Top

5 beautyfavoritter: Hårshine, primer, håndsprit, gyldne ben og en fugtmaske

07.09.2017
Skabt af Cathrine

Godmorgen venner,
Det er tid! I sidste måned satte jeg myggespray, selvbruner, saltspray, en stain og en scrub på tapetet, som mine beautyfavoritter. Nu har jeg fem nye klar til jer.
På nogle beautyområder er jeg ret konservativ, vender tilbage til det samme produkt igen og igen. På andre områder prøver jeg lidt her og der og bliver klogere undervejs.
I dag har jeg fokus på en ret fin hårshine, en primer til under din makeup, min favorit håndsprit (jep, jeg er den type, har altid en på mig), en ben-serum (!) og en fantastisk fugtmaske.
Byd endelig ind med jeres favoritter – så kan vi lige lave en beautybørs af gode tips. Men også hvis I mangler bud på særlige typer produkter – det kan jo tænkes, jeg har en at anbefale i skuffen til næste måned!

Fotos af Julie, indeholder reklamelinks:

rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Beautyfavoritter
Først og fremmest – den bedste primer jeg kender. The Porefessional. Bruger I primers? Hvis ikke, så lad mig da lige kort introducere vidunderet. En primer bruges som en base for din makeup. Den sørger for, at huden er fløjsglat og jævn, den modarbejder at huden shiner (altså på den nederen måde), og så hjælper den med at få makeup’en til at holde så længe som muligt. Alt bliver mere smooth og små linjer forsvinder. Og den bedste jeg kender? The Porefessional fra Benefit. Den er super smooth mellem hænderne og let – faktisk en lidt sjov konsistens. Men den får alle linjer til at forsvinde, udglatter og giver en mig den gode base, jeg kræver, under makeup. Jeg brugte den også under min veninde Tanjas brudemakeup.
Dernæst har jeg, næsten apropos ovenstående, en shine med til håret. For ligeså lidt shiny ansigtet skal være – ligeså shiny skal håret være, haha! Den hedder Glimmer Shine og er fra Moroccan Oil (kan købes bl.a. i Magasin).
Nu er mit hår super sundt – og derfor også rigtig glat. For glat, det er faktisk ret svært arbejde med af selvsamme grund. Derfor vasker jeg også kun hår to gange om ugen. Det betyder en del tørshampoo, og det kan godt komme til at se lidt mat ud. Så sprayer jeg en lille smule i længderne for at samle og give shine. Jeg kan også bruge som top-off på en frisure, så det hele skinner lidt. Totalt nicheprodukt, men det er altså ret nice.
rockpaperdresses, cathrine Widunok Wichmand, Beautyfavoritter
Og det her kommer I til at tænke er et mærkeligt produkt; Perfect Legs Skin Miracle fra thisworks, MEN jeg elsker den. Jeg købte den faktisk for et par år siden, og det er ikke lykkedes mig at tømme den endnu. Jeg burde helt sikkert have smidt den ud ifht. dato, men jeg trøster mig med, at produktet jo ikke kommer i kontakt med luft og bakterier.
That aside, Perfect Legs Skin Miracle er et lille vidunderprodukt til at smøre dine smukke ben ind i. Det den gør – først og fremmest camouflerer den diskret ar, mærker, den jævner ligesom hudtonen. Derudover får man smukke brune ben med et diskret hint af shimmer – uden at have været i nærkontakt med selvbruner. Det er et ret godt instant-produkt, som jeg har været glad for at bruge til korte kjoler. Jeg får en smuk og jævn hudtone, som var de blevet kysset af solen.
Og så den der håndsprit. Jeg er blevet drillet nok så meget med min hang til håndsprit, haha! Men det kan jeg godt klare. Jeg er sgu lidt bakteriesart. Okay, temmelig bakteriesart. Jeg bryder mig fx ikke så godt om, hvis folk drikker af min flaske eller bruger mit sugerør. Jeg øver mig i at slappe af og give en fuck, meeeen… Jeg tænker på det. Og derfor har jeg selvfølgelig også en favorit håndsprit. Jeg kan nemlig ikke så godt lide de der små alkoholkradsbørstige nogen. Det må godt være en smule lækkert. Derfor bruger jeg – hold nu fast – økologisk håndsprit fra Intelligent Nutrients (samme mærke som min myggespray). Man skal kunne lide duften – primært lavendel. Men den er så lækker, forsvinder hurtig, stinker ikke sprittet, tørrer ikke hænderne ud. Og hvis man bruger nok i løbet af en ferie fx, så har de punkter også en vis værdi. Jeg har altid en i tasken, hvor end jeg går.
Jeg køber den hos Beauty Avenue på Frederiksberg.

