altså noget tidligt. Den plejer først at springe ud i april, men nu står den der. Så smuk og rank. Det første store plantekøb, jeg købte, da vi flyttede i huset.

Dens blomster er sindssygt porøse, nogen år har jeg nærmest ikke nået at se nogen blomster, fordi den har tabt alle knopperne pga. blæst eller lignende. Men denne sæson ser ud til at blive en af de smukkeste. Jeg er helt og aldeles klar på den spirende tid og overvejer at gå igang allerede nu med at så indendørs. Mon jeg har overskud og energi til at passe det og nusse om det, nu jeg har Eddie?

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg fik aldrig vist jer det litografi af Cathrine Raben Davidsen, jeg købte i vinter (tænk vi er endelig ude af den – vi kan tale om den, som noget der var! På søndag er det endda sommertid!). Jeg valgte at få det indrammet i en grøn ramme, som trækker på de blå/grønne nuancer i billedet. Meget, meget smukt. Og se så lyset, der trænger ind. Nærmest som om det bliver ophøjet på en piedestal af solstråler.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Jeg er så småt ved at tænke mig ned til Italien. Vi er væk i næsten en måned, som det ser ud nu! Det kommer til at kræve gevaldigt meget af mig og min pakning, nu jeg også skal have tøj med til vores ekstramenneske. Jeg læste Fredes pakkeliste til Thailand, og selv om vi nok får noget mere uldsokvejr (Toscana kan vist være ret ustadigt på denne årstid), så synes jeg alligevel, det hjalp mig lidt på vej.

Det bliver for mit vedkommende noget med at prøve at pakke en ‘capsule collection’, en simpel og let oppakning (Adam vil se det, før han tror det) med masser af sager, der kan krydses på alle leder og kanter. Og så noget parfumeri sæbe med, så jeg kan vaske undervejs. Men den der kjole – en gave fra eStyle – drømmer jeg om at tage med, selv om den fylder den halve kuffert med sit store skørt. 

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Mit seneste narkotikum nu fastelavnsbollesæsonen er slut. Jeg var sulten, da jeg købte ind forleden, og det var på ingen måde godt for mig. Jeg købte så meget random. Emmentaler, kokosstænger (nogen nye nogen fra Karen Volf i en smart udseende indpakning – don’t, de er ringe!), digestive, Tuc og jordbær. Og så alligevel, det lyder som et halvt ostebord, ikke?

Og på to dage havde jeg næsten egenhændigt spist den der pakke. Goddamnit, det er lækkert. Men hvad er det egentlig?! Vand, mel, salt? Men en gudespise jo! Ligesom saltstænger – den billige partysnack. Den nærige partysnack. Jeg ELSKER dem – som den eneste jeg kender.

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

En fredagsdate i vasken. Min mor skulle have været inde tidligt fredag og gået tur med Eddie på hans første lur, og så skulle mor og far på date. Vores første! Kysse! Holde i hånd! Drikke varm kaffe (som noget nyt!). Men så endte hun med at være så forsinket, at vi selv gik ud fra morgenstunden, nu jeg havde taget røde læber på, og vi var klar til at kysse. Og i det sekund kaffen kommer, så vågner baby fra lur (og da min mor så kom ind efter frokost, besluttede vi at bruge hendes donerede trilletid på at rydde op, gab).

Det er nu også ret dejligt at sidde tæt, os tre. Godt pakket ind under tæpper og halstørklæder. Men jeg er også klar til rigtig datetid. Apropos kærestesorger. Vi trænger til at holde i hånd og føre hele samtaler. Dog kun når baby sover. Vi har 12 års dag på næste mandag, og jeg har lidt en drøm om at putte ham hjemme, og så få en bedsteforælder til at passe ham, mens vi går ud og spiser og så hjem igen, før han vågner., således at han slet ikke opdager, vi er væk. Mon det lader sig give sig?

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Og indtil da, til vi samler mod til en voksendate uden ham på slæb, så kan vi altså også sagtens hjemme. En masse snackgrønt og ost. Og lidt bobler on the side. Så fin har vores lørdag ikke været længe, men Adam stod for madindkøb forleden, og så blev jeg mødt af sådan et bord, efter jeg havde puttet Eddie (og var faldet i søvn ved siden af ham – seriøst, umuligt ikke at gøre!)

rockpaperdresses, Cathrine WIdunok Wichmand, hverdagsglimt

Enhver (tidligere fødende) kvindes mareridt.

Men jeg var nødt til at udfordre mig selv – og min bækkenbund. ‘Ja moster gider godt hoppe med dig’ – for så kan hun nemlig lige teste, om det hele holder vand. Bogstaveligt talt, haha!

Jeg er altså ikke helt så god til at træne den bækkenbund, som jeg gerne ville være det. Så det var med forsigte spjæt, jeg satte fra på legepladsen, som jeg besøgte med min søster og niecer (og Eddie, men altså, han sov det meste igennem). Det holdte sgu! Jeg hoppede højere og højere, og besluttede så at udfordre skæbnen og trække på mine gamle balletøvelser, og der vil jeg bare sige, at forsøge at lave split i luften er alligevel lidt en prøvelse for underlivet… Men… Det gik skidegodt indtil da. Og det gik kun meget, meget lidt galt, trods alt. Perfekt!

7 kommentarer
  1. Haha, hvor sejt at du hoppede på trampolin! 🤣 Apropos, jeg nøs i går, og øh, heldet var altså ikke just med mig (fødte i sommers)! Kun lidt i hvert fald.. Men altså, selvom det kun var en lille sjat så er det sgu også træls øv! Min kæreste har lovet at hjælpe mig med at huske at knibe, for det er altså også livskvalitet, at kunne hoppe på trampolin og lave spjæt, eller nyse uden frygt 😱 🤧 🤞 Og ja, laver knibeøvelser as we speak…

  2. Vil bare lige skrive at en lille date er det hele værd – da min var 4 måneder tog vi i biffen, puttede hende inden og kørte direkte hjem efter – havde telefonen i hånden det meste af filmen, men hun sov fra det hele og vågnede først da vi trådte ind af døren 😉 Selvom man er glad for alle de nye roller i ens liv, så er det virkelig godt med bare lidt klassisk kærestetid også <3

  3. Det fungerer rigtig godt med at vise billeder, som ikke har været på insta 🙂 dejligt når du imødekommer ønsker

  4. Der kan være forskellige årsager til at din kamelia taber knopperne. Det kan være fordi luften er for tør (som du skriver med blæst) , men det kan også være hvis den overvintrer for varmt, dvs. mere end 15 grader. Hvis planten generelt er for tør når den danner knopperne, så vil den også tabe dem. Den er faktisk lidt irriterende at vande, for den må helst ikke tørre ud, men den må heller ikke soppe i vand, og vandet skal også helst være kalkfrit. Hvis temperaturen den står ved svinger for meget kan den også finde på at smide knopperne. I det hele taget er den lidt besværlig hvis du spørger mig haha. Jeg har opgivet at have en indtil den dag jeg får et drivhus 🙂 Mvh Carina

Læg en kommentar