Hverdagsglimt - ROCKPAPERDRESSES
Hverdagsglimt

Om under tre uger tager vi på ferie! Det slog mig lige i dag, og til trods for, at vi da egentlig hygger ganske glimrende herhjemme alle tre, så er der jo ikke sådan ægte feriestemning. Okay, jo måske når solen brager som i weekenden. Men der går hverdag i selv de mest slappede rammer. Og så er jeg trods alt også 100 % tilbage på arbejde. Selv om jeg klarer alt hjemmefra. Jeg kommer ikke på kontor før engang i det tidlige efterår.

Så ferie bliver noget særligt. Og jeg tror, det bliver så godt for os at komme lidt væk fra hverdagens trummerum. Få noget pizza og noget pool, hvis ellers temperaturerne i Toscana er rimelige? Det skulle vist være både uldvejr og solbrillevejr. Meget lunefuldt.

Det er lige tidligt nok at svømme væk i mine feriedrømme, så i stedet et kig tilbage på sidste uge, som startede med en fest! – jeg håber jeres mandag og uge bliver så god og fyldt med fine øjeblikke!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Denne her uge er allerede lidt kedeligere, fordi den ikke starter ud på en piña colada. Vores tolv-års-dag blev fejret BIG time. Eller i hvert fald i 1,5 timer, haha! Baby puttet, hurtigt tøjskift og ud af døren, mens min mor blev hjemme og strikkede i sofaen. 

Hold kæft det er mærkeligt at forlade huset, begge to, mens ens barn er derinde stadig. Det er sgu da mig, der har separationsangst, ikke Eddie! Hvad sker der for, at man seks måneder efter menneskevennens ankomst ikke kan huske, hvad der var før, hvad man gjorde før, at der var et ‘før’. 

Det var halvanden rare timer, og vi kunne også slappe lidt af. Vel at mærke mest fordi ladcyklen har el, og vi vidste, vi kunne være hjemme på syv minutter.  

Den kostbare tid blev i øvrigt brugt på Sanchez, hvor vi fik usædvanligt gode tacos og en stærk drink. Vi nåede også at kysse og holde i hånd ganske kort. Ja mand!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Jeg ryttede op! Sådan rigtig mega, helt ned i detaljen op, i sidste uge. Alt det der tøj på tøjstolen – væk! My God, det trængte jeg til. Det foregår ofte på den måde at jeg stavrer op ad trappen smider alt tøjet et sted til højre (rammer måske stolen) og dykker under dynerne.

Kan man egentlig omvende et rodehoved? Apropos at blive voksen, kan man blive det sådan lidt specifikt på det område? Jeg er måske blevet lidt mindre slem med årene. Men det til trods er tøjstolen til tider tøjhjørnet… Og i stedet for de tre minutter det ville tage mig at fikse tøjet på plads, hvis jeg gjorde det hver dag, så tager det en time at tømme det helt. Altså livet ville være lettere og hurtigere uden rod.

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Jeg havde så meget rend i sidste uge! Her på vej ud til en arbejdsting sent – igen post putning. Med fuld makeup og glimmer på øjenlågene. Jeg nåede at være til fest i præcis 30 minutter, og så tilbage igen på den samme togbillet. Det var lige tilpas, hah!

Sweatshirten er i øvrigt en ret cute gave (reklame) fra Soft Gallery, den er så fin altså! I kan finde den HER. Det er ikke mange catching outfits vi kan køre, Eddie og jeg, men nu har vi en grå sweatshirts hver. Det kan vi mødes om!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Balloner til et ret sejt arbejdsevent i sidste uge. De er fanme fine, det så så lækkert ud, som frugt jeg gerne vil spise!

Speaking of fest og farver. Jeg er ved at få styr på min fødselsdag! Det er jo også i næste måned så vel på tide. Det bliver en trefoldig omgang med en lille mikrofejring med Adam og Eddie, tænker jeg. Måske mens vi er på ferie. Hjemkomsten er stadig åben. Så noget med forældre. Ja den del har jeg heller ikke helt på plads faktisk, haha! Hvad har jeg egentlig på plads?? Jamen ungdomsfesten! Den sjove fest! Den er der ved at komme styr på, og et bliver noget med en pigemiddag herhjemme, på tagterrassen, hvor vi putter Eddie på sit værelse og får mad udefra. Så kan jeg nemt amme og møsse, men også gå oven på og hygge og feste! Genialt!

