Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

Sikke en uge! Sommeragtig, mild og fin – selv en regnvejrsformiddag som i går var lun. Simpelthen så dejligt. Og så rejser vi fra det. Eller måske!

På søndag skulle vi gerne rejse til Italien – med SAS. Den store barselsferie, hvor vi er væk den største del af maj, næsten en måned. Men som I måske har fulgt med i, så strejker SAS-piloterne. Så nu må vi se, om vi overhovedet kommer af sted. Jeg har forsøgt at ringe til SAS hele morgenen og formiddagen med – den kan nemlig ikke klares med ombookning på web, når man har spædbarn med. Og det er selvfølgelig helt umuligt at komme igennem. Jeg skulle have været til et arrangement nu her, men det bliver umuligt, er nødt til at få styr på det her først, så vi ved, om vi er købt eller solgt. Men nu er jeg endelig igennem, med 29 minutters ventetid – men hvad pokker, hvad er tid egentlig? Vi har ikke andet. I det mindste har de ikke træls ventemuzak, så jeg bliver ikke bims i mellemtiden.

Der er jo ikke noget at blive sur over, hvis de strejker – det er jo modellen; de arbejdendes ret til strejke. Og så kan man blive ramt. Jeg kom til at tænke på, om det mon var klimakarma, nu vi faktisk har booket en flyrejse, hehe… Den ene tur med fly, jeg tog mod til at bestille, selv om vi havde talt om et flyfrit 2019.

Men inden vi når helt så langt, til måske at sidde på en flyver, så har vi både vasketøj, kufferter der skal pakkes – og en baby der skal nusses om ind imellem. Hvordan kommer man egentlig ud af døren med sådan en størrelse?! SÅ mange ting at fikse, jeg synes det er stressende nok at pakke, når jeg er alene, haha!

Ogggg… Så har jeg et styks livepodcast at være i panel til i morgen! Det er på Bremen, og der er vist tyve billetter tilbage eller så, I kan finde dem HER, hvis I har lyst til at være med! Og når ja, Fredagsbar med kontoret inden, hertil eftermiddag. Lidt ting at krydse af listen inden da!

Så sådan en weekend, der er meget oppe i luften – who knows, hvad der kommer til at ske. Om vi slutter den i Italien eller hjemme på fifaen.

Hvad skal I i weekenden?

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

10 kommentarer
 1. Hihi, jeg skal ind og se helt ærligt mor live imorgen. Som en del af min fødselsdagsgave fra min veninde. Og jeg glææææder mig!

 2. Det første der slog mig i morges, da SAS strejkede var ; “ yes, lidt mindre CO2 udslip” ! Selvom jeg selfølgelig godt forstår frustrationen hos dem der skal/skulle afsted. Jeg håber, I kommer godt til Italien! God weekend.

  1. Ja, det er faktisk ikke nødvendigvis bedre for Co2-udslippet. Jeg kiggede på Norwegian i stedet, men de ville have os omkring Oslo til mellemlanding først, som for mig var helt hul i hovedet Co2-wise. KH

 3. Åh så prøv at sidde i udlandet med en baby og vente en time på at komme igennem for at finde ud af hvordan man kommer hjem og så blive ombooket til mellemlandinger og sen hjemkomst 🙈 Men hjem kom vi da. Første flyvetur i flere år, så bliver man altså lidt afskrækket – måske det er klimakarma 😅🤣

 4. Vi har også besluttet at være flyfri, og tog derfor på togtur gennem Tyskland for nyligt – for første gang i mange år. Vi rejste også med små børn og planlagde turen sådan at vi maks rejste ca. 6 timer ad gangen og så hotelovernatning. Det tog lidt tid, men var så hyggeligt. Tysklands tog er meget mere børne-mindede med særlige seks-personers kupeer til småbørn med familier (skal reserveres), hvor folk uden børn bliver bedt om at gå af konduktøren! Så måske tog er en mulighed hvis flyene fortsat strejker?

 5. Hej Cathrine,
  Den hvide t-shirt du har på i din story fra i dag, hvor er den fra? Derudover vil jeg bare sige, at jeg er kæmpe fan af din blog og elsker at følge med herinde 🙂
  Knus Stine

  1. Den er fra Arket, og helt genial! Købt sidste år i medium og passede hele graviditeten og sidder nu nice løst. KH

 6. Håber, I får jer en fed ferie! Godt, at I kom afsted, og endnu federe, at I lader til at have taget det hele (SAS-strejken) i ret så stiv arm 🙂

Læg en kommentar