Interview: Silas Bjerregaard, DK's lækreste stemme? - ROCKPAPERDRESSES
Interview: Silas Bjerregaard, DK’s lækreste stemme?

Silas Bjerregaard, Rockpaperdresses, Warner Music

Jeg er så sindssygt, sindssygt glad og taknemmelig for, at I tager så godt imod det her lidt anderledes samarbejde, jeg har med Warner. For mig er det virkelig spændende indhold at skabe – også selv om det er mere tidskrævende end det gængse. Det udfordrer mig på en anden måde end meget andet, jeg laver, og så holder det mit gamle ‘radiohjerte’ lidt ved lige. Lysten til at få folk til at fortælle og lade dem udfolde sig.

Vi sidder faktisk i de her dage og genforhandler en aftale for 2019. Vi kunne godt tænke os at lave flere interviews med deres musikere, og også gentage sommerens succes med mini-koncerter sammen med jer. Det vil være en KÆMPE drøm at få lov at forkæle jer mere med.

Har I andre idéer til, hvad vi kan krydre aftale med, så del endelig herunder, for så tager jeg det med i min snak med pladeselskabet. Det kan være idéer til interviewformater, følge dem en dag, et indblik i musiker-livet I godt gad se, meetups, hvad I kunne forestille jer.

I samarbejde med Warner

Men nu skal det handle om en særlig mand. Måske Danmarks lækreste stemme? I kan ikke have undgået at høre et Turboweekend-nummer de sidste ti-tolv år på radioen. De har ikke lavet andet end succeser med deres mørke synthede rock-lyd, og spydspidsen på hele lyden var Silas’ stemme.

Hele det ryk op med roden han har gjort det sidste år; bruddet med Turboweekend efter mere end et årti sammen, flytningen ud til provinsen, at blive far, Toppen af Poppen. 2018 var et omvæltningens år for Silas, så hvor han står nu, hvordan han har det og hvad planen egentlig er, er noget af det, vi tager fat på i interviewet her.

Se mit interview med Christopher HER, Dua Lipa HER, Soleima HER, Nicklas Sahl HER og Alphabeat HER.

Silas Bjerregaard, Rockpaperdresses, Warner Music

2 kommentarer
  1. Jeg synes, det er så fedt et samarbejde, du har med Warner. Det giver din blog et andet niveau af seriøsitet og autencitet, at du laver de her interviews, og jeg nyder altid at se dem. Så bliv endelig ved, hvis du har muligheden!

  2. Yay Cathrine, hvor er du god!!!!! Jeg er vild med de her indlæg og især dit samarbejde med Warner. Meget mere af det tak! Du er så god en interviewer, så afslappet og nede på jorden, hvor er det lækkert at se.
    Jeg tilslutter mig Maria, og giver hende 100% ret i, at det giver din blog et højere niveau og skiller sig ud fra alle andre blogs – ikke at dine andre indlæg ikke gør det, dem er jeg skam også stor tilhænger af, men særligt disse indspark gør altså noget godt 😄
    Jeg kunne da godt tænke mig, som du selv foreslår, nogle videoer eller indlæg, hvor du følger dem en hel dag.

    Alt mulig hep herfra ❤️

Læg en kommentar