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Jeg har for allerførste gang kastet mig ud i at så ting. Altså, jeg har plantet i årevis – færdigbagte planter, der bare skulle have krukke og jord. Men nu, ladies, har jeg sgu prøve at plante frø, og jeg ved overhovedet ikke, om jeg gør det rigtigt. Jeg har købt sådan nogle små jordbrikker, kommet et par frø i hver. Toppet hullet med lidt øko-kvali-kompost-muld, og så stillet hele baduljen i vindueskarmen i soveværelset, hvor solen brager. Og jeg sprøjter med vand gentagne gange. Her skulle gerne blive til lidt spiseligt til sommeren, og jeg glæder mig som et lille barn. Vores jordbær og rabarber skyder allerede vildt på terrassen! 

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Når svigermor er on point, lige efter mit hoved og sjæl! Og så med chokobar, der matcher.

Jeg har i øvrigt hørt mange vilde historier om drengesvigermødre fra mine veninder. Tossede kvinder, der ikke kender grænser, som ikke helt opfører sig ordentligt osv. Jeg er begavet med en herlig svigermor. Vi taler godt sammen, vi kan grine, vi kan være ærlige. Jeg er i tvivl om, hvem der elsker hendes søn højest, haha, men der er måske ikke nogen højere end Moar, selv. 

Et ret dejligt eksempel at have og følge, en skøn kvinde og svigermor. Nu jeg tænker mig om, bliver det jo mig. Drengemor. Drengesvigermor. Jeg håber, jeg kender grænser, hehe… Gad vide hvilken slags forældre vi bliver egentlig, altså når vi når teen-alderen. Er vi dem, alle hænger ud os, eller er vi de pinlige ungerne flygter fra?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

En gåtur i Frederiksberg Have i gyldent lys. 

Det mindede mig om, at jeg savner at løbe. Dengang jeg løb meget, fik jeg virkelig foråret helt ind under huden. Det var så skønt at være så tæt med naturen, at jeg kunne følge den, som den foldede sig ud i de tidlige måneder. 

Måske jeg skal begynde at løbe igen?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Fedtet hår, nul makeup, sorte hænder, Mads & Monopolet på højtaler, kaffe i koppen, forårssol, en baby sovende på maven. Det fåes ikke bedre. Alle ønsker opfyldt (i hvert fald indtil jeg fylder 30!).

rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

Speaking of lykke og fødselsdag. Min søsters 35 års i lørdags. Med tandsmør, hvide boller (eneste fejl var, at der ikke var nok) og lagkage. Fra nu af ses vi med familien til fødselsdag nærmest hver weekend. Der er min far, min niece, mig, så en min niece, så en til niece, en svoger, en svigerinde. Nærmest på halvanden måned. Kan kun udbryde et stort yes, især fordi menuen som oftest er ovenstående og det bekommer mig ganske glimrende!

 

11 kommentarer
  1. Ja det er så! Godt spottet! Hun har generelt vildt god smag i smykker, så jeg får megen inspiration fra hende! KH

 1. små frø det skal spire skal egenlig have så – og prikemuld, da de ellers bliver ‘brændt af’ af for meget næring i alm jord: men jeg krydser fingre 🌱🌱

  Jeg er i gang med at anlægge min første blomsterhave, efter kursus hos Vildevioler.dk, de damer er så seje! Øko Blomsterbønder! 🌸🌼

  1. Ej det lyder virkelig fedt! Altså kurset! Det vil jeg også, når jeg har tid igen 🙂
   Det er sådan noget så-jord købt fra Aarstiderne, så jeg håber, den er god nok <3 KH

 2. Hvad er status på Frida? Bor hun stadig hos jer? Jeg har lagt mærke til at du ikke har omtalt hende på det sidste. Jeg spørger fordi vi venter en baby til efteråret. Min mand vi så gerne have en hund. Men jeg er så meget i tvivl om hund og en lille baby et et klogt valg. Håber du vil dele nogle tanker om livet med baby og hund på en gang.

 3. Nu har jeg boet i Toscana, og det er så sandt at det både er uldvejr og sommerjakkevejr. Jeg ville pakke til uldvejr🙈 Sig til hvis i nærmere jer Lucca, så har jeg et par gode tips!

Læg en kommentar