Top

30 års fødselsdag: Intim middag på tagterrassen

12.06.2019
Skabt af Cathrine Widunok Wichmand — Annonce

30 års fødselsdag, Chefmade, tagterrasse, rockpaperdresses, A table Story, Cathrine Widunok Wichmand
30 års fødselsdag, Chefmade, tagterrasse, rockpaperdresses, A table Story, Cathrine Widunok Wichmand

i samarbejde med Chefmade

Det var mit livs bedste fødselsdagsfest i lørdags. Uden tvivl. Og jeg har altså holdt nogle fantastiske nogen. Det sønderjyske kaffebord – shit et arbejde, men nøj hvor lækkert! Eller pølsefesten fra sidste år! Der var også engang en 00’er-temafest (sådan, waaay back!) og studenter-temafest. Og mange andre fine fester.
Jeg elsker det – at invitere og traktere. Derfor har jeg heller aldrig haft en fødselsdag uden en fejring, tror jeg. Men lige i år tvivlede jeg. Jeg kunne virkelig godt have ladet være. Det er bare sådan en stor omvæltning, hele det her forældreliv så gæster hjemme og at okse i et køkken – det kunne jeg ikke lige gennemskue, hvordan skulle hænge sammen. Eddie på ryggen i fem timer, mens jeg lavede mad i lange baner? Mjarh… Da Chefmade spurgte tidligere på året, om jeg kunne være interesseret i et samarbejde – om jeg havde et formål de kunne bruges til på bedding, så hang det pludselig sammen at lave min 30-års. Hvor heldig kan man være?
30 års fødselsdag, Chefmade, tagterrasse, rockpaperdresses, A table Story, Cathrine Widunok Wichmand
Og ærligt talt? Jeg trængte til det. At fejre og holde en lille fest og drikke vin med mine veninder. Meget mere end jeg havde forestillet mig det. Jeg har ikke set mine veninder samlet siden babyshower i september (the more reason til, at det virkelig er en vidunderlig lille ting at gøre for en gravid, sådan en lille babyshower/get-together-før-baby, I get it nu). Og selv da – jeg gik jo i fødsel samme dag og var ærligt talt ret rundt på gulvet.
Og jeg har slet ikke set dem på denne her måde og så mange timer – faktisk i årevis. Der gik knapt et år med at prøve på at lave Eddie for os selv, hvor jeg blev gradvist mere alkohol(og nok også fest-)fornægtende. Så et år i behandling, hvor der praktisk taget ingen alkohol var – og ja så et år med graviditet ca. Det giver sig selv. Det er altså i hvert fald tre år siden, når jeg gransker min hjerte, at jeg har holdt fest med mine veninder og kunne være i det fuldt ud. Og jeg er heller ikke god til at se dem nu, for den tid, jeg ikke arbejder, den bliver 100 % prioriteret med Adam og Eddie, så længe han er på barsel.
Kan I huske, at jeg skrev om vaklende selvtillid, det svære i at finde sig selv, når man er blevet mor? Jeg har virkelig savnet mine veninder, det slog mig, som aftenen gik på hæld. Hvordan jeg har savnet. Jeg sad og kiggede rundt om bordet og alle sad tæt med tæpper og snakkede og grinede og hyggede højlydt. Jeg følte mig grundtaknemmelig og fuld af selvtillid.
30 års fødselsdag, Chefmade, tagterrasse, rockpaperdresses, A table Story, Cathrine Widunok Wichmand
Jeg har brugt Chefmade en gang før for et års tid siden. Det er et genialt koncept – i stedet for at invitere dine venner ud på restaurant, så kan du invitere restauranten hjem til dine venner. Den billigste kuvert koster 295 kroner, og du kan sagtens vælge fx økologisk eller vegetarisk eller ‘bøfmiddag’ – der er vitterligt en restaurantmulighed for alle. Jeg kunne altså gå og ordne snacks, sørge for vin på køl og vigtigst af alt – lægge makeup før gæsterne var kommet, haha! Det er typisk mig først at nå til den del, når gæsterne begynder at ankomme. Men jeg var bare så afslappet inden middagen. Endnu vigtigere med en baby på armen – vi kunne bruge dagen på at være sammen, lege og hygge, i stedet for at jeg nærmest ikke så ham hele dagen. Så tror jeg han kunne have reageret en del om aftenen. SMART.
Vi havde en tjener og en dygtig kok fra Restaurant BRACE på besøg til at kokkerere. Jeg havde bedt om vegetarisk menu, og lidt pudsigt inviterede vi min svigermor på Mors Dag netop dér, da de holdte vegetarisk uge sidste år. Det var virkelig god italiensk, mad – men det er næsten også en selvfølge, når man er i Michelin-guiden, ikke? Menuen tog sig således ud:

Snacks: Stegt østerschampignon med gammel knas og trøffel
Forret: Hvide asparges – A.O.P (sauce på hvidløg, olie og chili)
Hovedret: Porcheret æg med grønne ærter, quinoa og gule oxalis
Dessert: Pine shoot is

30 års fødselsdag, Chefmade, tagterrasse, rockpaperdresses, A table Story, Cathrine Widunok Wichmand


BRACE kom ca. en time før, maden stod på bordet, og jeg var ret spændt på, om vores køkken kunne du. Det er ikke stort, og det er heller ikke super velfungerende (hej knap fra ovn, ligger du nu på gulvet igen?). Men de kan arbejde i det hele. Og da de var færdige med at servere mad, så tog de da også lige opvasken også. Og nogle af retterne havde han egne tallerkner med – så er man nørd.
30 års fødselsdag, Chefmade, tagterrasse, rockpaperdresses, A table Story, Cathrine Widunok Wichmand
Bordene havde A Table Story sørget for service til – jeg kan snart ikke holde en fest, uden de er med til bords. De har for længe siden udvidet, så de også kan stå for blomsterdekorationer – men nu også med økologiske, danske blomster (de køber dem hos FLOR). Det er altså et nyt tilvalg, man kan gøre, hvis man ønsker at være lidt grøn også til fest.
SÅ havde jeg købt cremant i lange baner, G&T’s, snacks og chokolader til kaffen. Når man fylder 30, så er vi også der, hvor man craver kaffe med avec, ikke sandt?
Og ved I hvad? Eddie sov det meste igennem. Han nåede at hilse på alle gæsterne, så puttede jeg ham klokken 19.00, mens Chris lavede musikquiz for gæsterne. Han sov på 15 minutter, og så sov han helt usædvanligt helt indtil klokken 23.00, hvor han skulle ammes igen. Lille (store), dygtige dreng.
På søndag får jeg min nærmeste familie til fødselsdag, og der har jeg faktisk overvejet at booke Chefmade igen – men jeg tror, det bliver noget så simpelt som rugbrødsmadder, vi skal nemlig direkte op og overtage sommerhus om eftermiddagen. Men det er altså virkelig, virkelig smart med Chefmade – og det behøver ikke være dyrt til trods for, at det er så hamrende godt.
30 års fødselsdag, Chefmade, tagterrasse, rockpaperdresses, A table Story, Cathrine Widunok Wichmand

18 kommentarer

 1. At overvældes af taknemmelig i godt selskab, elsker jeg, når sker – man kan blive helt åndssvagt rørt 😅😍. Det sker hver jul for mig, men også i små glimt i hverdagen.
  Og sikke en fest, det ser ud til at have været🤩 Lyder til det var en kæmpe succes – og mon ikke gæsterne også synes det.