Og så til slut en virkelig lækker fugtmaske, der beroliger huden. Den hedder Ginseng Therapy Moisture Mask og kommer fra Ling. Det er en gel-agtig konsistens – den er ret lækker at have på køl faktisk. Den dulmer rødme, giver masser af fugt til træt hud, og for mig er det en af de der fugtmasker, hvor jeg virkelig kan se forskellen efter brug. Den er virkelig vild på en sensitiv hud som min. Og så passer den som den perfekte makker til at følge efter min yndlingsscrub. Endnu en favorit, der er kommet ud af det her indlæg og Saras gode råd. Den kan købes i Magasin.
Five of my most favourite beauty products at the moment!
Do you use a primer? It’s the must-use tool to get a silke smooth surface of the skin. It will even out imperfections and fine lines, keep you face matte and make your makeup last all night. My absolute favorite is The Porefessional from Benefit. The Glimmer Shine from Moroccanoil is you gateway to shiny, healthy looking hair. I wash my hair to times a week and use a lot of dry shampoo during the week. That can make the hair look dull – then it’s time for the Glimmer Shine to bring back the spark to your hair. I don’t use a lot, just a few sprays – and you’re good to go. The hand sanitizer from Intelligent Nutrients is my helper on the go. Yes, I’m a bit of a freak about bacteria and a hand sanitizer is always in my bag, it doesn’t dry out my hands, it smells wonderful and is more of a treat than those alcohol-based ones. The Perfect Legs Skin Miracle is definitely a nice to have product, it’s a serum that I use before going out if I am showing off legs. It evens out marks and scars on my legs and gives a subtle but pretty sun kissed glow. AND it’s washed off pretty easily! The last favourite this time around is the Ling Ginseng Therapy Moisture Mask. The most amazing moisture mask out there. It has a gel-like feel and leaves your skin soaked in moisture and happiness. Really good for sensitive skin, maybe prone to redness.

21 kommentarer

 1. camilla siger:

  Jeg har screenshottet din instastory, da du lagde dine favoritter op da du lagde festmakeup – og jeg har allerede skaffet mig porefessional, og skal til at have fat i den rouge du nævner! Holder den godt og hvordan er den at “få ud” på kinden? Er kun vant til kompakt rouge, men det holder bare så dårligt!
  Knus

  1. Cathrine siger:

   Den holder helt vildt – det er derfor jeg er så glad for den. Den har form som en neglelak, så kommer du en lille bitte klat på en kind først, så smøre ud. Så næste kind. Samme procedure. Det er jo en stain – derfor holder den. Det kræver lidt tilvænning at bruge, men til gengæld er den vidunderligt holdbar. KH

 2. Laura siger:

  Godmorgen Cathrine! ☀️ Sådan en primer der… Giver det også mening under “bare” en mineralpudder? Mine fregner forsvinder nemlig lidt hvis jeg bruger foundation eller lignende, og det vil jeg være ret så træt af 😅

  1. Cathrine siger:

   Den har ikke farve i sig som sådan, så jeg vil ikke sige, at den dækker. Forestil dig, at den bare fylder fuger ud og får makeuppen til at holde. Evt. start med at købe den lille størrelse og prøv ad, hvad du tænker. Om den dur. Jeg tænker, at det er en god base under al slags makeup. Jeg er især glad for den omkring øjnene for at øjenskyggen holder. KH

