Top

3… 2… 1… NU vil jeg rejse… NU!

12.08.2015
Skabt af Cathrine

Stine Goya, cathrine nissen, rockpaperdresses, ganni bikini, californien roadtrip
Jeg fik da kun lige annnonceret; “I’M BACK!” efter alle sommerens festivaler, og så forsvandt jeg igen. Det var SÅ dejligt, at I blev så glade for min lille samling bulletpoints forleden. Selv om jeg forsvinder ind og ud af kommentarfeltet, så læser jeg ALT. FLERE gange. Jeg elsker, at Betina var blevet sammenlignet med et får af den dreng, hun passede som au pair i London, som han kørte hånden på hendes arm. 1) Jeg er ikke alene, og det er altid lidt rart at mærke. 2) Så er jeg misundelig på fåret – (jeg tror) det er bedre at være et får end en abe. Men nu jeg lige tænker mig om, så åbner det op for hel anden samtale. Mennesket kommer af aber… Men får er søde… Den parkerer jeg lige!

Dagene går virkelig med praktik-praktik-praktik. Jeg har været på genbrugspladsen med en gammel ødelagt kuffert. Hos renseriet, posthuset, skomageren, skrædderen – gamle ting der skulle hentes, fixes til ferie osv. Jeg har vasket og vasket, begyndt at pakke. Strøget det tilmed – det må være en ny følelse for mit kluns, for det bliver det aldrig, haha! I dag fik jeg fikset internationalt kørekort hos borgerservice og taget nogle flere billeder af gården til bloggen. I aften skal jeg til Fredensborg og aflevere min yndlingsfrikadelle (Frida – men det ved I vel 😉 ) for hun skal passes af både min mor og min svigermor på skift. Det er sjovt, som så mange “fremmede” – yderste led af vennekredsen – har tilbudt at passe hende. Det er selvfølgelig smaddersødt. Men så kommer the crazy dog lady altså på banen – det er jo min baby. Hende kan man altså ikke lade passe af Gud og hvermand. Og hvis jeg lod andre end min svigermor passe (min mor går lige an), så tror jeg også hun ville fraskrive mig. Hun elsker Frida ligeså højt som os, så det er så dejligt og trygt.

Noget af dét jeg glæder mig mest til ved vores tur, det er, hvor forskellig den bliver. Vi skal vandre, og jeg har fået vandrestøvler og netop modtaget mit vandsystem til min løberygsæk, som jeg bestilte forleden (nerd alert). Vi skal også spise fin mad i L.A. og måske ud til en lille drink eller 10 – hence the glitter! Og så skal vi altså også bare dase med en god bog, kun iført bikini, i skyggen på min hat.

Vi får virkelig lidt af det hele, og det er så dejligt. Sidst vi var på roadtrip i New York og New England, kom vi hjem med fornemmelse i maven af at have haft den BEDSTE ferie NOGENSINDE. Og den fornemmelse sidder stadig i kroppen. Der er derfor også masser af forventninger til den næste måned, men hvis jeg kender os ret, så får vi den herligste tur, en til vores historiebog. Med ligeså mange fjollede historier som sidst. Som da vi delte en “American breakfast classic” – fried cheese sandwich, donut og hashbrowns fra Dunkin’ Donuts. Et ægte morgenkomplet for travle amerikanere i subwayen. Og jeg fik ondt i maven og forstoppelse på hele vores SATC-tour rundt i New York. Friture med friture på. Eller da vi kørte rundt i Vermont og skulle nå frem til et hotel, men gps’en havde lokket os til færgen, som ikke længere sejlede. Og det pisøsregnede i vampyrskoven, og så fandt vi et af de bedste hoteller, vi sov på på hele turen, in the middle of nowhere. Åhhh jeg glæder mig til alle grinene. Til at være DJ i bilen. Til at vandre og svede i Grand Canyon. Til at sove uden vækkeur. Til bare at være os på eventyr. Fredag kl. 07.30 it is!

Adlinks: Bikini – Ganni // Hat – Filippa K (alternative HERE or HERE // Jacket – Stine Goya // Støvler – Ecco “Biom” // Sunscreen – Rudolph Care

17 kommentarer

 1. Modehoved siger:

  Ih, det lyder så fantastisk! Tænk at én rejse kan indeholde så mange forskellige oplevelser, følelser, øjeblikke. Jeg vil også rejse! I stedet må jeg tage på eventyr i min nye by – smilets by – og udforske den på den måde, kun en nytilflytter kan. Dét glæder jeg mig til! Og jeg glæder mig til at følge med i jeres eventyr. RIGTIG GOD TUR! 🙂

 2. Camilla siger:

  Jeg håber I får den bedste tur <3
  Knus og kram

 3. Jeanette h siger:

  Ih jeg elsker blandingen af forskellige elementer både i billedet, men også når du skriver om jeres forestående rejse! Håber, at I får en fantastisk tur!

