Ude af øje, ude af sind - ROCKPAPERDRESSES
Ude af øje, ude af sind

Det lyder som krig uden for! Det vildeste torden og brag. Det er helt tosset! Uden regn. Endnu. Men mon ikke det når at stå ned, inden jeg har skrevet indlægget her færdigt. Selv om samtlige vejrapps ikke siger regn – er det ikke story of this season? Man kan ikke stole på en fløjtende fis altså.

Vi er tilbage efter en tur til den Göteborgske skærgården – et samarbejde med Visit Sweden, som kom rigtig belejligt efter vi aftalte at skrue helt ned for flyveture. Vi skulle af sted i fire dage, og der var okay med program, så tiden gik ikke med computer men virkelighed. Og det var egentlig også meningen. Især set på at den ændrer sig for os lige om lidt, og jeg suger ALT til mig.

De sidste få dage af Adams barsel. På den ene side er jeg lettet over, at der kommer en rigtig hverdag om lidt, lidt mere rutine og frankly, også at jeg selv kan bestemme over vores tid. Altså Eddies og min, hvis der skal ske noget, så kan jeg selv gøre det – så sker der sgu noget. På den anden side er jeg skide nervøs for at være helt solo igen. Og så med en stor baby. som vil lege, underholdes og som sover… Ustabilt, hehe… Men! Det må vi jo tage med! Der bliver inden pauser, ingen breaks men fuld fart frem. Jeg har kig på noget musikskole, vurderer legepladser, når jeg cykler forbi, og så har jeg købt et barnesæde til min cykel. SÅ skal Eddie bare lige lære at have cykelhjelm på. Vi prøvede i Sverige. Og han skreg, som havde jeg sat mig på ham. Det lød som mishandling, og det fik også sin ende ganske hurtigt. Det må vi lige arbejde på. Ligesom lurene. Jeg overvejer at købe den der RockIt på Reshopper til barnevognen, som vi ellers har forsvoret. “Vi skal fanme da selv kunne bounce vores barn. Ingen maskine her”. Men nu stemmer jeg for lette løsninger, så det hele hænger sammen, #sænkbarrenmor, er det ikke det Slyngejordemoder Lotte skriver?

Men først og fremmest skal vi af sted i sommerhus. I dag og resten af ugen. Vi flygter lige fra hverdagen. Og torden og lynild. Det kunne nok havde været voksensmartest at blive hjemme, få styr på det vanvidsrod, der hersker i køkkenet, efter vi har omrokeret hele svineriet og fjernet en køkkenø. Bare den store, umalede plet på gulvet – det havde ikke været dumt at komme i mål, før Adams arbejde starter. Men sådan er vi ikke helt voksenfornuftige og skrider fra det hele i stedet. Ude af øje, ude af sind.

Rockpaperdresses, Cathrine Widunok Wichmand

2 kommentarer
  1. http://www.bedrevejr.dk!! Jeg har afinstalleret YR for good 🙂 Siden har fået? DMIs gamle grafik og har en super smart funktion, hvor man kan se vejrudsigten med usikkerhed. Det har reddet mig fra en del byger de sidste par uger 🙂

  2. Hej Cathrine. Jeg kender alt til at have en baby med ustabile søvnvaner, pyyha… Jeg fandt meget hjælp i Heidi Holvoets e-bøger – de kan anbefales 🙂 Det var efter, jeg havde lyttet til en podcast-episode ovre hos YogaGirl, her anbefaler hun en masse gode bøger, som kan hjælpe 🙂 Og så blev søvnen altså også meget bedre, da jeg stoppede med at amme (min datter sagde selv stop, da hun var gået over til mad). Lidt at glæde sig til måske 🙂
    Kram herfra

Læg en kommentar