 3. Mia siger:

  Hvilken tørshampoo er din favorit?
  Mit hår er nemlig også for glat til at sætte mit hår, og det er jeg så træt af.. Jeg har lige nu en tørshampoo med mørk farve fra Batiste, men synes ikke, at den gør sit job godt nok 😊

  1. Cathrine siger:

   Jeg bruger Kloranes med størst tilfredshed. Den vender jeg ligesom tilbage til gang på gang – købte en bunke med hjem fra Paris 🙂 KH

 4. Ida siger:

  Jeg bruger Chanels primer og er så glad for den – kan ikke leve uden!😅 Har du prøvet den? Min er nemlig snart tom, så kunne være man skulle prøve en ny slags primer🤔

  1. Cathrine siger:

   Nej men jeg har ikke den store erfaring med Chanel-makeup. Har en forestilling om, at de ikke er de grønneste – og helt sikkert ikke de billigste 😂 KH

 5. Luna siger:

  Hej Cathrine! Ikke helt relateret til indlægget her, meen: du lavede en instastory forleden, hvor du viste en masse fint tøj fra Nakd, kommer du til at følge op med et indlæg? Fordi jeg forelskede mig håbløst i den blå kjole 🙂

  1. Cathrine siger:

   Nej desværre – det var kun på insta! Koden virker i 48 timer, så der er en dags tid endnu 🙂 Men hvad med at søge frem på blå kjole på Nakd, har du prøvet ellers kan jeg godt kigge på det! KH

   1. Emma siger:

    Mon ikke det var den her? 😀
    https://na-kd.com/en/products/dresses/maxi-dresses/tied-sleeve-coat-dress-dusty-blue
    Jeg synes nemlig også den er mega fin. Jeg kan så desværre ikke finde koden længere 😛

    1. Cathrine siger:

     PRÆCIS! Og koden er rockpaperdresses20 :-* KH

 6. Jeg har fundet en primer for kun 19 kr der er ligesom porefessionel fra Benefit (synes faktisk den er lidt bedre). Skrev om den i mine favoritter sidste måned 😀

  1. Cathrine siger:

   Hvor godt! KH

 7. Camilla siger:

  Åh ja – jeg hører dig på det der bakterie-noget. Jeg er også en mesterspritter! (Og håndvasker – altså uden at det bliver helt ocd-agtigt!)
  Og jeg kan ikke klare at dele flaske, glas o.l. 😷Haha – pyh en hystade 😅
  Den der ben-creme – smitter den mon af?

  1. Cathrine siger:

   Haha, så er vi to hystader. Har det også overordentligt dejligt oven på en håndvask, haha!
   Nej det gør den ikke – det har jeg i hvert fald aldrig oplevet. Dog skal du vaske hænder efter. KH

 8. Nina siger:

  Jeg kunne godt tænke mig at høre om du har en favorit hårkur og balsam (eller conditioner som det hedder nu om dage ;)), som ikke gør håret helt tungt og slasket.

  1. Cathrine siger:

   Hårkur bruger jeg ikke sååå meget, fordi mit hår er så glat i forvejen. Men Treatment 1 fra Purely er stadig favoritten og den jeg giver videre til alle 😀 KH

 9. Lene siger:

  Hvor købes denne primer? 🙂

  1. Cathrine siger:

   På Asos, som jeg linkede til. Sephora har den også! KH

 10. Mie siger:

  Hej Cathrine
  Jeg tænkte på, om du mon har nogle erfaringer eller råd mod hvis man fælder hår? Det er jo normalt for os alle, at tabe op mod 100 hår om dagen, men måske har du nogle tips og tricks til at afhjælpe det lidt? 🙂
  (Det skal lige siges at, jeg har været ved min læge og fået taget blodprøver og fået af vide, at alt er som det skal være hår-wise. Min forfængelighed bliver dog ved med at prikke til mig ;-))

Send en besked