 4. Mette siger:

  Åh, jeg kan godt forstå, du glæder dig! Min kæreste og jeg er lige nu på spontant roadtrip – vi rammer Boston i dag og fortsætter senere mod Buffalo. Og så tænker jeg, at du sikkert kan komme et par tips til, hvad vi skal se og spise, eller du har måske lavet en guide fra jeres tur, som jeg har overset?
  /Mette 🙂

  1. Cathrine Nissen siger:

   Åhh vi boede hos venner i Buffalo og skulle til bryllup, så vi nåede ikke sååå meget… Vi var til bryllup på Shea’s, som er et smukt gammelt teater. Og så var vi nede ved havnefronten og spise frokost. Også rigtig fint. Fra Buffalo er der også relativt kort til Niagara falls og det er en kæmpe oplevelse. Ellers har jeg ikke så mange tips til byen. Egentlig er Buffalo en lidt trist tidligere velmagtsby. De havde en kæmpe industri, men i dag er den altså ikke så interessant. Det kommer altså fra vores Buffalo-venner, der er born and bred der. Så et par dage i byen og så til Niagara. Det ville være min plan 🙂 GOD tur !KH

   1. Mette siger:

    Tak for svar! Vi skal helt sikkert til Niagara, for vi kører op omkring Toronto. Det var nu egentlig mest tips til Boston, jeg var ude efter 🙂 Men tak for info om Buffalo. Måske dropper vi den og tager en ekstra dag i Boston i stedet så. Også god tur til jer!

    1. Cathrine Nissen siger:

     Det er et par år siden, vi var der så jeg husker desværre ikke konkrete tips :/ Men husker Boston som FANTASTISK! KH

 5. Sabrina siger:

  Det lyder simpelthen så vidunderligt. Jeg er sikker på at i får den aller bedste tur – i mellemtiden vil jeg gå herhjemme og være sindssygt misundelig 😉
  KH

 6. Jeg er hamrende misundelig, men hvis det ikke skulle være mig, så er det okay at det er dig 😉
  Jeg behøver ikke at sige, at du skal nyde det, for det ved jeg du vil. Det bliver en kæmpe oplevelse! Som du selv siger, nok den bedste ferie til dato 😀

 7. Laura siger:

  Åh hvor kan du da også beskrive ting så malerisk, at man får savn helt ned i maven! Jeg savner vores roadtrips, men jeg glæder mig også helt afsindigt til dem der kommer – for vi er bestemt ikke færdige. Specielt fordi det er sådan en god mulighed for en alsidig ferie, som du også nævner 🙂
  Håber i øvrigt på et OOTD med Cathrine The Explorer 😉

 8. Anna Rita siger:

  Uhhhh kære Rocker,
  Kunne du mon lokkes til at dele din roadtrip-playliste? Er muchooo meget in need of lidt musik inspiration, og når der på jeres roadtrip både er plads til vandrestøvler og glitter, så kunne jeg forestille mig at musikken også er lige så eklektisk 🙂

 9. Hanne siger:

  Hej smukke Cathrine,
  Jeg ved godt det er lige på falderebet, og jeg ville have skrevet noget før, men jeg har lige et godt tip. Et besøg, som for mange i Dk er lidt udsendt, men som jeg anbefaler til alle mine venner, som drager til Las Vegas. Gør jer selv den kæmpestore tjeneste at tage et smut til Red Rocks! Vi rejser meget i US ( jeg bor i canada lige på den anden side af grænsen) og Red Rocks lige uden for Las Vegas er fantastisk! Intet mindre. Jeg har været i alle de parker, I har planer om at tage hen men synes virkelig denne er en af de flotteste. Den ligger lige 20min biltur nord for L.V og er så smuk. I kunne evt. Bare bruge et par timer der, men der er mange fine Vandreture, korte og lange, I kan foretage jer. Jeg har selv sammenlagt tilbagt over 2 mdr i parken, men nu er det også fordi jeg klatrer. Men alle de venner, som fik oplevet parken har virkelig været begejstret og et sted de aldrig havde hørt om. Det er så nemt at komme dertil.
  Håber i fåren rigtig dejlig tur.

 10. Anna siger:

  Uha, så er det lige op over for afrejse! Håber du opdaterer os læsere fra dit roadtrip -og ellers kommer der nok lidt nyt på insta? 🙂
  Jeg har i hvert fald set, at du har fået alle de bedste tips og anbefalinger her på bloggen, så man må sige at I er godt rustet. Ønsker jer en fantastisk tur 🙂

 11. Bente siger:

  Ih, hvor kan jeg godt forstå, at du glæder dig! Jeg skal på næsten samme tur, bare først om 3 uger… Jeg er begyndt at lave mentale pakkelister og skal lige have tjekket garderoben efter. Vi skal mest af alt vandre, men der bliver også tid til storby i San Francisco og glimmer og glitter i Las Vegas. Nu skal jeg bare have løst opgaven med at få alt det, der skal bruges til de forskellige dele af turen, ned i én taske……. Men det lykkes nok også 🙂 God tur!
  -Bente

 12. Signe Caroline siger:

  God tur! 🙂

 13. Christina siger:

  Må i have en fortryllende tur. Glæder mig til at læse om den og suge til mig af rejsetips 😀

 14. Rie siger:

  Må I få den bedste tur 😉 Vi er på sidste dagen af vores 3,5 uges roadtrip i USA. Det har været så fantastisk, og en kombi af nationalparker (Zion, Bryce, Antelope, Grand Teton og Yellowstone), hygge med venner i Sun Valley og storby, god mad, shopping i Vegas og NYC, som den perfekte afslutning 🙂 USA har bare det hele, og folk er skide søde. Nyd det!

Send en besked