Glædelig weekend - ROCKPAPERDRESSES
Glædelig weekend

Hvad har I af planer for de næste par dage? Er I så heldige, at I kan kalde det en forlænget weekend med 2. pinsedag på mandag med? Og i så fald, hvad skal I bruge guldet til?

Vi starter weekenden med en lægetid hertil formiddag til Eddie (ja ja, for de barslende og pseudobarslende starter weekenden fredag morgen). Forleden var vi også på akutklinikken eller lægevagten, eller hvad det hedder i dag, fordi han havde hostet længe og feberen var steget. Nu må vi forbi egen læge, fordi hosten fortsætter.

Vi har været lidt ramte den sidste uges tid. I fredags oven på Heartland var både Adam og jeg bræksyge et døgns tid. Det er ret rædselsfuldt at være syg og være forældre samtidig skal jeg fortælle jer, hehe… Jeg var et opkald fra at få min mor herind til at passe os, men i stedet gjorde jeg, som min mor ville have gjort. En spand ved siden af sengen med vand i bunden, revet æble, hvidt brød og Cola. Men så måtte jeg aflyse min 30-års med familien lørdag. Det var alligevel heftigt nok. Og hele denne her uge har Eddie så skrantet.

Men weekenden, søde milde weekend, hvad skal vi bruge den til? I dag kommer min far til formiddagskaffe og nusser baby – jeg antager, det er ham, han kommer for og ikke os, sådan er det fremover ikke?

Og i morgen, i morgen kommer tyve af mine nærmeste veninder og fejrer 30-års fødselsdag – det er også på tide nu to uger over, vil jeg påstå. Jeg håååber, at vejret er ordentligt, for vi skal sidde på tagterrassen. Ellers er der ikke plads til os, #smallliving eller bare besvær med begrænsningens kunst. Og søndag? Flade ud. Rydde op. Ligge på tagterrassen og lege. Spise is. Hvis vejret er med os.

Gode planer, og jeg glæder mig så meget til i morgen. Vi får mad udefra, jeg skal have købt bobler i dag, fundet tøj, rengjort. Den første fest i lange tider her på matriklen.

Så hvad er jeres planer?

rockpaperdresses, Cathrine Widunok WIchmand

4 kommentarer
 1. Krydser fingre for det gode vejr – jeg sad selv på altanen med bobler igår (for at fejre at det var torsdag😇) og det er så meget det bedste!

  Jeg er startet dagen ud med et blogindlæg ovenpå de små tømmermænd, og skal snarligt op at besøge min søde lillesøster og hendes nye kattebaby, hvortil den i aften står på junkfood og Detective Pickatue i biffen.

  I morgen skal mig og min storesøster så hygge med at spise caféfrokost før vores aftenvagter starter, og søndag bliver der også brunchhygget med Skægaben, inden en søndagsvagt🌈.
  Ikke værst, nu det skulle være en job weekend – måske man skulle tage lidt slik med til kollegaerne og forsøde den 🤩.

  Håber din bliver ligeså god, som håbet💓.

  – A

 2. Jeg tager på festival i dag og i morgen, og søndag rejser min veninde og jeg til Budapest. Der er omkring 28-30 grader, så vi glæder os til en uge på cafeer, i spa og hyggelige butikker.
  God weekend – dejligt du er tilbage fra ferie!

 3. Hvor er det skønt, at hverdagen så stille vender tilbage herinde med dine små vante indlæg ☺️ Det må ikke forståes, som om jeg ikke under dig både barsel og ferie, men savner dig og dine indlæg i min hverdag 😉

  Rigtig god fornøjelse med din fødselsdag i weekenden, håber vejret tillader fest, dans og hygge i solskin og Eddie snart er på toppen igen.

  Klem herfra

 4. Jeg skal rette eksamensopgaver, læse et speciale og forberede mig til et par dage med mundtlige eksamener. That time of year 🙂

  Heldigvis byder pinsen også på familiekomsammen, rosé og forhåbentlig kan meget af arbejdet klares fra en liggestol i haven.

Læg en kommentar