Top

40 % discount on Acne, Ann Demeulemeester, Pedro Garcia

01.12.2014
Skabt af Cathrine

Shoescribe discount, rockpaperdresses, cathrine nissenGodaften piger,

Hold op hvor har der været mange rabatkoder og tilbud denne weekend. Jeg synes egentlig, det er lidt fjollet, at vi dyrker Black Friday, når vi ikke fejrer Thanksgiving. Men altså, hvis rabatten er der, så burde jeg ikke klage. Det er der ingen grund til!

Dér hvor der virkelig er noget at spare er nok ikke på Asos og Topshop (med mindre man køber farligt fint ind), men mere på de lidt mere fancy sider, og Shoescribe (adlink) er en af dem. Jeg nævnte dem i går, hvor de har kørt 30 % på en masse varer. Men nu hvor man ikke bare nøjes med at fejre Black Friday, men også Cyber Monday (jeg havde ikke hørt om dét koncept før i sidste uge), så er der altså op til 40 % på næsten hele deres webshop. Det er på Acne (Pistolstøvlen fx), på Marni, Carven, Stuart Weitzmann, Adidas Originals, Alexander Wang, Ann Demeulemeester og mange andre.

I kan se dem alle sammen lige HER, og rabatten gælder indtil midnat.

***

So Cyber Monday took over after Black Friday apparently! And Shoescribe are offering up to 40 % off brands like Acne Studios, Marni, L’Autre Chose etc. Happy shopping!

 

Send en besked