 2. Sophie siger:

  Det ser så skønt ud 🙂
  Vi skal holde familie-fødselsdag på lørdag, men overskuddet er minimalt for tiden pga sygdom. Vi har valgt at bestille smørrebrød fra Aamann´s. Måske det også er en idé for jer? Man kan sagtens vælge vegetariske varianter – som jeg personligt foretrækker (gæsterne knap så meget – vi ender i et kompromis med lidt fisk/kød)
  KH

  1. Cathrine siger:

   Det kommer jeg nemlig også til i weekenden – Aamanns eller Torvehallernes, just to keep it simple. Men Aamanns har nemlig flere gode vege-versioner. Jeg håber, I for en en rigtig fin fest på lørdag! Stort til lykke! KH

   1. Sophie siger:

    Ja vege-versionerne er så gode! Mange tak – dagen gik så fint og vi fik hygget os godt. Det er en sand luksus at slippe for at stå med stress over indkøb og madlavning, som man jo altid gerne vil gøre lidt ekstra ud af for sine gæster. Det er bestemt ikke sidste gang vi bruger løsningen fra Aamanns. Håber også din 3. fejring gik godt 🙂
    Endnu en gang tillykke med de 30 🙂

 3. Tina siger:

  Stort tillykke med din runde dag 🙂
  Hvor ser det flot ud med bord og middag 🙂
  Og godt billede af jer3 🙂

  1. Cathrine siger:

   TAK Tina, Det var simpelthen så mega skønt, helt igennem! KH

 4. Liza siger:

  Stort tillykke! Og hvor ser det lækkert ud 😊 Nu hvor du er fyldt 30, er det så ikke på tide at rette din alder fra 28 i sideinfoen? 😉 Du er da vist også blevet mor til Eddie siden den blev skrevet, haha 😊

  1. Cathrine siger:

   Det er SÅ pinligt men jeg kan ikke finde undersiden i min backend, så jeg kan rette den, haha! Simpelthen for dårligt 😀 KH

 5. Stort tillykke og fed blog!

 6. Kathrine siger:

  Hvor er de smukke lange lys fra? 😍 Dem kunne jeg godt bruge til mit bryllup.

 7. Marie siger:

  Det ser dejligt ud. Men hvorfor er det lige, at alle bloggere skal have gratis fest med mad fra chefmade, bordet dækket af A table story, hårpynt fra poppy kalas og til hverdag mad fra simple feast. Virker en anelse komisk og fantasiløst. Og lidt latterligt over for læserne. For mig virker det modsat. Ku aldrig drømme om at bruge penge på nogle af firmaerne, nu hvor man konstant spammes fra alle jer. Vh

  1. Cathrine siger:

   Jeg har ikke samarbejdet med Poppy Kalas (men købt som kunde fordi hun er en lokal håndværker rundt om hjørnet, jeg gerne vil støtte) eller Simple Feast, så det må du gå til andre med. Nu er A Table Story de eneste, der gør det de gør herhjemme, så vil du holde smuk fest, så er de jo dem, man ringer til.
   At lige Chefmade kører en kampagne på flere samtidig og det derfor virker voldsomt, det kan der være noget om. Men der sidder jeg jo ikke i bureauenden/kundeenden og timer.
   Derudover er der intet, der er gratis – selv om det kan se sådan ud.
   Jeg betaler ved at være på arbejde under min fest, sørge for at lave ordentligt billedindhold, producere indlæg, story og insta, alt har en pris. Og jeg kunne ligeså godt have købt det uden om samarbejdet. Helt okay, hvis konceptet ikke er for dig, men kritikken er ikke mere fantasifuld heller. Kom gerne med feedback, jeg kan bruge til noget!

 8. Maria siger:

  Hvor er din flotte grønne kjole fra? 🙂

  1. Cathrine siger:

   Det er en gammel H&M Conscious Exclusive <3 KH

 9. Julie siger:

  Så skal du lige have ændret teksten ude til højre, tænker jeg 🙂

  1. Julie siger:

   Og tillykke 🙂

  2. Cathrine siger:

   I KNOOOW! Jeg kan ikke finde ud af det, så dumt! KH

Send en besked